لطفا به جاي دادن پست های پشت سرهم پست قبليتون رو ويرايش کنيد. مرسي
مدرک بايد نامه شرکت يا دانشگاه باشه به نام کسي که اينترنت در ايرانسل به نامش گرفته شده.
منظورتون از جدول چيه ؟
اگه الان با آنتن اين فرکانس وصل هستيد فرکانس بسيار ضعيفي هستش.
لطفا به جاي دادن پست های پشت سرهم پست قبليتون رو ويرايش کنيد. مرسي
مدرک بايد نامه شرکت يا دانشگاه باشه به نام کسي که اينترنت در ايرانسل به نامش گرفته شده.
منظورتون از جدول چيه ؟
اگه الان با آنتن اين فرکانس وصل هستيد فرکانس بسيار ضعيفي هستش.
بله با این آنتن وصلم و گارانتی چطوره ؟ کارت توی کارتن نبود ..............
5Mhz -94.97 9.69/4.82
Physical Status
RSSI: -81.53dBm CINR: 19.69/17.13(R3/R1)dB TX power: 27dBm RF Temperature: 34 C
آنتني که توي جدول نوشتين يک چيزه و آنتني که الان داريد مشخصاتش رو ميگيد يک چيز ديگه هست.
آنتن توي جدول خيلي ضعيف هست ولي آنتن ديگه اي که نوشتيد کيفيت بدي نداره.
هرچي عدد RSSI به صفر نزديک تر باشه بهتره.
CINR ها هم بهتر هست که هر دو بالاي 15 باشن و هرچي هم بيشتر باشن بهتر هست.
البته اگه به آنتني با کيفيت پايينتر هم وصل شديد بايد سرعتش رو تست کنيد چون ممکنه که سرعت مناسب رو به شما بده.
با توضيحات سه خط بالا ميشه بهترين آنتن رو براي خودتون پيدا کنيد.
برای مساله گارنتي مودم هم اگه از خود ايرانسل خريديد بايد 707 زنگ بزنيد و بپرسيد.
Last edited by ase_pase; 28-05-2014 at 16:11.
بله از نمایندگی مجاز ایرانسل بوده و توی سایت ایرانسل از نمایندگان برتر هست و تحویل فوری یک ساعته داد .............
سرعت دانلود 16 هست و تا 20 هم می ره ولی باز کردن سایت های سبک خوبه ولی انجمن ها و برخی سایت ها خیلی اذیتم میکنه تا باز بشه و خدا لعنت کنه اون کسی رو که کابل های تلفن خیابان ما رو توی 2 ماه سه مرتبه دزدید و خطمون نویز دار شد و الان باید از سرعت 2 مگابایت بیام 128 و سرعت بد ...... و دیگه دانشجو نیستم که سرعت بالا بگیرم موندم چه کنم .............. و می گن که فقط باید به نام خودم برگه یا نامه باشه یعنی برای همیشه سرعت 128
باز کردن سايت ها مربوط به پينگ و مسيريابي هست و البته خب خود سرعت 128 که ديگه اينا مربوط به آنتن و... نميشه.
الان مثلا يک سايت حجم صفحه اش چيزي حدود 300 کيلوبايت باشه واسه اينترنت 128 حتي با پينگ مناسب هم حدود چيزي حدود 20 ثانيه طول بکشه تا کامل لود بشه.
اگه وايرلس اطرافتون هست فکر کنم بشه 2مگابيت دوباره بگيريد.
عزیزم هر چی بخواهم بگیرم حتی وایرلس من مشکلم اینه که فارغ التحصیل شدم و نامه و کارت دانشجویی با نام خودم ندارم و هر چی بخواهم فقط مجوز 128 هست ................ به 512 یا 1 ایرانسلم قانعم ولی بخاطر اینترنت باید دانشگاه برم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
سلام به دوستان.حدود 1.5تا 2 سال هستش دارم از سرویس وایمکس ایرانسل(256kb)استفاده میکنم.ساکن شهرک شهید باقری در غرب تهران هستم.وقتی 2 سال پیش رفتم adslبگیرم به دلیل فیبر نوری بودن شهرک حتی مخابرات توانایی ارائه سرویس به مارو نداشت و تنها شرکتی که در شهرک ما فعال بود ایرانسل بود گذشت و ما هم یه سرویس از این شرکت گرفتیم تا اوایل اسفند سال پیش که اینترنت ها قطع شد.(دکل بالای ساختمان 4 طبقه بوده که با مخالف اهالی رو به رو میشه و شکایت و اینجور کارا که میان انتن رو میکنن و میبرن).اوایل در برخی روز ها که مودم رو میزدیم به برق(bm632) با فرکانس خیلی ضعیفی به انتن سمت پیکان شهر وصل میشد و حتی هیچ صفحه ای باز نمیشد و پشتیبانی به ما میگفت انتن دارید و چراغ های مودمتون سوخته.بعد گذشت 1 هفته قبول کردن که انتن قطع شده چون ما دیدیم دارن انتن رو میبرن.این قطعی اینترنت 3 ماه ادامه داشت یعنی تا اردیبهشت امسال که نصب انتن جدید صورت گرفت.
پشتیبانی (بعضی از افرادش که ادم های درستی بودن)گفتن شما میتونید 1 فرم شکایت پرکنید که اون حجمی که بر اثر قطعی سوخته شده معادل اون مبلغی به حساب شما افزوده میشه.بعد از نصب انتن جدید منم اقدام به این کار کردم و از ما کد پستی و شماره ملی اینجور چیزا گرفتن و یه فرم برای من رد کردن رفت.
برای این 3 ماه قطعی حتی 1 اس ام اس عذر خواهی به ما ندادن.
هنوز از اون فرمی که برای شکایتفرستاده شده هیچ خبری نیست.
بعد از نصب انتن جدید چراغ های سیگنال از 4 به 3 کاهش داشته و مشکلات فراوان در شبکه که گاهی حتی همین انجمن رو باز نمیکنه.
خلاصه سرتون رو درد نیارم دوست من که با هم ایرانسل داشتیم 3ماهی میشه adslمخابرات گرفته(مشکل adsl در شهرک 5ماهی میشه حل شده اما فقط مخابرات میده و شرکت ها نمیتونن بدن)با کمی جستجو دیدم تعرفه و حجم مخابرات ارزان تر در میاد.با دوستم که 128مخابرات داره صحبت کردم گفت در این چند ماهی که داره استفاده میکنه قطعی نداشته و سرعت دانلود بین 20 تا 30 هست.بعد 256من 30تا دانلود میره.منم تصمیم گرفتم برم adslبگیرم.به همه شما هم توصیه میکنم اگه میتونین از adsl استفاده کنید.
این هم درد دل من بود.
داداش باید روزانه پیگیر ایرانسل می شدی و ما همه می دونیم که Adsl خیلی عالیه و من 2 مگابایت داشتم با سرعت دانلود 700 ولی بدلیل مشکل در خط ما و عدم رفع مشکل که مخابرات می گه مشکل نداره و صبانت می گه نویز داره ووووو به جایی رسیدیم که مخابرات گفت اگه میگید مشکل داره هزینه کابل های کل خیابان رو متقبل شو تا عوض کنیم و من تصمیم گرفتم بیام وایمکش بگیرم و 2 روزه 128 گرفتم و مجبوری گرفتم و بهتر از هیچ هست .......... چون روزانه استفاده دارم و تفریح ما شده اینترنت و وب گردی و اگه مجبور نبودم سمت وایمکس نمیامدم و خدا رو شکر که اصلآ وایمکس وجود داره و گرنه بی اینترنتی می مردم ................. و خدا رو شکر می کنم ............![]()
از یه شرکت هم می تونید نامه بگیرید
تو سربرگ شرکت بنویسن که اون جا کار می کنید و به اینترنت با سرعت بالاتر نیاز دارید
مثل این:
![]()
داداش بالای 30 بار به پشتیبانی زنگ زدم.1 بار داداشم زنگ خرابشون کرد و ابروشون رو برد و گفت ما از کسبه محل هستیم و دیدیم انتن رو بردن شما چی میگی شبکتون وصله بعد طرف شروع کرد اره این مشکل پیش اومده و ما داریم محل جدید برای نصب انتن پیدا میکنیم و ازین چیزا.
میتونم بگم هیچ کس در شهرک اندازه من پیگیرنبود هر چند روز زنگ میزدم حتی به برخی خبر گزاری ها نامه دادم که پیگیری کنن که البته پیگیری نکردن.الان هم انتخاب زیادی ندارم چون فیبر هستیم فقط مخابرات ارائه میده.برخی شرکت ها مثل شاتل و پارس انلاین وقتی شماره خط میدم میگن میتونید بگیرید اما فکر نمیکنم توانایی ارائه روی فیبر رو داشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)