آره کل سایت اینجوری شده نمیدونم چرا
صبر کن درست میشه
آره کل سایت اینجوری شده نمیدونم چرا
صبر کن درست میشه
آیا نوع کلون شده ی JB2 هم مثل خودش قابلیت آپدیت شدن داره؟
خوب با توجه به اینکه به اندازه همون دانگل ظرفیت داره قایدتا باید بشه.
ولی خوب تا حالا در موردش بحث نشده و چیزی نگفتن
سلام این UNCHARTED 3 چقدر مزخرف بود...هر چند از بازی ای که طراحش یک ضعیفه باشد بیش از این نمیشود انتظار داشت...هه...هه...هه...دوستان از این بازیهای انلاین PS3 پول هم میشود به جیب زد ؟؟؟یعنی میشود جایزه نقدی هم کسب کرد ؟؟؟
شما خوبی بچه ها خوبن سلام برسون حتما
باو بازی در حد بین الملله دیگه این همه بی انصافی؟
جایزه که معمولا به خود بازی مربوط نمیشه ولی خودpsnبعضا جایزه میده جایزه هاشم اینه که چیز های پولیpsnرو بعضا باز میکنه.اونم که من خیلی کم دیدم کم پیش میاد
برای مسابقات جأیز میذارن از انفر اول تا 6
دوست عزیز حالت خوبه
چی شده اینجوری از این تعریف می کنی
بازیش حرف نداشت اون موقع اینجوری تعریف می کنی اینو من نمیگم از هر کی هر جا می خوای بپرس
واسه جایزه هم بفرما در مسابقات شرکت کن
بیشتر گیم پد ها رویه PS3 جواب میدن،حتی گیم پد PS2 رو من با تبدیل زدم جواب داد،PS3 کلا همه جور گیم پدی که USB داشته باشه جواب میده....................
من یه دسته بیسیم و یه دونه اینجوری ینی دسته 2 با تبدیل یو اس بی رو تست کردم چند ماه پیش این دوتا باه هم زمان جواب نمیده
البته جواب میده درصورتی هارد به کنسول وصل نباشه و تو درگاه یو اس بی فقط باید دسته باشه یا هارد واس همینم 55 تومن یه دست آک خریدم
لطفا روش شرکت در این مسابقات را توضیح بدید...البته بنده دنبال جایزه نقدی هستم همچین چیزی داره یا نه؟باتشکر
جایزه نقدی نداره،فقط با برنده شدن توی تورنمنت ها جوایزی مثل محصولاتی که به صورت پولی تویه PSN عرضه میشن به شما هدیه میشه................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)