تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1121 از 2199 اولاول ... 12162110211071111111171118111911201121112211231124112511311171122116212121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,201 به 11,210 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان کسی نیست که هردو تا شو تجربه کرده باشه؟ یا از دوستی آشنایی شنیده باشه ؟ با یه دلیل قانع کننده؟

من خودم BM632W دارم و خیلی راضیم
    رفیقم یه دونه از همینا رو تست گرفت برای منطقه شون 3 تا آنتن داشت، رفت بخره یه دونه از همین SW ها گرفت باز هم همون سه تا آنتن با همون سرعت! فرق زیادی ندارن ولی شما SW بگیر. چون 1. کره ای هست و کیفیت ساختش بالاتره 2. دیگه از مودم های هووی پشتیبانی نرم افزاری نمی شه

شاد باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه seetherali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شما خوبه نمیتونی چیزی دانلود کنی،
    من تا الان سه بار دارم فایل 4 گیگی rar رو دانلود میکنم (هر بار دانلود چند شبی وقت گرفت) بخاطر تغییر IP هر سه دفعه فایل خراب از آب دراومد!
    عجب خبر بدي .. من 4 تا فايل 1 گيگابايتي با فرمت rar رو زدم براي دانلود, همشون هم تا 40-50 درصد رفتن تا ساعت 8 صبح. ولي موقع دانلود بيشتر از 4 بار آي پي عوض شد .. بدجور نااميد شدم كه فايل ها سالم دانلود شن.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من خودم BM632W دارم و خیلی راضیم
    رفیقم یه دونه از همینا رو تست گرفت برای منطقه شون 3 تا آنتن داشت، رفت بخره یه دونه از همین SW ها گرفت باز هم همون سه تا آنتن با همون سرعت! فرق زیادی ندارن ولی شما SW بگیر. چون 1. کره ای هست و کیفیت ساختش بالاتره 2. دیگه از مودم های هووی پشتیبانی نرم افزاری نمی شه

شاد باشی
    تعداد چراغ معیار دقیقی نیست. شما باید به عواملی مثل قدرت سیگنال و کیفیت لینک و RSSI توجه میکردی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان امروز 4 روز هستش که حجم ترافیک مصرفی کم نمیشه و رایگان هستش طرح اشتراک من 2 مگه با ترافیک 2گیگ هستش مجودی حسابم صفر هستش کم کم داره مشکوک میشه و یه نکته عجیب این هستش که تو روز سرعت دانلود بین 360 تا 400 ولی از 11 شب به بعد سرعت زیر 15 میاد من الان تا امروز 39 گیگ دانلود کردم ولی کمکم دارم نگران میشم اگه کسی اطلاعاتی راجعه به این قضیه داره ما را هم راهنمایی کنه با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تعداد چراغ معیار دقیقی نیست. شما باید به عواملی مثل قدرت سیگنال و کیفیت لینک و RSSI توجه میکردی.
    100 درصد تایید میشه.من از وقتی گرفتم 1 چراغ روشنه و سرعت دانلودم 110 تا 90 متغیره

عجب خبر بدي .. من 4 تا فايل 1 گيگابايتي با فرمت rar رو زدم براي دانلود, همشون هم تا 40-50 درصد رفتن تا ساعت 8 صبح. ولي موقع دانلود بيشتر از 4 بار آي پي عوض شد .. بدجور نااميد شدم كه فايل ها سالم دانلود شن.
    بهترین راه استفاده از تو.رنته. مثلا k.a.t.ph سایت خوبیه. ( نقطه هارو بردارید )
    Last edited by bina22; 24-09-2012 at 12:44.

6. این کاربر از bina22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز دليل افزايش قيمت مودم چيه ؟
    الان 3-4 روزي هست كه از حجم كم نميشه اصلا , شما نميدوني جريان چيه ؟
    یک سال و نیمی بود که هزینه ها بالا نرفته بود و به همین دلیل قیمتهارو افزایش دادن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه مبین نت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وفتی google , Gmaile رو فیلتر کردن مگه آدم دیوانه است بره 165 تومان به مودم بده . الان 80 درصد استفاده مردم از اینترنت با سایت google . پولمون زیادی کرده که هی سایت پیوندها رو ببینم.
    مشکل سراسریه و فقط برای مبین نت نیست ... از بالا دسترسی بهشونو قطع کردن ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

آقا سرعت چرا اینقدر زیاد شده‌
    با ۴۵۰ دارم دانلود می‌کنم
    قبلا میکشتیش بیشتر از ۲۰۰ نمیشد :O

بقیه تغییری میبینن تو سرعتشون؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اطلاع بدید با عامل برخورد میشه ... مودمهای 165 هزارتومانی از 10 مهر به بعد تحویل و قابل فروشه و عوامل فروش نمیتونن مودمهای 110 تومنی رو در حال حاضر گرون تر بفروشن ...
    جناب مبیین نت دقیقا از 20 شهریور به ما گفت که 2 روز دیگه مودم میاد بعد 2 روز برگشت گفت که مودم ها رو دادن باربری الان میرسه خوب فرداش گفتند باربری تعطیله و .... همین جوری بهانه پشت بهانه تا رسیدیم به دیروز که اقا گفت مودم ها شده 170 تومن و هر وقت بیای امادس !!! خوب اگه من می دونستم اینجوریه پول می دادم به یکی از دوستان از شهر های مجاور برام بگیره . اینجوری هم مودم رو گرون باید بخرم هم طرح یک ساله ای که می خواستم رو دیگه نمی تونم بگیرم .

در مورد اطلاع هم چشم فقط لطفا بفرمایید چطوری و به کی باید اطلاع بدم ؟ شما می تونید انجام بدید ؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من یکاری کردم مودم خود بخود هر 15 دقیقه رستارت بشه! اینجوری حداقل یه چیزی دانلود میکنه! البته با لینک مستقیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •