داداش هر کی هستی خیلی مردی . حرف نداری . عالی پیگیری میکنی . واقعا چرا 2 مگ میفروشند بعد روی 1 مگ میبندنهر کی هنوز نیومده آسیاتر نیاد نیاد نیاد بیچاره میشه
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
داداش هر کی هستی خیلی مردی . حرف نداری . عالی پیگیری میکنی . واقعا چرا 2 مگ میفروشند بعد روی 1 مگ میبندنهر کی هنوز نیومده آسیاتر نیاد نیاد نیاد بیچاره میشه
![]()
دوستان حالا از اینور قضیه هم نگاه کنید،الان که دارن مردم آزاری دارن میکنن برای ما 2 مگ ها،ما هم بیایم یک ترفندی راهی پیدا کنیم که وارد پروفیال شبانه نشیم!!!!
دوستان شبکه ای راه حلی ندارن؟
آره راه حله خوبیهیه فکری به حال ما 2 مگی ها بکنن
![]()
خوب منم زنگ زدم
مقادیری اراجیف گفت که بگذریم![]()
اما چیزی که برداشت کردم از حرفش این بود که اینها یا با ارتباط زیرساخت مشکل پیدا کردند، یا بخاطر تغییر قیمتها (که زورکی ابلاغ شد) به خاطر کاهش هزینه ها مقداری از پهنای باندشون رو پس دادند. نتیجتاً اینکه جوب باریک شده
از طرف دیگه هم همه شدند دانلودر و اکانت خریدند و .... خلاصه همه میخوان رس خط رو بکشن! تازه هکش هم میخوان بکنند (پست بالا) بیشتر هم بکشن!! نتیجش این میشه که اینا مجبور میشن سرعت ها رو کاهش بدهند.
اما در رابطه با نوع کاهش سرعت ها!
ببینید من 4 تا سرویس رو کنار هم میارم:
(256) - اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (244000 ريال + آبونمان)
(512) - اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (289000 ريال + آبونمان)
(1024) - اینترنت پرسرعت چابک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (329000 ريال + آبونمان)
(2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (379000 ريال + آبونمان)
همینطور که میبینید، هر بار که سرعت 2 برابر میشه، فقط 4-5 هزار تومن به سرویس ها اضافه میشه. مشخصا توی همچین حالتی خرید بالاترین سرویس مقرون به صرفه است. که ظاهرا همه رفتن همون رو خریدن (من 1 ساله سرویسم کیمیاست! اون موقع تو فورم ها اینقدر کیمیایینمی دیدم!! قیمت سرویس هم ماهی 52 هزار تومان بود نه 41 هزار تومان! الان با گذشت 1 سال و این همه تورم این سرویس نه تنها گرون نشده که ارزون هم شده!)
این نتیجش این میشه که وقتی بخوان دانلود شبانه رو تعدیل کنند، این سرویس از همه بیشتر ضربه میخوره. اگر پستهای صفحه قبل رو بخونید، 2 مگ روی 1 مگ بسته شده، 1 مگ رو 750، بقیه هم سرعت اسمی خودشون رو دارند. که با توجه به مبلغ پرداختی معقول به نظر میاد!!
اما تمام این مشکلات به کجا بر میگرده؟ اول به نظارت بیش از حد رگولاتوری روی شرکتها و تعیین تکلیف همه جوره برای اونها (اونم برای یک بازار رقابتی) و ثانیاً به شرکت ارتباطات زیر ساخت!!
اگر دقت کرده باشید، این شرکت الکی میخواست قیمت خطوطش رو از 37 میلیون در ماه (یک خط STM1 به پهنای باند 155 مگابیت) رو به 54 میلیون افزایش بده! که شورای رقابت مانع شد. الان یک سرور با پهنای باند 10 گیگابیتی (64 برابر یک STM1) نامحدود رو تو خارج بهت میفروشند 4000 دلار در ماه. این یعنی 14 میلیون تومن درماه. حالا پیدا کنید پرتقال فروش را و اینکه شرکت ارتباطات زیرساخت چه دزدی عظیمی توی این سالها کرده و داره میکنه.
و مشخصا اگر این سیستم ادامه پیدا کنه، همه ISP ها ورشکست میشند و بازار انحصار تکجانبه مخابرات رو بر اینترنت کشور خواهیم داشت. امیدوارم تمام ISP ها این نکته رو مدنظر داشته باشند.
چقدر حرف زدیم....
Last edited by Hammy; 25-05-2013 at 11:23.
من که دانلود شبانه ام خوبه سرعتش از 150 تا 100کیلو هست
تقریبا بیش از 2گیگ میشه دانلود کرد
2مگ با 20گیگ ترافیک
اسم طرحاش منو کشته!
یه شرکت دیگه دیدم نوشته
اینترنت تند
بعد عکس یه فلفل تو دهن یه مرده گذاشته بود!
دیشب سرعت دانلود من 5 کیلو بایت بود
1024 با 10 گیگ ترافیک شیراز...
با یه مشت دزد طرف هستیم ...
حیف شد سرعتا رو اوردن رو 1مگ!
واحد شکایت هم زنگ زدم به نتیجه ای نرسیدم!(همین چرت و پرتا رو تحویل ادم میداد)
4 5 شبی بود با سرعتی بین 300 تا 550 داشتیم حال میکردیم
کلا تجربه بی نظیری بود...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب میدونید چیه من 2 مگ طلایی با 68 گیگ هدیه سرعت بالا گرفتم همون 3-4 روز اول 68 گیگ رو دانلود کردم که با سرعت بین 400-500 دانلود میکرد بعد از 68 گیگ سرعت دانلودم شد 130 .بعد چند روز پیش دوباره سرعتم برگشت روی همون 400-500 بعد از دوباره 68 گیگ دانلود دوباره برگشته الان روی 130 یعنی تو یه دوره 1 ماهه 2 تا 68 گیگ سرعت بالا بهم دادن نمیدونم رو چه حسابی شاید باگ نرم افزارشون بودهدر کل بسی حال داد روزی 25 گیگ دانلود میکردم
![]()
امروز پینگ بعد از ساعت 12 ظهر خوبه + سرعت سرور های خارجی:
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)