تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1121 از 1320 اولاول ... 121621102110711111111711181119112011211122112311241125113111711221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,201 به 11,210 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

سعید داداش خبری از ایرانسل تو بازارچه میشی نشد هنوز سایته خاموش هست و یک سوال دیگه که داشتم اینکه های وب سایت نصب کرده وسط روستای میشی چند روزی هم هست شبکه ش پیدا میشه ولی هرکاری میکنم رجیستر نمیشه روش نه با همراه اول نه ایرانسل مشکل از کجاست؟
    به جاش همراه اینجا ترکونده باند سه بیست کرده و تو مرکز شهرستان هم اگه اشتباه نکنم تجمیع فعال شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mehran0805; 23-12-2018 at 12:04.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

من با کارشناس همراه اول تماس گرفتم و مختصات جغرافیایی محل زندگی منو خواستن دادم و گفتم الان 4.5 اونجا فعال و قابل استفاده هست . با مودم tf-i60 هم معلومه که دریافت میشه چون سرعت دانلود به 100 مگابیت بر ثانیه میرسه . پس با گفته های شما الان شهر ما هم همون 2600 و 1800 هستش منتها 2600 به صورت mimo4 دریافت میشه درسته ؟ الان چرا در شهری که گفتم نزدیک به شهر ما هستش اینطور نیست و باند 2600 راحت با mimo2 دریافت میشه و با مودم fd-m60 هم تجمیع میشه و شبکه 4.5 قابل استفاده ؟ کلا بر چه مبنایی تصمیم میگیرن این کار و انجام بدن ؟ الان تقصیر ما چیه فقط میتونیم از mimo4 به صورت 4.5 استفاده کنیم و به غیر مودم tf-i60 هیچ مودمی پیدا نمیشه که این قابلیت رو داشته باشه ؟ وقتی همراه اول نه در تبلیغات و نه در فروشگاه خودش هیچ مودم 4.5 معرفی یا به فروش نمیزاره و میاد اینطوری شهرها رو پوشش 4.5 میبره و اعلام هم نمیکنه تا مشترک بدونه چه مودمی تهیه کنه و فقط بلده بلگه نسل 4.5 و سرعت خارق العاده . تکلیف ما چیه ؟
    کارشناسان بخش پشتیبانی اطلاع دقیقی از وضعیت شبکه ندارند. شما با مودم i60 در شهر خودتون چه علامتی رو میبینید و به چه فرکانسی متصل هستید؟ ایا فرکانس 2600 در دسترس هست؟ اینکه سرعت شما 100 مگابیت بر ثانیه هست دلیل بر 4.5 نیست زیرا با تک کریر با پهنای 20 مگاهرتز هم میتوان این سرعت رو دریافت کرد.
    خیر من در مورد شهر شما هیچ اطلاعی ندارم و کلیات رو عرض کردم.
    ایجاد کریر های بعدی برای این است که ترافیک بیش از اندازه روی یک کریر سوار نشود. شما میتوانید از تلفن های همراه که از این قابلیت پشتیبانی میکنند استفاده کنید.
    مودم شما اگر قابلیت تجمیع رو داشته باشه و از mimo 4*4 پشتیبانی نکنه و در شهر شما دو کریر در دسترس باشه میتونید از تجمیع استفاده کنید.
    Last edited by SAeedBaa; 23-12-2018 at 15:18.

3. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

سعید داداش خبری از ایرانسل تو بازارچه میشی نشد هنوز سایته خاموش هست و یک سوال دیگه که داشتم اینکه های وب سایت نصب کرده وسط روستای میشی چند روزی هم هست شبکه ش پیدا میشه ولی هرکاری میکنم رجیستر نمیشه روش نه با همراه اول نه ایرانسل مشکل از کجاست؟
    به جاش همراه اینجا ترکونده باند سه بیست کرده و تو مرکز شهرستان هم اگه اشتباه نکنم تجمیع فعال شده

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    یکمی دیگه صبر کنید.
    در مورد های وب در تمامی مناطق امکان ریجستر کاربران ایرانسل و همراه اول وجود ندارد زیرا ممکن است ترافیک بیش از اندازه روی سایت سوار شود. البته سایت شما به تازگی نصب و فعال شده، شاید در اینده با انالیز وضعیت این امکان بوجود بیاید.
    بله در مناطقی که مشکلات فرکانس وجود نداشت پهنا از 15 به 20 ارتقا داده شد و سایت های که تعداد کاربران نسل 4 ان زیاد شده به مرور کریر بعدی فعال میشود.

5. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کارشناسان بخش پشتیبانی اطلاع دقیقی از وضعیت شبکه ندارند. شما با مودم i60 در شهر خودتون چه علامتی رو میبینید و به چه فرکانسی متصل هستید؟ ایا فرکانس 2600 در دسترس هست؟ اینکه سرعت شما 100 مگابیت بر ثانیه هست دلیل بر 4.5 نیست زیرا با تک کریر با پهنای 20 مگاهرتز هم میتوان این سرعت رو دریافت کرد.
    خیر من در مورد شهر شما هیچ اطلاعی ندارم و کلیات رو عرض کردم.
    ایجاد کریر های بعدی برای این است که ترافیک بیش از اندازه روی یک کریر سوار نشود. شما میتوانید از تلفن های همراه که از این قابلیت پشتیبانی میکنند استفاده کنید.
    مودم شما اگر قابلیت تجمیع رو داشته باشه و از mimo 4*4 پشتیبانی نکنه و در شهر شما دو کریر در دسترس باشه میتونید از تجمیع استفاده کنید.
    با مودم fd-m60 بیشتر از 50 مگابیت برثانیه سرعت دریافت نمیشود و اصلا عملیات تجمیع رو این مودم صورت نمیگیرد و علامت 4.5 هم نمایان نمیشود . با همین سیم کارت و در همین منطقه و همین بازه زمانی با مودم tfi-60 با فریمور جدید که قابلیت ca و mimo4 فعال هست 100 مگابیت سرعت دریافت میشود . دقیقا باز با همین مودم ولی فریمور بدون قابلیت ca و mimo4 مثل مودم fd-m60 فقط تا 50 مگابیت بر ثانیه دریافت میشود . ایا این دلیل بر حالت تجمیع نیست ؟ با تلفن همراه هم شبکه 4.5 همراه اول دریافت میشود . و به نظر من نتیجه این میشود که همراه اول در این شهر شهر ما شبکه 4.5 دارد و ارائه هم میشود ولی با مودم fd-m60 به هیچ عنوان دریافت نمیشود .

7. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با مودم fd-m60 بیشتر از 50 مگابیت برثانیه سرعت دریافت نمیشود و اصلا عملیات تجمیع رو این مودم صورت نمیگیرد و علامت 4.5 هم نمایان نمیشود . با همین سیم کارت و در همین منطقه و همین بازه زمانی با مودم tfi-60 با فریمور جدید که قابلیت ca و mimo4 فعال هست 100 مگابیت سرعت دریافت میشود . دقیقا باز با همین مودم ولی فریمور بدون قابلیت ca و mimo4 مثل مودم fd-m60 فقط تا 50 مگابیت بر ثانیه دریافت میشود . ایا این دلیل بر حالت تجمیع نیست ؟ با تلفن همراه هم شبکه 4.5 همراه اول دریافت میشود . و به نظر من نتیجه این میشود که همراه اول در این شهر شهر ما شبکه 4.5 دارد و ارائه هم میشود ولی با مودم fd-m60 به هیچ عنوان دریافت نمیشود .
    حرف شما رو تایید میکنم
    بنده هم این مودم رو تست زدم و قابلیت مایمو فعال هست حتی+4هم میشه اما سرعتش همون 50مگابیت هست که البته با tfi60بیشتر از 70مگابیت میگیرم
    تو همراه اول هم دقیقا همینجور هست سرعت همراه 40مگ با این مودم و با مودم i60بالای 70سرعتشه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مایمو چهار در چهار هنوز استارت کارش نخورده چطور میگید مایمو چهار در چهار؟
    فوق العاده دمو تشکیلاتش هزینه بره
    منطقه ما با ۳۵ مگاهرتز (بعضی وقت ها باند سه عشقی میره رو ۲۰ بر میگرده میاد رو ۱۵ هنوز 4*4 نیست) با اینکه دارن باند سوم رو راه اندازی میکنن
    ماه بعد دهه فجر معلومه میخواد همراه واجبی ببنده به دکل هاش

10. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از کجا میشه فهمید دکلی بهش وصلیم 20 مگاهرتز یا کمتر؟ من رو هر باند 3 و 7 بطور جداگانه 80 مگابیت سرعت میگیرم با گوشی ولی متاسفانه مودم پلاس ندارم

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    این بسته نوترینو که زده ویژه مشترکان جدید فقط برای یکبار قابل خرید هست یا تمدید میشه ؟![emoji8]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

از کجا میشه فهمید دکلی بهش وصلیم 20 مگاهرتز یا کمتر؟ من رو هر باند 3 و 7 بطور جداگانه 80 مگابیت سرعت میگیرم با گوشی ولی متاسفانه مودم پلاس ندارم
    سلام مدل گوشیتون

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام Honor 8 Lite
    راه و روشهارو کلا رفتم خودم کدهای سرویس مد زدم ولی متاسفانه نه از خود گوشی و نه اپهای دیگه اپشن پهنای باند (مگاهرتز) قابل دیدن نبود یکی هست انگار فقط که اونم بدون روت نشون نمیده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •