لزوما نباید 4تا نوبل من داشته باشی بلکه 4تا بهترین حالت ممکنه من خودم اگه روستا نزدیک باشه 1نوبل من را 5بار میفرستم
لزوما نباید 4تا نوبل من داشته باشی بلکه 4تا بهترین حالت ممکنه من خودم اگه روستا نزدیک باشه 1نوبل من را 5بار میفرستم
من امشب یه امریکایی رو سیتر خودم کردم
خدا به خیر کنه
اگر روستا نزدیک باشه با یک نوبلمن میتونی روستا رو بگیری.
اما وقتی روستا دورتر باشه زمانی که نوبلمن توی راهه لویالتی در حال زیاد شدنه و ممکنه بیش از 6 بار مجبور باشی حمله کنی.تازه اگر طرف ساپورت نشه !
Do you have an abundant amount of one resource and none of another resource? Post it here and we will help you out. It is much better to trade within the tribe than to trade with the enemy. Use bb-codes if necessary.
کسی میدونه چی نوشته
سلام.
پنجشنبه ها هستم.خیلی ممنون از لطفت.ولی روزهای دیگه یا روی تو سیتر میکنم یا روی مصطفی.
بچه ها خیلی ممنون.شرمنده میکنید.
میگه : " آیا منابع شما به این صورته که از یک منبع مقدار زیادی داشته باشید و از نوع دیگه چیزی نداشته باشید؟
اگه اینطوره اینجا پست بدید تا بهتون کمک کنیم.تجارت کردن با هم ترایبی بهتر از تجارت با دشمنه. "
خواهش میکنم هادی
قابل دوست خوبم رو نداره
هر موقع دوست داشتی میتونی این کارو بکنی
ولی قبلش خبرم کن
کسی میتونه درباره ی نقش دیوار ها توضیح بده ...
لول دیوار هام 10 هست ولی خیلی راحت بدون اینکه دیوار هام خش بردارن به من حمله میکنن و سرباز هام رو میکشن و منابع رو هم میبرن...
مگه وقتی یکی حمله میکنه نباید اول دیوار رو خراب کنه ....نکنه سرباز ها برای هم قلاب میگیرن ...
ok
مشکل اینجاست تاپیک رو قفل کرده این سر تریپ
فقط دیوار تنها برای دفاع کافی نیست.شما باید نیروی دفاعی هم داشته باشی.هر چقدر نیروی دفاعی داشته باشی دیوار با توجه به لولش چند درصد به قدرت دفاعی اضافه میکنه.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)