4g سیگنال بسیار ضعیف اما با این وجود پینگش از تری جی 16 مگی بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
4g سیگنال بسیار ضعیف اما با این وجود پینگش از تری جی 16 مگی بهتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستانی که میگن تعویض سیم کارت 4جی رایگان است بنده دی ماه رفتم مرکز اصلی ایرانسل پدرم هم در اومد چون نوبت گرفتم 75 نفر جلوتر از من بودن 3 ساعت وقتم تلف شد 10 هزارتومان هم هزینه تعویض سیم کارت معمولی که روش از 3جی دانلود میکردم رو با 4جی پرداخت کردم
مسابقه ایرانسل تو اینستاگرامش با موضوع بهار در شهر من شرکت کنین جایزشم مودم 4جی
بله، اون موقع پولی بود، بعداً رایگان شد.
بنده دیروز رفتم رایگان تعویض کرد یه سیم کارت هدیه هم داد
سلام دوست عزیز خسته نباشی یه سوال داشتم لطفا جواب بده من اگه از این سه تا تعرفه مثلا تعرفه ۵ هزارتومانی رو فعال کنم تو یک ماه ۱ گیگ استفاده کنم چقدر از شارژ پولیم کم میشه ??? میشه ۳ تا تعرفه روبررسی کنی?? مثلا اگه اولی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا دومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا سومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم چقدر شارژ پولیم در ماه کم میشه???
الطفا گه امکانشش هست این عکس رو در صفحه اول تاپیک با بررسی ۱ گیگ در ماه قرار بده چونکه بسته ۱ گیگ در ماه ایرانسل خیلی گرونه و به صرفه نیست[emoji255] [emoji106]
کلا به نظر شما استفاده از این سرویس به صرفه هست یا نه??
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
من هر کار کردم از دیشب طراح نمیتونم بخرم پیغام انگلیسی که میده هر چی میزنم یا خطا میده یا بعد هیچ اتفاقی نمی افته دیگه کلافم کرده
بعد پیغام که میگه عدد 1 را وارد کنید دقیقا![]()
1-
قرمز دیتا 2.000 تومان، هر گیگابایت 30.000 تومان
آبی دیتا 3.000 تومان، هر گیگابایت 20.000 تومان
طلایی دیتا 5.000 تومان، هر گیگابایت 10.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 50 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب: 3.500 تومان، 4.000 تومان و 5.500 تومان
اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 3.800 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 100 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب: 5.000 تومان، 5.000 تومان و 6.000 تومان
اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 7.700 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 200 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 8.000 تومان، 7.000 تومان، 7.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 300 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 11.000 تومان، 9.000 تومان، 8.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 400 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 14.000 تومان، 11.000 تومان، 9.000 تومان
* بررسی هزینه استفاده از 500 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
به ترتیب 16.000 تومان، 13.000 تومان، 10.000 تومان
بدین ترتیب با محاسبات سرانگشتی مشخص می گردد اگر مصرف ماهانه اینترنت شما حداکثر تا 45 مگابایت باشد، تعرفه پایه (0.75 ریال بر کیلوبایت) برای شما اقتصادی تر است. اگر مصرف ماهانه اینترنت شما 45 تا 100 مگابایت باشد، تعرفه 0.3 ریال بر کیلوبایت برای شما اقتصادی تر است. اما فرض کنید شما 65 مگابایت مصرف داشته باشید، با این حساب بایستی 4.000 تومان پرداخت نمایید؛ یا اگر 100 مگابایت مصرف داشته باشید باید 5.000 تومان پرداخت کنید؛ در حالی که قیمت بسته 200 مگابایتی ماهانه، 5.000 تومان است؛ با این وجود، آیا فعالسازی این تعرفه معقول است؟ ضمن آنکه شخصیت حقوقی ایرانسل که با ارائه چنین تعرفه هایی نمایان می شود، حاکی از روح فریبکارانه این اپراتور دارد که با سو استفاده از ناآگاهی مشترکین، حقوق مصرف کنندگان را چه در این مورد و چه موارد متعدد دیگر که پیش از این افشا کرده ایم، رعایت نمی کند. طبق محاسبات ما، تعرفه های 0.2 و 0.1 نیز بطور کلی در مقایسه با بسته های ماهانه اینترنت همراه، کاملا فریبکارانه و غیر اقتصادی می باشد.
* خودتان این تعرفه های مضحک را با بسته های اینترنت ماهانه (#3*5*555*) مقایسه نمایید؛ آیا در هیچ حالتی این تعرفه های بی مصرف ارزش فعالسازی دارند؟ این تعرفه های مضحک ما را به یاد تعرفه سخیف نقره ای ماهانه می اندازد که ایرانسل پس از اعتراض شدید، آن هم در وسط جشنواره آن را از بولتن اطلاع رسانی خود حذف نمود.
خدا رو شکر ما هم بعداز5 ماه 3g رو دیدیم قبلا از10 کیوبایتم بالا نمیرفت
محتوای مخفی: 3g
Last edited by mehrdad..7; 19-03-2015 at 14:28.
آقا دمت گرم خیلی دقیق حساب کردی[emoji255] خدا رو شکر هیچ کدوم از این سه تا تعرفه رو فعال نکردم، بقیه کاربران ایرانسل هم باید این توضیحات و بررسی شما رو ببینند' که یه موقع از این طرح های مسخره استفاده نکنن...
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)