تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1120 از 3347 اولاول ... 12062010201070111011161117111811191120112111221123112411301170122016202120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,191 به 11,200 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

4g سیگنال بسیار ضعیف اما با این وجود پینگش از تری جی 16 مگی بهتره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که میگن تعویض سیم کارت 4جی رایگان است بنده دی ماه رفتم مرکز اصلی ایرانسل پدرم هم در اومد چون نوبت گرفتم 75 نفر جلوتر از من بودن 3 ساعت وقتم تلف شد 10 هزارتومان هم هزینه تعویض سیم کارت معمولی که روش از 3جی دانلود میکردم رو با 4جی پرداخت کردم

4. 3 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مسابقه ایرانسل تو اینستاگرامش با موضوع بهار در شهر من شرکت کنین جایزشم مودم 4جی

6. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستانی که میگن تعویض سیم کارت 4جی رایگان است بنده دی ماه رفتم مرکز اصلی ایرانسل پدرم هم در اومد چون نوبت گرفتم 75 نفر جلوتر از من بودن 3 ساعت وقتم تلف شد 10 هزارتومان هم هزینه تعویض سیم کارت معمولی که روش از 3جی دانلود میکردم رو با 4جی پرداخت کردم
    بله، اون موقع پولی بود، بعداً رایگان شد.

8. 2 کاربر از mamoush1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بنده دیروز رفتم رایگان تعویض کرد یه سیم کارت هدیه هم داد

10. 3 کاربر از ESPSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با درود خدمت دوستان گرامی

با دریافت مجوز ارائه نسل های بالاتر اینترنت همراه، شرکت ایرانسل افتخار دارد به عنوان اپراتور پیشرو در ارائه خدمات مبتنی بر دیتا و با پوشش کشوری شبکه نسل دوم اینترنت، از این پس نسل ۳ و ۴ را به شما عرضه کند. بدین ترتیب با ارائه اینترنت همراه با کیفیت و نیز گسترش محدوده تحت پوشش، مشترکین ایرانسل همچون همیشه از خدماتی متفاوت و منحصر به فرد بهره مند خواهند شد. شما عزیزان می توانید بدون نیاز به تعویض سیم کارت خود و یا پرداخت هرگونه هزینه راه اندازی یا فعال سازی، صرفا با حضور در مناطق تحت پوشش، با تنظیم گوشی از کیفیت متمایز خدمات نسل ۳ بهره مند شوید. هم اکنون این سرویس در شهرهای ارومیه، اراک، اردبیل، اسدآباد، اصفهان، امیرکلا، اندیشه، اهواز، ایلام، آبادان، آستارا، آستانه اشرفیه، بابل، بجنورد، بندرانزلی، بندرعباس، بهارستان، بوشهر، بیرجند، تبریز، تهران، جلفا، خرم آباد، خوی، دستگرد، دورود، دولت آباد، رشت، رودبار قصران، ری، زاهدان، زنجان، ساوه، سرعین، سقز، سمنان، سنندج، سهند، شهربابک، شهرکرد، شیراز، قروه، قزوین، قم، کرج، کرمان، کرمانشاه، گرگان، لاهیجان، لنگرود، محمودآباد، مرودشت، مشهد، میانه، نور، همدان، یاسوج و یزد ارائه شده است. به یاد داشته باشید، علامت هایH+ ،H ،3G و حتی LTE و 4G روی نمایشگر تلفن همراه نشان می دهد که شما در شبکه اینترنت همراه هستید.
    این زیرساخت پیشرفته از طریق ایجاد دسترسی عموم مردم به اینترنت همراه با کیفیت امکانات وسیعی همچون خدمات دولت الکترونیک، پرداخت و بانکداری همراه، سلامت همراه، آموزش مجازی و نیز خدمات سازمانی بر بستر موبایل را برای بهبود کیفیت خدمت رسانی در راستای رسیدن به جامعه پیشرفته ایرانی ایجاد می نماید تا علاوه بر بهبود تجربه زندگی دیجیتال، منجر به رونق بیشتر در بازار کسب و کار شود.
    لطفا توجه داشته باشید، نوع اتصال شما به شبکه اینترنت همراه (نسل ۲، ۳ و یا ۴) بر اساس شبکه انتخابی پیش فرض در گوشی تلفن همراهتان تعیین خواهد شد؛ بدین معنی که اگر طبق تنظیمات گوشی شما، شبکه پیش فرض، نسل ۴ انتخاب شده باشد ولی شما در محدوه پوشش نسل ۳ باشید، گوشی به طور خودکار از اتصال شبکه نسل ۳ استفاده خواهد کرد. نکاتی پیرامون سرویس نسل سوم ذکر شود.

استفاده از خدمات نسل سوم ایرانسل نیاز به تعویض سیمکارت ندارد و سیمکارتهای فعلی از نسل سوم پشتیبانی می کنند.
    شبکه نسل سوم ایرانسل به طور موازی با شبکه فعلی نسل دوم فعالیت خواهد کرد. بدین معنی که مشترکان فعلی که گوشی آنها از نسل سوم پشتیبانی نمی کند و یا تمایل به استفاده از نسل دوم را دارند همانند گذشته می توانند از شبکه استفاده کنند.
    کلیه سکتورهای نصب شده مولتی باند هستند اما به دلیل تفاوت فرکانسی نسل دوم و سوم ممکن است در مناطقی پوشش نسل سوم بر دوم منطبق نباشد و ضریب نفوذ متفاوتی داشته باشد.
    نسل سوم تلفن همراه با جداسازی پهنای باند مکالمه و دیتا، ارتباط دائمی پرسرعت و با کیفیت شما با شبکه جهانی اینترنت را تضمین می کند.

در رابطه با نحوه فعالسازی و برنامه زمانبندی نسل سوم به طور فراگیر، اطلاع رسانی صورت خواهد گرفت. این موضوع منطقه به منطقه بر اساس اولویت ترافیکی شبکه انجام خواهد شد.

لازم به ذکر است بزودی رومینگ ملی اجرایی خواهد شد و ظرفیت های هر سه اپراتور با هم ادغام می شود، در رابطه با امکان جابجایی شماره نیز هم اکنون ایرانسل کاملا از نظر فنی این امکان را دارد اما اپراتور اول هنوز مشکلاتی در این زمینه دارد.

شاید ابتدا برای تست شبکه محدودیت هایی وجود داشته باشد اما در نهایت به طور فراگیر در تمام کشور تمامی مشترکان دائمی آی سیم و اعتباری ایرانسل می توانند از مزایای نسل سوم استفاده کنند.
    تست های صورت گرفته تا 7 مگابیت پهنای باند را به راحتی عملیاتی پاسخ داده اما مذاکراتی در رابطه با سقف سرعت اینترنت همراه صورت گرفته اما نا امید کننده بوده. امید است محدودیت سرعت 1 مگابیت برای اینترنت همراه لغو شود تا بتوان سرعت های بسیار بیشتری بر بستر نسل سوم ارائه کرد.

لینکها(این قسمت به روز می شود):

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات تکمیلی در رابطه با خدمات نسل سوم ایرانسل از همین انجمن اطلاع رسانی خواهد شد.

باند فرکانسی نسل سوم این اپراتور 2100MHZ و باند فرکانسی نسل چهار این اپراتور 1800MHZ می باشد.

وضعیت سیگنال دهی:
    50- تا 85- وضعیت خوب تا متوسط هست از 85- تا 107- ضعیف تا بسیار ضعیف.

تعرفه های نسل سوم ایرانسل:

حال با ورود دو اپراتور قدرتمند ایرانسل و همراه اول، به طور حتم مشترکان بسیار زیادی به استفاده از اینترنت پر سرعت 3G و حتی LTE این اپراتورها ترغیب خواهند شد.
    ایرانسلی گرامی,نرخ تعرفه مصوب مصرف آزاد اینترنت همراه از 14.7ریال به 0.5 ریال برای سیم کارتهای دائمی و 0.75 برای سیم کارتهای اعتباری محاسبه خواهد شد. به عبارت دیگر در مصرف آزاد هر 1گیگ برای مشترکین دائمی 51هزار تومان و برای مشترکین اعتباری 76هزارتومان محاسبه خواهد شد.
    (قابل محاسبه از 1دی 93)
    البته یک راه کار بهتر برای استفاده از اینترنت پر سرعت، خریداری بسته‌هایی است که بسیار مقرون به صرفه‌تر بوده و بازه زمانی متنوعی را شامل می‌شود. تعرفه بسته‌های 3G ایرانسل را از جدول زیر مشاهده کنید.

و حال تعرفه های جدید و فضایی ایرانسل:

رونمایی از بسته های دهه فجر/عقب نشینی تاکتیکی ایرانسل

سرانجام ایرانسل کوتاه آمد

بسته های اینترنت همراه حتی ارزانتر از قبل

8#*5*555*

محدودیت حجمی بسته های بلند مدت ایرانسل:

- بسته سه ماهه 600 مگابایتی 12.000 تومانی، هر ماه 200 مگابایت (فقط برای خطوط اعتباری)
    - بسته سه ماهه 50 گیگابایتی 75.000 تومانی، هر ماه 16.7 گیگابایت
    - بسته ششماهه 70 گیگابایتی 130.000 تومانی، هر دوماه 23.4 گیگابایت
    - بسته یکساله 100 گیگابایتی 175.000 تومانی، هر چهارماه 33.34 گیگابایت

شارژ ویژه اینترنت همراه

با این پیشنهاد تشویقی، شما مشترکین اعتباری میتوانید با خرید کارت شارژ و شماره گیری کد #رمز شارژ*۱۴۵* از شارژ ویژه حساب اینترنت همراه، از تخفیف ویژه بهره‌مند شوید. جزئیات این طرح در جدول زیر آمده است:

سلام دوست عزیز خسته نباشی یه سوال داشتم لطفا جواب بده من اگه از این سه تا تعرفه مثلا تعرفه ۵ هزارتومانی رو فعال کنم تو یک ماه ۱ گیگ استفاده کنم چقدر از شارژ پولیم کم میشه ??? میشه ۳ تا تعرفه روبررسی کنی?? مثلا اگه اولی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا دومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا سومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم چقدر شارژ پولیم در ماه کم میشه???
    الطفا گه امکانشش هست این عکس رو در صفحه اول تاپیک با بررسی ۱ گیگ در ماه قرار بده چونکه بسته ۱ گیگ در ماه ایرانسل خیلی گرونه و به صرفه نیست[emoji255] [emoji106]

کلا به نظر شما استفاده از این سرویس به صرفه هست یا نه??

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من هر کار کردم از دیشب طراح نمیتونم بخرم پیغام انگلیسی که میده هر چی میزنم یا خطا میده یا بعد هیچ اتفاقی نمی افته دیگه کلافم کرده
    بعد پیغام که میگه عدد 1 را وارد کنید دقیقا

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز خسته نباشی یه سوال داشتم لطفا جواب بده من اگه از این سه تا تعرفه مثلا تعرفه ۵ هزارتومانی رو فعال کنم تو یک ماه ۱ گیگ استفاده کنم چقدر از شارژ پولیم کم میشه ??? میشه ۳ تا تعرفه روبررسی کنی?? مثلا اگه اولی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا دومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم یا سومی ۱ گیگ در ماه استفاده کنم چقدر شارژ پولیم در ماه کم میشه???
    الطفا گه امکانشش هست این عکس رو در صفحه اول تاپیک با بررسی ۱ گیگ در ماه قرار بده چونکه بسته ۱ گیگ در ماه ایرانسل خیلی گرونه و به صرفه نیست[emoji255] [emoji106]

کلا به نظر شما استفاده از این سرویس به صرفه هست یا نه??

1-
    قرمز دیتا 2.000 تومان، هر گیگابایت 30.000 تومان
    آبی دیتا 3.000 تومان، هر گیگابایت 20.000 تومان
    طلایی دیتا 5.000 تومان، هر گیگابایت 10.000 تومان

* بررسی هزینه استفاده از 50 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب: 3.500 تومان، 4.000 تومان و 5.500 تومان

اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 3.800 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 100 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب: 5.000 تومان، 5.000 تومان و 6.000 تومان
    اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 7.700 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 200 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 8.000 تومان، 7.000 تومان، 7.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 300 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 11.000 تومان، 9.000 تومان، 8.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 400 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 14.000 تومان، 11.000 تومان، 9.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 500 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 16.000 تومان، 13.000 تومان، 10.000 تومان
    بدین ترتیب با محاسبات سرانگشتی مشخص می گردد اگر مصرف ماهانه اینترنت شما حداکثر تا 45 مگابایت باشد، تعرفه پایه (0.75 ریال بر کیلوبایت) برای شما اقتصادی تر است. اگر مصرف ماهانه اینترنت شما 45 تا 100 مگابایت باشد، تعرفه 0.3 ریال بر کیلوبایت برای شما اقتصادی تر است. اما فرض کنید شما 65 مگابایت مصرف داشته باشید، با این حساب بایستی 4.000 تومان پرداخت نمایید؛ یا اگر 100 مگابایت مصرف داشته باشید باید 5.000 تومان پرداخت کنید؛ در حالی که قیمت بسته 200 مگابایتی ماهانه، 5.000 تومان است؛ با این وجود، آیا فعالسازی این تعرفه معقول است؟ ضمن آنکه شخصیت حقوقی ایرانسل که با ارائه چنین تعرفه هایی نمایان می شود، حاکی از روح فریبکارانه این اپراتور دارد که با سو استفاده از ناآگاهی مشترکین، حقوق مصرف کنندگان را چه در این مورد و چه موارد متعدد دیگر که پیش از این افشا کرده ایم، رعایت نمی کند. طبق محاسبات ما، تعرفه های 0.2 و 0.1 نیز بطور کلی در مقایسه با بسته های ماهانه اینترنت همراه، کاملا فریبکارانه و غیر اقتصادی می باشد.

* خودتان این تعرفه های مضحک را با بسته های اینترنت ماهانه (#3*5*555*) مقایسه نمایید؛ آیا در هیچ حالتی این تعرفه های بی مصرف ارزش فعالسازی دارند؟ این تعرفه های مضحک ما را به یاد تعرفه سخیف نقره ای ماهانه می اندازد که ایرانسل پس از اعتراض شدید، آن هم در وسط جشنواره آن را از بولتن اطلاع رسانی خود حذف نمود.

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

خدا رو شکر ما هم بعداز5 ماه 3g رو دیدیم قبلا از10 کیوبایتم بالا نمیرفت
      محتوای مخفی: 3g 
    Last edited by mehrdad..7; 19-03-2015 at 14:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

1-
    قرمز دیتا 2.000 تومان، هر گیگابایت 30.000 تومان
    آبی دیتا 3.000 تومان، هر گیگابایت 20.000 تومان
    طلایی دیتا 5.000 تومان، هر گیگابایت 10.000 تومان

* بررسی هزینه استفاده از 50 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب: 3.500 تومان، 4.000 تومان و 5.500 تومان

اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 3.800 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 100 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب: 5.000 تومان، 5.000 تومان و 6.000 تومان
    اگر هم مصرف عادی داشته باشید (بدون تعرفه): 7.700 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 200 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 8.000 تومان، 7.000 تومان، 7.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 300 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 11.000 تومان، 9.000 تومان، 8.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 400 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 14.000 تومان، 11.000 تومان، 9.000 تومان
    * بررسی هزینه استفاده از 500 مگابایت اینترنت با این سه تعرفه:
    به ترتیب 16.000 تومان، 13.000 تومان، 10.000 تومان
    بدین ترتیب با محاسبات سرانگشتی مشخص می گردد اگر مصرف ماهانه اینترنت شما حداکثر تا 45 مگابایت باشد، تعرفه پایه (0.75 ریال بر کیلوبایت) برای شما اقتصادی تر است. اگر مصرف ماهانه اینترنت شما 45 تا 100 مگابایت باشد، تعرفه 0.3 ریال بر کیلوبایت برای شما اقتصادی تر است. اما فرض کنید شما 65 مگابایت مصرف داشته باشید، با این حساب بایستی 4.000 تومان پرداخت نمایید؛ یا اگر 100 مگابایت مصرف داشته باشید باید 5.000 تومان پرداخت کنید؛ در حالی که قیمت بسته 200 مگابایتی ماهانه، 5.000 تومان است؛ با این وجود، آیا فعالسازی این تعرفه معقول است؟ ضمن آنکه شخصیت حقوقی ایرانسل که با ارائه چنین تعرفه هایی نمایان می شود، حاکی از روح فریبکارانه این اپراتور دارد که با سو استفاده از ناآگاهی مشترکین، حقوق مصرف کنندگان را چه در این مورد و چه موارد متعدد دیگر که پیش از این افشا کرده ایم، رعایت نمی کند. طبق محاسبات ما، تعرفه های 0.2 و 0.1 نیز بطور کلی در مقایسه با بسته های ماهانه اینترنت همراه، کاملا فریبکارانه و غیر اقتصادی می باشد.

* خودتان این تعرفه های مضحک را با بسته های اینترنت ماهانه (#3*5*555*) مقایسه نمایید؛ آیا در هیچ حالتی این تعرفه های بی مصرف ارزش فعالسازی دارند؟ این تعرفه های مضحک ما را به یاد تعرفه سخیف نقره ای ماهانه می اندازد که ایرانسل پس از اعتراض شدید، آن هم در وسط جشنواره آن را از بولتن اطلاع رسانی خود حذف نمود.
    آقا دمت گرم خیلی دقیق حساب کردی[emoji255] خدا رو شکر هیچ کدوم از این سه تا تعرفه رو فعال نکردم، بقیه کاربران ایرانسل هم باید این توضیحات و بررسی شما رو ببینند' که یه موقع از این طرح های مسخره استفاده نکنن...

17. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •