برید یه شهر دیگه)))
Sent from my nokia 1100 using Tapatalk
برید یه شهر دیگه)))
Sent from my nokia 1100 using Tapatalk
اون اسم مزخرفش رو نمیشه به یاد سپرد، باید منظورتو برسونی. اسمش فارانت هست، ما بش رفانت، رفاتک،فاراتک،افرانت و... گفتیم تا حالا :|
من که این خط مخابراتمو دارم، خداییش پینگش تکه رو گیت وی های عزیزم :-D
فکر نکنم برا تخلیه اذیت کنن چون خودشون میدونن چه شکری خوردن. یکی امروز تو دفتر صبانت بود، گفت دیروز درخواست تخلیه مخابرات دادم، الان رانژه اس رو صبانت :|
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام دوستان
من تازه عضو شدم. نظراتتون رو در مورد آسیاتک خوندم. مثل اینکه خیلی مزخرفه!
من تا ماه پیش وایمکس ایرانسل داشتم الان هم مبین نت دارم. خلاصه روانی شدم از اینا. تعرفه هاشونم خیلی فضاییه. هر گیگ اضافه 8500 میشه تقریبا
آسیاتک رو یه ماهه ثبت نام کردم قراره امروز فردا یکی رو بفرستن کانفیگ کنه مودم رو
یک گیگ محدود گرفتم الان از آسیاتک به نظرتون بهتر این میشه؟
این مال مبین نت 512 هستش
پینک نداره به هیچ وجه ... سرعت دانلود برای سرویس های محدود خوبه ... نامحدودش دروغه ... شبانه رو تا حالا استفاده نکردم نظری ندارم . در کلالبته من اینترانت استفاده می کنم . سرعتم بین 100 تا 260 نوسان داره !! ( بسته به سرور داره ! مثلا داخلی همون 260 ولی تورنت 80-100 و همین طرفا ) سرور خارجی 150 تا 260
1 - بچه ها خرید یه خط تلفن جدید چقدر هزینه داره ؟؟
4 سال کاربر ضحی بودم . پینگش تا 2 سال پیش خوب بود بعدش دیگه نوسان ... الان بهترین پینگ مال کدوم شرکت مخابرات هست ؟؟ حتما پاسخ بدید
یه ISP وایرلس رفتم پینگش با 4.2.2.4 بین 180 تا 200 بود !! بدرد گیم آنلاین میخوره ؟؟
تصمیم دارم برگردم مخابرات ولی نت محدود کابوسه ...![]()
قیمتی که نداره فکر کنم 100 تومنه
مهم اینه که برات PCM میکشن مگه اینکه پارتی خوب داشته باشی
کدوم شرکت؟
ISP استانی یا کشوری نیست . توی اهواز نمایندگی نداره ! گفت پینگت همیشه 200 به پایین هست و بیشتر نمیشهبدرد میخوره واسه آنلاین ؟
بقیه سوال ها پس چی ؟![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 11-06-2014 at 10:24.
پارس آنلاین 2048 حجمی
حالا میفهمم که پشتیبانی مخابرات چقدر افتضاح بود زنگ زدم بدون چک و چونه برام گذاشت روی 9 مگ
تازه بجای 4 گیگ برام 8 گیگ شارژ کرد
![]()
Last edited by lamp23; 11-06-2014 at 10:34.
به نظر من سرعت شما کمه / من با 1 مگ حجمی همین سرعتو دارم
کم و زیاد میشه
مثلا الان
![]()
Last edited by lamp23; 11-06-2014 at 11:02.
واسه منم همینطوره آخه دقیقا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)