اینم FUP داره. یعنی کاربر محترم هر وقت حال کردیم حالتو میگیریم. فعلا شاد باش!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه اینجوری که نمیشه. ادم با ترسو لرز اینترنت کار کنه تازه 65000 تومنم بده!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم FUP داره. یعنی کاربر محترم هر وقت حال کردیم حالتو میگیریم. فعلا شاد باش!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخه اینجوری که نمیشه. ادم با ترسو لرز اینترنت کار کنه تازه 65000 تومنم بده!![]()
بالای 90 گیگ حساسیت نشون میده نرم افزار بش. توی سرویس های نا محدود FUP فقط کاهش سرعت به نصف هستش یعنی میشه 50-60 KB/s.
شاتل - 128 - محدود - مرکز 4
+
اوضاع خوبه و مشکل خاصی نیست فعلا
+
سرور داخل کشور :
سرور اونور اب:
+
صبح - ظهر - شب - سرعت همینه !
نه دادا سرعت فیکسه فیکسه ... فعلا که داریم حالشو میبریم انگار نه انگار نامحدوده... اون دوستات چه حالی میکنن با art5سرعتت هنوز همون جوریه؟ نوسان نداری؟این دوستام میانگین سرعتشون رو 120 است تو این چند روزی که گرفتن! دارم میترکم از حسادت!![]()
منم حسودیم شد.
----
راستی یه چیز بگم کفتون ببره ، هنوز از این خبر اطمینان ندارم و راست و دروغش اونی که واسم تعریف کرده... شنیدم پارس وی سرویس 512 با ترافیک 10 گیگ 40 تومانه ، بعد اینکه سرعتش رو 300 ، 400 میچرخه ، کمه کمش 200 میاد... کسی خبری داره؟ بگه این راسته یا نه؟
از اوریجین دانلودش کردم , گویا هنوز سروری براش راه نیافتاده.
به امید پینگ درست حسابی که بشه آنلاین بازی کرد.
![]()
سلام
من الان 512 محدود شرکت اندیشه رو دارم
ولی اینجور که شنیدم شرکت شاتل 1024 یا حتی 2 مگش خیلی به صرفه تر از اندیشه هستش
به نظرتون ارزش داره شرکت رو عوض کنم؟
مرسی
دوستان، من امروز با 2 نفر که از پارس سرویس میگیرن صحبت کردم.
خیلی راضین.میگن قطعی نداره و سرعتشم خوبه.خلاصه که هیچکدوم مشکلاتی که تو سرورهای دیگه هست رو ندارن.
چرا هیچکس اینجا از پارس صحبت نمیکنه، یعنی از کسانی که به این تاپیک سر میزنن، هیچکس از پارس سرویس نداره؟؟؟![]()
سلام .
دوست عزیز میشه بگی سرعتت رو چنده ؟ صبح ها و شبها ؟
من بالاخره مشکل قطعی هام رو حل کردم، سیم های تلفن دم در خونمون سولفاته شده بود و نویز افتاده بود رو تلفن، مودم بدبخت همش زور میزد تا کانکت بشه ولی دوباره قطع میشد!
رفتم سیم ها رو دوباره لخت کردم و اتصالش خوب شد، خدا رو شکر همه چی آرومه، من چقدر خوشحالم
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)