دوستان سرعت 1 مگ نامحدود همون 60 کیلوبیت که نوشتن؟خو این چ فرقی با 512 داره؟مگه سرعت واقعی نباس بدن نباید کمتر از 100 بیاد!
دوستان سرعت 1 مگ نامحدود همون 60 کیلوبیت که نوشتن؟خو این چ فرقی با 512 داره؟مگه سرعت واقعی نباس بدن نباید کمتر از 100 بیاد!
Last edited by smk1369; 29-12-2013 at 15:59.
باید 120 باشه.512 هم 50 هست.
خوب پهنای باند کم اوردن مجبور به محدودیت شدن.چند وقت دیگه درست میشه
80تا سرعت میده
کدوم چند وقت دیگه درست میشه چهار ماهه همینطوریه
فعلا که زیر ساخت به فروش دوباره پهنای باند به مخابرات توافق کرده حالا ببینم که درست میشه
دوستان ساز و کار دانلود تو ساعات رایگان(1شب تا6صبح) چطوریه؟؟!
اینکه میگن تو ساعات رایگان اگه از یه میزان حجم(مثلا n مگ یا گیگ) بیشتر دانلود کنیم چند مگ از حجم کلی دانلود کم میشه راسته؟؟!!
من شبانه زیاد دانلود می کنم ولی هنوز چک نکردم که وقتی ساعات رایگان دانلود میکنم، حجم بدون رایگانم کم میشه یا نه..شما خبر دارید چطوریه؟
نه.شما تو تایم رایگان شروع به دانلود میکنید اون برای شرکت های خصوصی مثل شاتل هست که ترافیک کم میکرد.ولی مخابارت هم تا 1.5 ماه قبل همینطور بود الان خوب نشده کم نمیکنه .
128 یکساله یا 6 ماه :45
256 یکساله یا 6 ماه:80
512 یکساله یا 6 ماه:140
1مگ یکساله یا 6 ماه:220
2مگ یکساله یا 6 ماه:280 تا 300
سرویس من 2 مگ یکساله س..اونی که جلوش نوشتید 208 تا 300 منظورتون سرعت دانلوده درسته؟
پس الآن مطمئن باشم که هرچقدر(حتی چند گیگ) شبانه دانلود کنم حجم اصلی بدون رایگانم کم نمیشه؟؟؟
شما خودتون تست کردید که اینو میگید؟
من خودم 1مگ 6ماهه دارم تاحالا 40گیگ دانلود کردم اونم تو کمتر از 10روز.
خیالتون راحت باشه هیچی از حجم اصلی تون کم نمیشه
مخابرات تنها چیزیش که درسته همینه.هر چقدر دانلود کنی محدودت نمیکنن.قاون Fair Policy این چیزا نداره. خیالت راحت.
مگه اینکه تو یه ماه بیش تر از 999 گیگ دانلود کنی.![]()
آره راحت باشه خیالت خودم تست کردم.اگه میترسی چند مین قبل و بعد رایگان ریستارت کن.درضمن ساعت پنل مشل داره یه 5 مین فکر کنم عقب هست یعنی شما باید 1.5 مین کانک بشی قبلا که اینطور بوده
دقیقا
این 999 گیگ مال اون موقعی بود که سرعت 400 بود.االن که فایده ای نداره.
ولی بازم میارزه چون شرکتا 128 بیشتر از 25 گگی محدود میشی من مثلا این ماه 256 نامحدود دارم بالای 30 گیگ گرفتم
درضمن به جای 30 روز 31 روز هم میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)