من که سرگرمیم شده چک کردن سایز کانن اس ایکس 40 با بقیه دوربین ها)
برای من راحت کار میکنه
من که سرگرمیم شده چک کردن سایز کانن اس ایکس 40 با بقیه دوربین ها)
برای من راحت کار میکنه
شما که اولین بادی تونه بهتره یه بادی سبک تر بردارید وسعی کنید بیشتر روی لنز فکر کنید
الان پشیمونم چرا کانن اس ایکس 40 اچ اس رو به امید ارزون شدن نخریدم
بانک مرکزی تحریم شد
تا 2.3 روز بعد نرخ ارز به شدت تغییر میکنه و فکر کنم خیلی راحت 60.70 تومنی رو قیمت ها بره
البته امیدوارم فکرم چرت و پرت محض باشه
متاسفانه فکر نکنم چرت باشه
دوستان حلال کنند یه چند روزی نیستم
فعلا امید داریم قیمتش زیاد بالا نره!!!
برای کانن اس ایکس 40 اچ اس چه مموری بگیرم
منظورم حجم و این چیزهاست
بعضی جاها خوندم با بعضی مموری ها هنگ میکنه
بعد در مورد محافظ لنز و ال سی دی چه طور؟ قیمت این2 چه شکلیه؟؟
.
.
راستی من خوب اولین بارمه دارم میرم به سمت دوربین نیمه حرفه ای.تا حالا نهایت با فوجی اماتور عکس گرفتم.برای فوجی موقع هر نوع عکس برداری لنزش 5 سانتی متری میومد جلو.یعنی دوربین که روشن میشد لنز میومد جلو
.
.
حالا درباره کانن Canon PowerShot SX40 HS چه شکلیه؟
یعنی با هر بار عکاسی لنز این قدر میاد جلو؟؟ یا اینکه موقع زوم کردن ها فقط میاد جلو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadirani; 22-11-2011 at 14:46.
خير فقط در حالت زوم و حداكثر زوم تا اين اندازه بيرون مياد...
وقتي دوربين رو روشن ميكنيد لنز حركتي نميكنه و در وايدترين حالت قرار داره...
مموري كلاس 10 و 16 گيگ
من یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم پولم هم تو مایه های 300 هزار تومان است به نظرتون یه گوشی خوب بخوام بخرم چه مدلی را پیشنهاد میدید کیفیت عکسش و فیلمبرداریش هم خوب باشه
سلام دوستان عزیز . من هم یه دونه دوربین میخوام تا 350 الی 400 میخوام کیفیت عکس خوب باشه فیلم برداریش هم خوب باشه ... الان sx130is دارم نیست کیفیتش
ولی میخوام بهتر از اون باشه .. کیقیتش به چش بیاد واگر نه همون sx130is نگه دارم نقروشم . ممنون
Last edited by zadis; 23-11-2011 at 16:59.
سلام
دوربنهای SX 230 و Ixus 310 کنن هستند که اولی گرونتر از دومی هست حالا طبق بودجتون و ویژگی های دوربین میتونید انتخاب کنید حالا دوستانی که تو این زمینه واردترند میتونن بهتر به شما کمک کنن من خودم همون Ixus 310 دارم اگه سوال خاصی در مورد این دوربین داشتی درخدمتیم
ممنون عزیز . یعنی تفاوت عکس ها از sx130 IS خیلی بیشتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می ارزه اونو بفروشم اینو بخرم SX230
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)