تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1122 از 2376 اولاول ... 12262210221072111211181119112011211122112311241125112611321172122216222122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,211 به 11,220 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

وقتى مجتبى نيست
    اكبرپور برگ برنده استقلال

ايران ورزشى- قبل از شروع تمرين امير قلعه نويى، اكبرپور را به گوشه اى برد و با اين بازيكن براى دقايقى صحبت كرد. با توجه به مصدوميت جبارى سرمربى استقلال قصد دارد از اكبرپور در بازى ملوان در پست هافبك هجومى استفاده كند از اين رو لازم است قبل از بازى نكات لازم به اكبرپور گوشزد شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده فيكس است
    قرار است على عليزاده در بازى ملوان، در تركيب اصلى قرار بگيرد از اين رو روز گذشته صمد مرفاوى با على عليزاده تمرينات اختصاصى انجام داد. صمد از عليزاده مى خواست مثل روزهاى اوج خودش در سرزنى موفق باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقى پور مهاجم است
    در جريان تمرينات، ابراهيم تقى پور در خط حمله استقلال قرار گرفت. به نظر مى رسد بازيكن شمالى استقلال در بازى ملوان در تركيب اصلى قرار بگيرد و به خط حمله كمك كند البته اين يك پيش بينى است چرا كه استقلال مهاجمان تخصصى بسيارى دارد. شايد تقى پور بازيكن تعويضى باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ورم صورت طالب لو خوابيد
    در جريان تمرينات روز دوشنبه شوت محكم اميرآبادى به صورت طالب لو برخورد كرد و اين بازيكن مصدوم شد اما آسيب ديدگى دروازه بان استقلال جدى نيست و او به بازى با ملوان مى رسد. طالب لو از اين شوت ها زياد خورده و صورتش به اين دردها عادت دارد!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عنايتى: از دايى مرخصى گرفتم كه استراحت كنم
    آرش و سياوش را از صميم قلب دوست دارم

سميرا شيرمردى
    Samira Shirmardi
    اگر چه مرخصى رضا عنايتى از تيم ملى خيلى طولانى شد و خيلى ها بازگشت او را به تيم دليلى غيرممكن مى دانند اما خود عنايتى اميدوار است و مى خواهد بار ديگر در خط حمله تيم ملى بازى كند. عنايتى كه گلزنى هايش را در النصر امارات از يكى دو هفته قبل شروع كرده، معتقد است به شرايط آرمانى رسيده است و مى تواند عصاى دست تيم ملى باشد.

رضا عنايتى امسال در ليگ امارات آن طور كه بايد و شايد ظاهر نشد اما در بازى هاى تداركاتى خيلى خوب كار كرد و ۳ گل زد، دليل اين تفاوت را در چه مى بينى
    خودتان بهتر مى دانيد كه من در ليگ چه شرايطى داشتم. فقط در يك بازى مهاجم بودم و در ۴ بازى قبل در پست هاى مختلفى از جمله دفاع وسط، هافبك وسط و پيستون چپ و راست به ميدان رفتم كه همين مسأله باعث شد نتوانم گل بزنم چون از دروازه دور بودم.
    پس در بازى دوستانه كه در باشگاه ايرانيان برگزار شد نقش مهاجم را داشتى
    بله، در آن بازى مهاجم بودم و ۵ گل زدم. اما به نظر مى رسد در بعضى خبرها آمده بود كه ۳ گل زدم.
    از اين بحث بگذريم، ظاهرا چندى پيش كه به ايران آمده بودى، گفته شد كه با استقلالى ها صحبت كردى و مى خواهى در جام باشگاه هاى آسيا به اين تيم كمك كنى...
    خب، صحبت هايى در اين مورد كرديم و اگر خدا بخواهد و شرايط مهيا باشد در صورتى كه استقلال از مرحله اول صعود كند و به مرحله دوم برسد مى خواهم به اين تيم كمك كنم.
    از مرحله اول نمى توانى به كمك استقلال بيايى
    نه فكر نمى كنم. چون تيم خودمان بازى دارد.
    امكان دارد كلا فصل بعد به استقلال بياييد
    هيچ چيز غيرممكن نيست اما درآينده همه چيز مشخص مى شود.
    گفته مى شود از تعريف و تمجيدهاى قلعه نويى از آرش برهانى ناراحت شديد... ظاهرا در اين مورد با سياوش اكبرپور صحبت كرديد و گفتيد كه قلعه نويى در مدتى كه من استقلال بودم و اين همه گل مى زدم از من يك بار هم تعريف نكرد اما آرش برهانى....
    دروغ محض است و اين صحبت هاى من نبوده. اتفاقا من در استقلال به ۲ نفر علاقه ويژه اى دارم كه يكى از آنها سياوش اكبرپور است و ديگرى آرش برهانى.
    علاقه تان به سياوش اكبرپور چندان عجيب نيست چون در استقلال هم تيمى بوديد و در كنار هم خوب كار مى كرديد، اما علاقه تان به آرش برهانى...
    آرش پسر خيلى خوبى است. به نظر من او به لحاظ اخلاقى نمونه است. خودش هم اين را مى داند كه من چقدر او را دوست دارم. اتفاقا ما هر هفته با هم در تماس هستيم و حتى زمانى كه آرش در بحران گلزنى قرار داشت من خيلى با او صحبت مى كردم تا بتواند اين مشكل را برطرف كند.
    اگر سياوش اكبرپور اين حرف ها را زده باشد چه
    امكان ندارد سياوش چنين حرفى زده باشد.
    خب گفتيد كه با آرش برهانى خيلى در ارتباط هستيد... پس مى توان گفت مشاوره هاى شما، او را از بحران خارج كرده...
    197472.jpg
    من به اين مسأله كارى ندارم اما از صميم قلب آرش و سياوش را دوست دارم و هميشه دعا مى كنم اين ۲ نفر موفق باشند. الان هم خيلى خوشحالم كه مى بينم آرش به شرايط آرمانى اش برگشته و فكر مى كنم سياوش هم صددرصد در خدمت تيم است. سياوش اگر خيلى جاها تك روى هاى خودش را داشته باشد اما با اين حال پاس هايى مى دهد كه غير قابل پيش بينى هستند و باعث گل مى شوند.
    خب، به سراغ تيم ملى برويم... شرايط تيم ملى را چطور ارزيابى مى كنيد
    تيم ملى كه خدا را شكر خيلى خوب نتيجه مى گيرد. در حال حاضر يك تساوى و يك برد داشته كه شرايط خوبى است. اميدوارم بازى با امارات هم پيروز باشيم.
    خيلى ها معتقدند جاى رضا عنايتى در خط حمله تيم ملى خالى است ... به فكر برگشتن به تيم ملى نيستيد
    خب بالاخره اين نظر سرمربى است. من هم تلاش مى كنم كه نظرش را جلب كنم تا به تيم ملى برگردم. اما من در مقطعى مرخصى كوتاهى گرفتم كه استراحت كنم، در اين مورد حتى با خود على دايى هم صحبت كردم. اما الان فكر مى كنم استراحتم را انجام دادم و در شرايط آرمانى هستم. يعنى اينكه هم به لحاظ روحى و هم به لحاظ بدنى در شرايط خيلى خوبى قرار دارم پس اميدوارم كه باز هم به تيم ملى دعوت شوم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جهنم گل آلود!
    پنج شنبه ۱۶/۸/،۸۷ هفته چهاردهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه تختى انزلى، ساعت ۱۴:15 داور: مسعود مرادى، كمك ها: حسين خانبان، محمدرضا ابوالفضلى

نگاه فنى
    روزهاى آغازين فصل پيش بود كه استقلال همراه با ناصر حجازى در آخرين دقايق بازى گل دوم را از ملوان پذيرفت تا دست خالى از اين شهر به تهران برگردد. آن روزها ملوان به واسطه تمرينات زودتر از موعدى كه داشت در اوج بود و تيمى يكدست و پرنفس را در اختيار داشت كه اتفاقا تا نيم فصل هم خوب پيش رفت. ملوان اما اين روزها شرايط متفاوتى را تجربه مى كند، درست برخلاف استقلال كه ديگر آن تيم شكننده نيست و خط حمله اش چنان قدرتى دارد كه همه حريفان خود را از لب تيغ مى گذراند. شايد شرايط فعلى ملوان يك ويژگى بزرگ براى امير قلعه نويى و شاگردانش باشد اما قلعه نويى بى توجه به اوضاع كنونى ملوان با احتياط گام به ميدان انزلى خواهد گذاشت. صرفنظر از شرايط آب و هوايى كه در كمين استقلال خواهد بود، امير قلعه نويى با نگاهى محترمانه به حريف به اين مهم مى انديشد كه جايگاه متزلزل ملوان نيرويى مضاعف به بازيكنان اين تيم بدهد تا آنها در صدد جبران برآيند و اين وسط استقلال را قربانى كنند. همين تصورات است كه قلعه نويى را با احتياط روانه انزلى كرده است. تغييراتى كه سرمربى استقلال در سيستم و انتخاب بازيكنان اصلى ايجاد كرده است خود نشان دهنده همين موضوع است كه قلعه نويى قصد ندارد در انزلى ريسك كند و اسباب شكست احتمالى تيمش را فراهم كند.
    تركيب احتمالى ملوان
    دروازه بان: مسعود غلامعلى زاده - مدافعان ميانى: هادى تامينى و آلن باسيچ - مدافعان كنارى: سعيد سالارزاده و بابك پورغلامى - هافبك هاى دفاعى: دسوزا و سعيد يوسف زاده - هافبك ها: جلال رافخايى، امير خدامرادى و عليرضا رمضانى - مهاجم: مهران جعفرى
    تركيب احتمالى استقلال
    دروازه بان: وحيد طالب لو - مدافعان: پژمان منتظرى، هادى شكورى و بيژن كوشكى - هافبك دفاعى: حسين كاظمى - هافبك ها: خسرو حيدرى، ميثم منيعى، سياوش اكبرپور و جانواريو - مهاجمان: على عليزاده و آرش برهانى

چهره ويژه

هادى تامينى (ملوان):
    سرشناس ترين چهره اى كه ميان بازيكنان ملوان وجود دارد هادى تامينى است. تامينى در دفاع ميانى ملوان وظيفه دشوارى مقابل هجوم هاى پى در پى استقلال خواهد داشت.
    تامينى از تجربه بالايى برخوردار است و اگر در فرم ايده آل قرار داشته باشد مى تواند در بازيسازى هم كمك حال تيمش باشد. آيا تامينى در گلزنى هم موفق خواهد بود

حسين كاظمى (استقلال):
    در روزى كه جبارى به احتمال فراوان نيمكت نشين خواهد بود، حسين كاظمى با شعاع حركتى بيشترى در زمين ناهموار تختى انزلى به ميدان خواهد رفت. كاظمى كه توانست زننده اولين گل استقلال مقابل ذوب آهن باشد در انزلى قصد دارد بار ديگر در گلزنى موفق باشد. كاظمى با برخوردارى از فيزيك ايده آلش در خط ميانى استقلال يك بازيكن كليدى است.
    Last edited by bayern; 06-11-2008 at 11:55.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظى آشتيانى به انزلى مى رود
    اميررضا واعظى آشتيانى مديرعامل استقلال تماشاگر ويژه ديدار تيمش مقابل ملوان در انزلى خواهد بود. با توجه به حساس بودن ديدار استقلال مقابل ملوان مديرعامل چنين تصميمى را گرفته است. گفتنى است در اين سفر على انصارى عضو هيأت مديره نيز همراه مديرعامل خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بيك زاده: اظهارات احمدزاده بى اساس است
    هاشم بيك زاده، هافبك استقلال در پاسخ به اين سؤال كه آيا انزلى جهنم استقلال است گفت: من اين موضوع را قبول ندارم چراكه ما تيم بزرگى هستيم و با شكست ملوان نشان خواهيم داد . معتقدم اظهارات احمدزاده در اين خصوص بى اساس است.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

حجازى: فعلاً به استقلال فكر نمى كنم
    بدون شك حضور ناصر حجازى در ابومسلم و بازگشت وى به ليگ حرفه اى مى تواند به اندازه كافى سوژه براى رسانه ها به ارمغان بياورد زيرا به هر حال ناصرخان جزو اسطوره هاى فوتبال ايران محسوب مى شود و طبيعى است كه تيم هاى تحت هدايتش همواره مورد توجه مردم قرار داشته باشند. از سوى ديگر نكته بسيار مهم اينجاست كه حجازى بايد در آينده اى نزديك ميزبان استقلال در مشهد باشد و اين يعنى يك تقابل جدى و جذاب ميان ناصرخان و اميرخان. البته حجازى فعلاً نمى خواهد در اين مورد صحبت كند. وى در جمع دوستان خود نيز با اشاره به اين مسأله گفت: فعلاً ترجيح مى دهم در مورد استقلال حرفى نزنم زيرا مهم برايم آماده سازى ابومسلم و حضورى موفقيت آميز در ادامه ليگ برتر است نه صرفاً تقابل با يكى، دو تيم خاص. ابومسلم در هفته نوزدهم ليگ حرفه اى ميزبان استقلال تهران خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تقى پور بعد از بازى با ملوان به تهران نمى آيد

ابراهيم تقى پور، مدافع تيم استقلال كه به تازگى از بند مصدوميت رهايى يافته است بعد از ديدار با ملوان انزلى به تهران برنمى گردد و در شمال كشور مى ماند. تقى پور قصد دارد بعد از اين بازى به ديدار خانواده خود برود و علت تصميم همين امر است. طبق شنيده هاى ما اين بازيكن در ديدار با ملوان انزلى به طور ثابت به ميدان خواهد رفت. او در طول اين هفته آمادگى خود را به سرمربى نشان داده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •