جسارتا ، نماینده حقیقی دیگر چیست؟!
یعنی طرف تو خونه نشسته و نماینده شده؟![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
جسارتا ، نماینده حقیقی دیگر چیست؟!
یعنی طرف تو خونه نشسته و نماینده شده؟![]()
نه. لزوما این طور نیست.
ولی متاسفانه اغلب همینطوره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
اینترنت چی بگیرم ---
آسیاتک که گفت داخل مرکز آزادگان محدودیت پورت داریم، طرح یک سال 15 تومن 10 گیگ برای شما میشه 50 هزار تومن بدون مودم.
عصر تلکام چطور هست؟ خوبه؟ شش ماه اینترنت، 12 مگابیت، و البته خساست حجم 1 گیگابایت رایگان. ترافیک شب رایگان
20 نت هم که آنچنان خوب نیست...
چی بگیرم هم خوب باشه هم به صرفه. مودم هم نمی خوام ...![]()
Last edited by bayat72; 18-06-2015 at 13:29.
سلام
اگه خیلی عجله ندارید درخواست بدید روی همون آسیاتک و یکم صبوری کنید. چون کیفیتش فوق العاده هست.
۴مگابیت یک ساله ۱۰ گیگ ۳۷ تومان
راه اندازی و پشتیبانی شبکه، پهنای باند اختصاصی، اینترنت وایرلس، نمایندگی رسمی آسیاتک در شیراز
چرا اولش میگن رایگان هست بعدش اینطوری میشه؟ شما خوب گفتید، فروشنده ها میگن 5 گیگ یک ساله 45 تومن ...
ببینید اون نمایندگی که این سرویس ۴۵ تومانی رو به شما معرفی کرده درست گفته. اون هم یکی از پکیج های جشنواره هست. ولی سرویس های مناسب تری هم هست.
سلام
1)یکساله 10گیگ با حداقل سرعت 4مگ 15.000 تومان درخدمتیم (ویژه مراکز مخابراتی منتخب)
2)یکساله 5گیگ 35.000 تومان(ویژه تمام مراکز)
3)یکساله 12گیگ 49.000 تومان
هر دو سرویس 1و 2:شبانه 80% رایگان
48 48 47 36 - 071
0090 790 0910
![]()
Last edited by ahriman323; 18-06-2015 at 22:33.
با شبانه رایگان کجاها سراغ داشتی؟
مخابرات مشکلش چیه؟
سلام دوستان امروز این همه صفحه خواندم و واقعا خندم گرفت از این همه مشتری که هر سری از یه شرکت به یه شرکت دیگه مپرن و 2 روز خوبه بعد دوباره همون جوری میشه تا حالا فکر نکردین به جای این کارا بیان از سرویس وایرلس شرکت ها استفاده کنید ....البته تجهیزات اولیه یه کم گرونه ...الان سرویس وایرلس دارم و چندین سال هست که دارم پهنای باندمم در حالی که 2 مگ گرفتم روی 16 مگ باز هست و شبا هم با 400 دانلود میکنم ....بهتر که طرز فکرتون رو عوض کنید به جای اینکه از 2020 به آسیاتک بیان چون جفتشون یکی هستن و پیشنهاد من به شما دوستان این هست که نرین از شرکت های که وابسته به تهران هستن سرویس بگیرین اینجا شیراز چندین سرکت pap داره چرا بخواین دیتا بره سمت تهران...
موفق باشین
سلام دوستان امروز این همه صفحه خواندم و واقعا خندم گرفت از این همه مشتری که هر سری از یه شرکت به یه شرکت دیگه مپرن و 2 روز خوبه بعد دوباره همون جوری میشه تا حالا فکر نکردین به جای این کارا بیان از سرویس وایرلس شرکت ها استفاده کنید ....البته تجهیزات اولیه یه کم گرونه ...الان سرویس وایرلس دارم و چندین سال هست که دارم پهنای باندمم در حالی که 2 مگ گرفتم روی 16 مگ باز هست و شبا هم با 400 دانلود میکنم ....بهتر که طرز فکرتون رو عوض کنید به جای اینکه از 2020 به آسیاتک بیان چون جفتشون یکی هستن و پیشنهاد من به شما دوستان این هست که نرین از شرکت های که وابسته به تهران هستن سرویس بگیرین اینجا شیراز چندین سرکت pap داره چرا بخواین دیتا بره سمت تهران...
موفق باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)