بچه ها
یه سوال
همون طور که شما در pc پچ نصب میکنید و حالشو میبرید!!!میشه در xbox360 هم اینکارو کرد یا خیرر؟؟؟؟؟
pes بدون پچ واقعا چیز مزخرفیهههههه!
بچه ها
یه سوال
همون طور که شما در pc پچ نصب میکنید و حالشو میبرید!!!میشه در xbox360 هم اینکارو کرد یا خیرر؟؟؟؟؟
pes بدون پچ واقعا چیز مزخرفیهههههه!
سلام دوستان من پچ 3.4 رو دانلود و نصب کردم فوق العاده است اما امروز dlc 1.7 اومد که 88 مگ هست وفک کنم کونامی خیلی تغییرات داده باشه
خواستم بپرسم اگه بازیرو آپدیت کنم پچ خراب میشه؟
سلام
مگه به نت وصل نميشه xbox360؟
كابل نت (شبكه ) نداره؟
حتما داره
ببر كافي نت وصل كن البته نياز به TV هم داري
بازي رو آپ ديت كن
PS3 كه به نت وصل ميشه
تا اونجا كه من اطلاع دارم هر تغيري كه عوض شده باشه اعمال ميشه
خراب شدن تو كارش نيست
dlc 1.7 رو نصبیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچ تغییری ندیدم؟؟ نه کفش !!! نه کیت ؟؟ نه اورال؟؟؟
کسی نصب کرده بگه چه تغییری کرده؟؟!!
كجا نصبيدي؟
اين فايلو بايد به يه مسير مشخص كپي كرد!!!
خودتو به جاي يه فوتباليست
آخرش چي ميشي؟
از اين تيم به اون تيم -تجربه هاي گوناگون بازي-يه چيزي شبيه به گذراندن دوره ي عمر يه بازيكن
فقط شما ميتوني تمريني بازي كني
برد و باخت تيم از طريق هوش مصنوعي و رندومي هست
بله درسته dlc1.7 اومده
اما کارایی که می کنه :
Konami have just released their new update for Pro Evolution Soccer. This update includes new faces, kits, and lineups for National Teams. You can download it from Settings / Download or you can get it from our Download Zone.
کونامی آپدیت جدیدش رو برای بازی PES عرضه کرد این آپدیت شامل چهره های جدید لباس های جدید و ترکیب های جدید برای تیم های ملی هستش شما این آپدیتو میتونید از داخل بازی قسمت setting و download دانلود بکنید یا از طریق این آدرس :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این پچ شامل پچ های قبلی هم میشه؟تو ویندوز سون هم میشه نصبش کرد؟برای اجرای این پچ باید اول پچ های قبلیشو دانلود کنم؟با تشکر
ورژن جدید برنامه ادیتور قدرتمند PES Editor منتشر شد!
این ادیتور بی نظیر با عرضه DLC جدید ورژن 2.0.2 خودش رو به ادیتور های حرفه ای و علاقمند به صورت رایگان و اینبار به صورت فایل نصبی ارائه کرد
اطلاعات کامل رو توی این صفحه می تونید راجع به این برنامه و نسخه جدیدش مطالعه کنید
دانلود برنامه با حجم 3.96 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)