تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1121 از 3745 اولاول ... 12162110211071111111171118111911201121112211231124112511311171122116212121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,201 به 11,210 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza82N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

Attenuation دانلودت زیاده فقط
    باسلام میشه بیشتر توضیح بدین؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باسلام میشه بیشتر توضیح بدین؟
    یعنی نویز خط زیاده
    این مقدار باید زیر 30 باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشید که انتخابات پیش رومون هست. توقع دارید مثل 2 ماه پیش باشه اوضاع؟!
    برای 2 مگ برنزی رفتم یکی از نمایندگیهای آسیاتک گفت فعلا سرعت هامون محدود شده بهتره که فعلا سراغ 1 مگ و بخصوص 2 مگ نیای. چون مثل قبل نیست سرعت.
    ببخشید چه ربطی به انتخابات داره؟ از قرار معلوم این برنامه از مدتها قبل برای بعد از عید تنظیم شده بوده! جا داشته شما ازشون بپرسی حالا نیام سراغ 1-2 مگ، کی بیام؟ پشتیبان شما که حرف دیگه ای میزنه!
    بحث اینه که تا الان اسیاتک صورتشو با سیلی سرخ نگه داشته بود! ولی اونم بالاخره کم آورد!
    جدی جدی من نمیدونم به اینا چی بگم که صاف تو چشممون نگاه میکنن میگن یوزر زیاده! خب من پول 2 مگ دادم که حالشو ببرم! به چه حقی روی 1 مگ بستن سرعت منو؟!!!
    یه خبری توی یه سایتی میخوندم که نوشته بود برای کم فروشی پهنای باند برید شکایت کنید! بدبختی اینه که دستمون به جایی بند نیست! همونطور که قبلا گفتم، توی متن قراردادی که ما امضا میکنیم، یه بند وجود داره که شرکت رو از هرگونه مسئولیت نسبت به زمان رایگان مصون کرده!
    با این حال فقط میشه تهدیدشون کرد که میریم و خیلیا رو هم با خودمون خواهیم برد!!! :|

4. این کاربر از pesal2ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببخشید چه ربطی به انتخابات داره؟ از قرار معلوم این برنامه از مدتها قبل برای بعد از عید تنظیم شده بوده! جا داشته شما ازشون بپرسی حالا نیام سراغ 1-2 مگ، کی بیام؟ پشتیبان شما که حرف دیگه ای میزنه!
    بحث اینه که تا الان اسیاتک صورتشو با سیلی سرخ نگه داشته بود! ولی اونم بالاخره کم آورد!
    جدی جدی من نمیدونم به اینا چی بگم که صاف تو چشممون نگاه میکنن میگن یوزر زیاده! خب من پول 2 مگ دادم که حالشو ببرم! به چه حقی روی 1 مگ بستن سرعت منو؟!!!
    یه خبری توی یه سایتی میخوندم که نوشته بود برای کم فروشی پهنای باند برید شکایت کنید! بدبختی اینه که دستمون به جایی بند نیست! همونطور که قبلا گفتم، توی متن قراردادی که ما امضا میکنیم، یه بند وجود داره که شرکت رو از هرگونه مسئولیت نسبت به زمان رایگان مصون کرده!
    با این حال فقط میشه تهدیدشون کرد که میریم و خیلیا رو هم با خودمون خواهیم برد!!! :|
    اگه ممکنه بگید چه قسمتی از قرارداد مسولیت شرکت رو در مورد زمان رایگان مصون کرده ؟
    آخه من می خوام شکایتشون کنم .

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

من فردا می خوام زنگ بزنم صدای مشتریان
    دوستان این صدای مشتریان چیه کارش؟
    تاثیر پذیره؟
    Last edited by Armin.Computer; 24-05-2013 at 22:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان
    من امروز زنگ زدم دور همی یه حال و احوالی از بروبچس آسیاتر بپرسم و یه توجیه جدید ازشون بشنوم و بخندم روجم شاد شه
    زنگیدم بخش پشتیبانی، بهش میگم 10 شبه دارم با سایت اسپیدتست چک میکنم، تا قبل از ساعت 1 همه چی خوبه بعد یهو نرخ دانلودم فرت میاد روی زیر 1 مگ!
    یارو طبق معمول شمارمو خواست و خط رو چک کرد و گفت خطت مشکلی نداره! شب هم طبق مصوبه مخابرات شما خطت باید 1 به 8 شیر شه! ولی چون ما حیلی خفنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته و خطتون رو 1 به 2 شیر میکنیم! منم گفتم شما توی تعرفتون نوشتید 2مگابیت 1 به 1 هست وگرنه اگه میخواست شیر بشه من سرم درد نمیکرد که! میرفتم 1 مگ میگرفتم!
    بعد من گفتم معنی شیر اینه که طرف دانلود نکرد خوب باید من بتونم دانلود کنم نه اینکه چه کس دیگه ای باشه چه نباشه من روی 1 مگ بسته بشه سرعتم!
    بحث پیک مصرف توی ساعت 1 رو پیش کشید دوباره و شر ورای تکراری... منم به عنوان مثال واسه اینکه بکوبم توی دهنش از عید حرف زدم که این همه یوزر داشت دانلود میکرد ولی من هم مثل اسب داشتم دانلود میکردم و مشکلی نبود! که برگشت گفت اتفاقا عید یوزر کم بوده همه مسافرت بودن... منم گفتم لابد الان همه برگشتن ))))))))))))
    خلاصه تهش گفتم شما رو گذاشتن اینجا همه چیو دایورت کنی فلان جات و بعد از قطع تماس به ریش ما بخندی و پولتو بگیری! ولی مطمئن باش با این روند اسیاتک خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنه کله پا میشه اساسی!

یه شکایت هم از طریق خود سایت فرستادم که وقتی جوابش بیاد به سمع و نظر شما میرسونم
    به دوستانی که هنوز آلوده اسیاتک نشدن هم هشدار میدم چند صفحه اخیر همین تاپیک رو بخونن! شاید نیاز به فکر بیشتری قبل از تصمیم گیری داشته باشن!!!
    من هم دقیقاً وضعیت رو دارم بررسی میکنم !
    خط 2 مگ یکساله گرفتم با شِـیر 1 به 1 . تا قبل از تغییر دادن پنلهاشون سرعت شبانه ام متوسط 230 بود ( همون چیزی که باید باشه ) بخاطر همین اکانت سایتهای آپلودسنتر و سایتهای دانلود فیلم خریدم که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کنم . ولی از نیمه دوم اسفند که سرعتهای شبانه کم شد ، پی گیری کردم و فهمیدم سرعت تمام اکانتهای رایگان رو شبها نصف کردن ! اینطوری کلی ضرر بما زدن ! آخه ما قرارداد رو با شرایط دیگه ای بستیم و اونها چیز دیگه ای رو بما ارائه میدن .
    ازطرف دیگه حتی اگه کم شدن سرعت ( چه روزانه چه شبانه ) بخاطر شرکت زیرساخت یا هر فرد و شرکت دیگه ای باشه ، قانوناً باید طرف قرارداد ما خسارت پرداخت کنه . چون به ما با شرایط گفته شده فروخته و موظف به تامین شرایط قرارداد هست . مثلاً اگر شما یک کیلو شکر می خرید ، فروشنده موظف به ارائه دقیقاً یک کیلو هست و نمی تواند بگوید چون کارخانه کم داده یا آب به آن رسیده و ... 900 گرم بجای یک کیلو بدهد !
    متاسفانه هرچه برسر ما می آید بخاطر ندانستن قانون یا پیگیری نکردن و نشستن است .
    اکنون حدود 3 ماه است که شرکتهای اینترنتی سر مان کلاه گذاشته اند . گندم نمای جو فروشند ! کم فروشی می کنند که یکی از بزرگترین گناهان کبیره است . آنوقت هم دولت به اصطلاح اسلامی (!) در جرمشان شریک شده و هم خودمان دست روی دست گذاشته ایم و کاری نمی کنیم !
    اگر شرایط برای سرویس 2 مگ نیست ، خوب نفروشند . من که برای چک کردن ایمیل و چندتا سایت زرد چنین سرویسی نخریده ام !
    بهرحال باید ازشان شکایت کرد و تخلفشان را علنی کرد تا از مشتریانشان کم شود . که هیچ ضرری بالاتر ازین برایشان نیست . ما می توانیم به غیر از سازمان تنظیم مقررات ( که احتمالاً شریک دزد و رفیق قافله است) به دادگاهای حقوقی هم با ادعای کم فروشی شکایت کنیم .
    Last edited by kaveh2nd; 24-05-2013 at 22:44.

8. 11 کاربر از kaveh2nd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوستان در صورت فسخ سرویس نامحدود هزینه ای برمیگردونن؟

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

امشبم سرعت دانلود رو روی یه مگ بستند اگه برید تو قسمت ریپورت سایت میبینید ساعت یک که میشه میزنه Service group changed by TimeTable into 2019
    بعد دوباره ساعت هشت میشه Service group returned back by TimeTable into 1792
    واقعا دزدی از این آشکار تر؟
    خوب اگه کسی سرعت 1 مگ میخواست میرفت سرویس 1 مگ میخرید این مسخره بازی ها چیه
    الان کارشون مثل اینه که بری یه مغازه بعد هرچی بخری نصف چیزی که خریدی رو بهت بده فقط اونجا میشد حقتو از اون مغازه دار بگیری ولی اینجا نمیشه
    من پایه هر نوع شکایتی هستم ولی 1 درصدم امکان نداره به نتیجه برسیم چون اون کسی که قراره حقتو بگیره در واقع خودش دزده و داره میخوره

12. 3 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

امشبم سرعت دانلود رو روی یه مگ بستند اگه برید تو قسمت ریپورت سایت میبینید ساعت یک که میشه میزنه Service group changed by TimeTable into 2019
    بعد دوباره ساعت هشت میشه Service group returned back by TimeTable into 1792
    واقعا دزدی از این آشکار تر؟
    خوب اگه کسی سرعت 1 مگ میخواست میرفت سرویس 1 مگ میخرید این مسخره بازی ها چیه
    الان کارشون مثل اینه که بری یه مغازه بعد هرچی بخری نصف چیزی که خریدی رو بهت بده فقط اونجا میشد حقتو از اون مغازه دار بگیری ولی اینجا نمیشه
    من پایه هر نوع شکایتی هستم ولی 1 درصدم امکان نداره به نتیجه برسیم چون اون کسی که قراره حقتو بگیره در واقع خودش دزده و داره میخوره

تایید میشه!
    من که زورم میاد با این وضعیت سیستمو تا صبح روشن بزارم ودانلود کنم...
    فردا فقط باید با واحد شکایت این مشکلو پیگیری کرد

واقعا حق کسایی که 1و2مگ دارن داره خورده میشه
    بقیه سرویس ها سرعت اسمی خودشون رو در دانلود شبانه دارن ولی 2مگ نصف شده

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم دقیقاً وضعیت رو دارم بررسی میکنم !
    خط 2 مگ یکساله گرفتم با شِـیر 1 به 1 . تا قبل از تغییر دادن پنلهاشون سرعت شبانه ام متوسط 230 بود ( همون چیزی که باید باشه ) بخاطر همین اکانت سایتهای آپلودسنتر و سایتهای دانلود فیلم خریدم که بتونم از حداکثر سرعت استفاده کنم . ولی از نیمه دوم اسفند که سرعتهای شبانه کم شد ، پی گیری کردم و فهمیدم سرعت تمام اکانتهای رایگان رو شبها نصف کردن ! اینطوری کلی ضرر بما زدن ! آخه ما قرارداد رو با شرایط دیگه ای بستیم و اونها چیز دیگه ای رو بما ارائه میدن .
    ازطرف دیگه حتی اگه کم شدن سرعت ( چه روزانه چه شبانه ) بخاطر شرکت زیرساخت یا هر فرد و شرکت دیگه ای باشه ، قانوناً باید طرف قرارداد ما خسارت پرداخت کنه . چون به ما با شرایط گفته شده فروخته و موظف به تامین شرایط قرارداد هست . مثلاً اگر شما یک کیلو شکر می خرید ، فروشنده موظف به ارائه دقیقاً یک کیلو هست و نمی تواند بگوید چون کارخانه کم داده یا آب به آن رسیده و ... 900 گرم بجای یک کیلو بدهد !
    متاسفانه هرچه برسر ما می آید بخاطر ندانستن قانون یا پیگیری نکردن و نشستن است .
    اکنون حدود 3 ماه است که شرکتهای اینترنتی سر مان کلاه گذاشته اند . گندم نمای جو فروشند ! کم فروشی می کنند که یکی از بزرگترین گناهان کبیره است . آنوقت هم دولت به اصطلاح اسلامی (!) در جرمشان شریک شده و هم خودمان دست روی دست گذاشته ایم و کاری نمی کنیم !
    اگر شرایط برای سرویس 2 مگ نیست ، خوب نفروشند . من که برای چک کردن ایمیل و چندتا سایت زرد چنین سرویسی نخریده ام !
    بهرحال باید ازشان شکایت کرد و تخلفشان را علنی کرد تا از مشتریانشان کم شود . که هیچ ضرری بالاتر ازین برایشان نیست . ما می توانیم به غیر از سازمان تنظیم مقررات ( که احتمالاً شریک دزد و رفیق قافله است) به دادگاهای حقوقی هم با ادعای کم فروشی شکایت کنیم .
    سلام بر دوست عزیز و پیگیرم
    من فردا عازم شهرستان هستم بابت امتحانات پایان ترم و متاسفانه تا اخر هفته در خدمت شما نخواهم بود
    تمام حرفهای شما درست! منتهی اگه به حرفام دقت کرده باشی، ما دستمون به هیچ جا بابت شکایت نسبت به ساعات دانلود رایگان بند نیست! توی طول روز هم که خوب جواب میده! جه بسا فراتر از خوب! وگرنه من اولین کسی بودم که انقدر میرفتم پیگیری میکیردم که یا پولمو بدن یا سرویسمو درست کنن!
    تنها فکری که به ذهن من رسید این بود که بیام واقعیتها رو برملا کنم...درست مثل شما!
    ما اگر انسجام بیشتری پیدا کنیم و یه گروه رو از اقصی نقاط ایران تشکیل بدیم و داده های آماریمونو بالا ببریم، با اطمینان بیشتری میتونیم کارمون رو گسترش بدیم و به صورت هماهنگ پیگیر امور باشیم تا به حقمون برسیم
    کل حرفم اینه که برای این کار عجله نکنید! تو مملکت گل و بلبل ما، حق و ناحق شدن طبیعی و اپیدمیه؛ مگر اینکه خلافش ثابت شه!
    پیشنهاد من فعلا اینه که از طریق پشتیبانی پیگیر باشیم و ببینیم آخرش به کدوممون حقیقت گفته میشه... تا اینجا تکه های پازل به صورت خیلی موثری با هم فکری دوستان کنار هم چیده شده...

دعا کنید امتحانا رو بترکونم که برمیگردم انرژی داشته باشم بیام با هم این دزدهای حروم لقمه رو هم بترکونیم

16. 2 کاربر از pesal2ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •