پا ک شو د
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:37.
خیلی جالبه، الان مقایسه کردم، میبینم نمایندگی حدود 10-20% گرونتر میده سرویسها رو...
مثلا اون سرویسی که خط کشیدم دورش رو مقایسه کن. سرویس جشنواره هم که طرف میده 8100، تو سایت زده 6600
علی حواست رو بده، میان سرویست میکنن
البته 8% از اون مقدار مال هزینه ارزش افزوده اس ولی بقیه اش گرونه.
تازه ممکنه محدود هم بکنه...
حالا فردا صبح یا میرم صبا یا فارانت.
Last edited by soroosh_cz; 11-06-2014 at 00:55.
سلام دوباره!
من isp ام رو عوض كردم اصلا حال ميده اين جديده!
داغون شدم با ايرانسل ، الان عكس ها رو هم فعال كردم سرعتش عاليه ايرانسل 3 روز استفاده كردم يعني 72 ساعت ترافيك مصرفي زير 100 مگ بود! اين الان يه ساعت 23 مگ رفته!
واقعا دم همراه اول گرم
اينم تست سرعت
سروش جان هر گلي زدي به سر خودت زدي داداش! به منم بگو كجا برم! فردا اگه شد مي خوام برم از يه جا بگيرم،به قول دوستمون آسياتك و پارس و ... كه پورت ندارن، پس از كجا بگيريم؟ صبانت ؟
ماهي 20 تومن مي دم سرعت 30 مي خوام با 10 گيگ ترافيك نبود؟![]()
پ ن 1 : اين صبانت سرويس هاي نامحدودش چي شدن پس؟
پ ن 2 : درسته ديگه توي سايت بدون ماليات هست 8 درصد با پول چايي بچه ها ميشه اون ديگه
پ ن 3 : سرويس اينترنت ملي به جز آسياتك هم سراغ داشتيد خريداريم
پ ن 4 : واقعا نصف عمرمون تلف شد كه چي انتخاب كنيم
پ ن آخر :سروش isp مونده توي شهر كه سر نزدي؟!
محمد، میگن شبانه کمی دوشواری داره، ولی فکر میکنم تو با 128 نامحدودش راحت بتونی کارت رو راه بندازی چون نوشته اولش تا 10 گیگ، 1 به 3 میده، بعدش واقعی میشه. یعنی تا 10گیگ تقریبا سرعتت 300kbps هست و بعدش میشه 128kbps قیمتش 25تومنه.
تازه به من گفت که خطتون رو بالا میبندیم پهنای باندشو، یعنی با 128 میتونی خیلی سرعت بالاتری بگیری از سرویسهای محدود.
ای کاش اون سرویس شبانه اینجا هم کار میکرد![]()
بله بله سروش چقدر گوزژعر قیمتارو زده. نامحدودارو ارائه نمیده؟ شماره و آدرسشو یده لطفا دمت گرم مارو هم بیخبر نذار فدااا
Last edited by ali-1991; 11-06-2014 at 01:25.
پ.ن1: بیا اینان سرویساش:
از نمایندگی پرسیدم، گفت داریم نامحدود رو هم.
پ.ن2:
پ.ن3: فکر کنم بقیه شرکت ها هم ارائه بدن ولی نه بصورت سرویس عادی آسیاتک. باید ازشون بپرسی. اینا هم کا باقالی تو کله شون خالیه.
پ.ن4: خسته نباشی
پ.ن5: رفانت رو از دوست داداشم فهمیدیم، اینم اتفاقی امروز خواستیم میوه بخریم، پارک کردیم، دفترشو دیدیم، شاید یه هفته نشده باز شده
آدرسش: خیابان منتظری(6اُم بَم بَم) نبش حافظ![]()
خب یه خط جدید بگیر 55 هزار تومن
منم مشکل شما رو داشتم
سروش جان ببخشيد هي مزاحم ميشم، آدرس صبانت كجاست؟
به نظرت مخابرات خط رو تخليه مي كنه يا اذيت مي كنه؟
شيطونه ميگه اينهمه واسه چي دردسر بكشي برو همون مخابرات رو تمديد كن با ماهي 4 گيگ حالش رو ببر
پ ن : آهان! اين آدرس صبانت بود كه دادي فكر كردم مال رفانته:دي (رفانت يا رفاتك؟ توي گوگل زدم گفت: منظورت رفاقته داداش؟)
Last edited by mohammad.t; 11-06-2014 at 01:50.
اگه خط جديد بگيرم اونم pcm ميبندن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)