برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.
برا منم دقیقا همین پیغام رو میده.باید تاریخ کامپیوترت رو عوض کنی.اگه اشتباه نکرده باشم باید تاریخ رو به ماه فوریه و سال 2008 میلادی تغییر بدی.فکر کنم درست گفته باشم.باز دقیق ترش رو بهت میگم اگه درست نبود.
شمابرنامه x live و دايركس بازي كه معمولا تو دي وي دي ها هست رو نصب كن ببين درست ميشه چون من از ارورش چيزي واقعا نفهميدم
برنامه x live و دایرکس برای بهتر و با کیفیت تر اجرا شدن بازیاست و اونم بعد از نصب بازی اصلی نصب میکنیم نه قبلش.مشکل از این نیست.هرکی چیزی از این ارور فهمید و تونست کمکی بکنه حتما بگه تا منم بفهمم.الان که گیرم.
واسه پروفايل ساختن و آنلاين بازي كردن....يا ذخيره كردن بازي استفاده ميشهx live
سلام.بازی GhostBusters رو کامل نصب کردم و تا دموی بازی خوب نشون میده،وقتی بازی رو شروع میکنم بعد از چند ثانیه (3) صدای دینگ میده و بازی هنگ میکنه؟لطفا دوستان راهنمایی کنند؟در ضمن تو قسمت کرک درخواست کرک هم کردم ولی جوابی ندادند!
یکی از دوستان هم تو این تاپتیک مشکل منو داشتند ولی پاسخی درست و حسابی ندادید!
دوستان ممنون بخاطر کمک ها و پیشنهادهایی که بهم دادید.خودم از بس باهاش ور رفتم مشکل رو پیدا کردم.
مشكل از چي بود ؟ بگيم ما هم استفاده كنيم![]()
مهدی جان مشکل این بود که به اینستالر اجازه ی دسترسی نمیداد اونم بخاطر این بود که با administrator وارد نمیشدم.همین.به همین سادگی!
سلام
می خواستم بدونم empier : total war که پی سی ورلد می فروشه مشکل صدا داره یا نه؟ چون تو شهر ما همه نسخه ها (takin & ویرایشگران نصز وصال VNV )مشکل صدا داره
( نمی دونم جای این سوال تو این تایپیک هست یا نه ولی چون تایپیک مخصوصش چند ماهیه که خوابیده مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم )
Last edited by clove; 25-01-2010 at 11:26.
نميدونم ولي بازي هاي p30 معمولا كامل هست من خودم يه چندتايي سفارش دادم كامل بود بدون نقص بچه ها هم زياد تعريفشو ميكنن ولي نميدونم empier : total war سالم باشه يا نه بايد بگيريد و خودتون امتحانش كنيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)