تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1121 از 1421 اولاول ... 121621102110711111111711181119112011211122112311241125113111711221 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,201 به 11,210 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست 512 نامحدود کمپین داشته باشه ؟ چجوریاس دانلود و لودینگ بیجش ؟
    من 1 مگ ماهی 4 گیگ دارم که خیلی کمه برام 4 گیگش کلی باید ترافیک بخرم ، میخوام برم تغییر سرویس بدم به 512 نامحدود ! چجوریاس ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

به گزارش مجله خبری پاتوق پلاس و به نقل از خبرگزاری فارس، غلامرضا شیدایی در پاسخ به سوالی در خصوص کاهش قیمت اینترنت گفت: با برنامه‌های اعلام شده توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و هدایت سازمان تنظیم مقررات و همکاری شرکت زیرساخت، شرکت مخابرات و شرکت های PAP (ارائه دهنده خدمات ADSL) در آینده شاهد کاهش قیمت اینترنت برای کاربران می‌شویم.
    نایب رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات استان تهران گزینه‌های اصلی تاثیرگذار در تعرفه اینترنت برای کاربران نهایی را، قیمت تجهیزات لایه دسترسی و انتقال، قیمت پهنای باند دریافتی از GateWay (دروازه ورودی اینترنت) کشور، هزینه‌های نیروی انسانی و انرژی مصرفی در بخش و نیز هزینه تجهیزات جانبی منصوبه اعلام کرد و گفت: با توجه به کاهش نرخ دلار و تورم در کشور امکان کاهش تعرفه اینترنت برای کاربران به وجود آمده است.
    وی ادامه داد: با توجه به توسعه ظرفیت پهنای باند اینترنت از سوی شرکت زیرساخت و تعامل مخابرات با آن شرکت، طی یک ماه آینده ظرفیت پهنای باند مخابرات استان تهران ۵۰ درصد و استان البرز ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد که در نتیجه این امر به زودی شاهد افزایش رضایت مندی مشتریان اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران خواهیم بود.

--------------------------------------------------------------------------------

3. 3 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

الحمدالله اینترنت پایتخت داره خوب میشه اینتر مازندران هم هر روز ریده تر میشه

5. 4 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی هست 512 نامحدود کمپین داشته باشه ؟ چجوریاس دانلود و لودینگ بیجش ؟
    من 1 مگ ماهی 4 گیگ دارم که خیلی کمه برام 4 گیگش کلی باید ترافیک بخرم ، میخوام برم تغییر سرویس بدم به 512 نامحدود ! چجوریاس ؟
    تو مخابرات همیچین کاری نمیکنن یا اکرم انجامش بدن بستگی به مدیرت مرکز مخابراتی داره.
    پیگیر باشه یا میتونی یا نمیتونی.ولی به نظر من نمیتونی

7. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hotshotbabol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Cave

پيش فرض

تو مخابرات همیچین کاری نمیکنن یا اکرم انجامش بدن بستگی به مدیرت مرکز مخابراتی داره.
    پیگیر باشه یا میتونی یا نمیتونی.ولی به نظر من نمیتونی
    برای کمپین ؛ اگر سرویس جدید شما قیمتش بالاتر از سرویس فعلیتون باشه ، میتونید اینکارو انجام بدید ( اختلاف رو پرداخت میکنین ) ، اما اگر سرویس جدید انتخابیتون قیمتش کمتر از فعلی باشه ، اذیت میکنن و نمیشه .
    حالا نگفتین دوستان ؛ 512 نامحدود لودینگ پیجش و دانلودش چجوریاست ؟

9. این کاربر از hotshotbabol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

برای کمپین ؛ اگر سرویس جدید شما قیمتش بالاتر از سرویس فعلیتون باشه ، میتونید اینکارو انجام بدید ( اختلاف رو پرداخت میکنین ) ، اما اگر سرویس جدید انتخابیتون قیمتش کمتر از فعلی باشه ، اذیت میکنن و نمیشه .
    حالا نگفتین دوستان ؛ 512 نامحدود لودینگ پیجش و دانلودش چجوریاست ؟
    همه چی بستگی به مدیر مرکز مخابراتی داره که برات این کار رو انجام بده یا نه
    سرعتش 50 هست.بدک نیست ولی به درد دانلو نمیخوره البته ساعتی 200 مگ حدودا میتونی بگیری.شبانت که بیشتر بهت حال میده

11. 3 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بیشترین کاربران ADSL در کدام شهرها هستند؟
    فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایسنا نوشت:
    مروری بر آمارها گویای آن است که استان‌های مازندران، اصفهان و سمنان بیشترین کاربران ADSL را دارند.

به گزارش خبرنگار ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در استان سمنان که براساس آمار بالاترین ضریب نفوذ اینترنت را داراست، 36.67 کاربران از اینترنت پرسرعت خانگی و یا ADSL استفاده می‌کنند و بدین ترتیب این استان با اختلافی چشمگیر نسبت به سایر استان‌ها، بیشترین کاربر اینترنت پرسرعت را دارد.

پس از آن استان‌های اصفهان با 19.59 و اردبیل با 19.28 درصد در رده‌های دوم و سوم جدول قرار می‌گیرند. سمنان و گلستان نیز به ترتیب 16.67 و 15.74 درصد از کابران اینترنتشان ADSL را به عنوان راه اتصال انتخاب کرده‌اند و بدین ترتیب رتبه‌های چهارم و پنجم این جدول را به خود اختصاص داده‌اند.

استان‌های قم با 14.49، یزد 13.88، کردستان 13.23، همدان 13.8 و تهران 12.99 درصد کاربر ADSL رتبه‌های ششم تا دهم جدول را دارند.

همچنین در استان‌های فارس 12.79، زنجان 12.59، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری 12.5، آذربایجان غربی 12.05، آذربایجان شرقی 11.56، مرکزی 11.23، سیستان و بلوچستان 11.17 درصد از کاربران از طریق ADSL به دنیای مجازی سفر می‌کنند.

اما در استان‌های قزوین 10.43، خوزستان 10.38، خراسان جنوبی و رضوی 10.257، گیلان 9.05، بوشهر 9.03، ایلام 8.898، هرمزگان 8.68 و در لرستان و کردستان 7.16 و 7.61 درصد کاربران از اینترنت پرسرعت استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، براساس آمارهای منتشره در میان استان‌های کشور استان البرز با 0.92 درصد، خراسان شمالی با 5.24 و کرمان با 6.56 درصد کاربر ADSL سه استانی هستند که پایین‌ترین میزان دسترسی به ADSL را دارند.

13. 2 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

سلام من 256 نامحدود دارم و این اتفاق برای من افتاده خودم هم چراش رو نمیدونم
    از سایت steam و با شیلتر شکن 100 و بدون شیلتر شکن از سایت ایرانی 30(تو کل مدت افت سرعت چه ایرانی چه خارجی چه شیلتر چه شیلتر نشده بالای 30 نگرفتم)اما حالا از سایت فیلت ر دارم 100 میگیرم!

15. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام من 256 نامحدود دارم و این اتفاق برای من افتاده خودم هم چراش رو نمیدونم
    از سایت steam و با شیلتر شکن 100 و بدون شیلتر شکن از سایت ایرانی 30(تو کل مدت افت سرعت چه ایرانی چه خارجی چه شیلتر چه شیلتر نشده بالای 30 نگرفتم)اما حالا از سایت فیلت ر دارم 100 میگیرم!
    دوست عزیز سرعت استیم واقعی نیست گاها برای من به بالای 1 مگ هم رفته این به این دلیل که اگر دقت کنید هر چند ثانیه سرعت تون در استیم صفر می شه در حالی که اینطور نیست و سرعت صفر نیست در واقع یک باگ استیم هست بعد مثلا بعد از 4 ثانیه دوباره سرعت رو نشون می ده و چون تو اون 4 ثانیه شما مثلا 100 کیلوبایت دانلود کردید سرعت شما رو می زنه 100 کیلوبایت.
    خلاصه این باگ استیم هست نه سرعت دانلود بالا.

17. 2 کاربر از mercurial7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه milad.bmi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    *SHAH BIRTH PLACE*

پيش فرض

دوستان 256 محدود سرعتش چنده؟؟

19. این کاربر از milad.bmi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •