در گفتگو با ایسکانیوز
فضلی: پرسپولیس را در مقابل دیدگان هوادارانش شکست می دهیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم صبای قم در خصوص بازی این تیم با پرسپولیس گفت : بازی سختی را در پیش داریم اما پرسپولیس را در آزادی و مقابل چشم هوادارانش خواهیم برد.
فریدون فضلی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" ، خاطرنشان کرد : پرسپولیس در این هفته ها نتایج خوبی کسب نکرده و قطعا برای جبران نتایج ضعیف خود مقابل ما به میدان می آید اما صبا برنامه ویژه ای برای این بازی دارد.
مهاجم تیم صبا ادامه داد: بازیکنان صبا از انگیزه بالایی برخوردار هستند چرا که این مسابقه به طور مستقیم پخش خواهد شد و ما می توانیم بازی واقعی خود را ارائه دهیم.
وی در مورد وضعیت خودش نیز به ایسکانیوز گفت: تمرینات خوبی را انجام دادم و امیدوارم که بتوانم در این دیدار موفق به گلزنی شوم. با کمک سایر بازیکنان تیم، اول به فکر موفقیت صبا هستم و پس از آن نیز به آقای گلی در لیگ فکر می کنم.
فضلی در خصوص بازی در مقابل فولاد اذعان کرد: دو امتیاز حساس را در این بازی از دست دادیم.
تیم ما در این دیدار موقعیت های زیادی را از دست دادو واقعا مستحق برد بودیم.
مهاجم تیم صبا در پایان اضافه کرد: صبا بازیکنان خوبی دارد که همه برای موفقیت این تیم از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند و من مطمئن هستم اگر بچه ها همین انسجام تیمی را حفظ کنند می توانند بر همه رقیبان خود پیروز شون