تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1120 از 3017 اولاول ... 12062010201070111011161117111811191120112111221123112411301170122016202120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,191 به 11,200 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

داداش من زمانی‌ که حد اکثر ۴ مگ‌ بود ۵۱۲ داشتم تو تهران سرعت ۴۰۰ میداد روز و شب ، اینا بستگی به مرکز مخابراتو و پهنای باند اونجا داره که با این اوصافی که شما فرمودید که پورت خالی‌ ندران پس سرعت باید پائین باشه ،البته بستگی داره یه وقت ممکن اپراتور سرعت شما رو رو ۱ بببنده که با یک تماس رو ۹ مگ‌ می‌بندن ولی‌ بازم میرسیم به قضیه شلوغی مرکز مخابراتی و ....
    البته ببخش زیاد توضیح دادم میدونم شما استادی خواستم اظهار نظری کرده باشم امیدوارم مفید بوده باشه
    همین که لطف کردی جواب دادی ممنونم میگن الان یکساله که مرکز مخابراتی شما فقط یکساله ثبت نام میکنه والا منم نمیدونم کدوم isp رو انتخاب کنم

2. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

از نظر همون پینگ... سرعت و پینگ برام خیلی مهمه.
    تا 200 قابل تحمله.
    متاسفانه جالب نبود پینگش... اونموقع که من رفتم، پینگش با سروری که الان من 100میلی ثانیه است، اونجا 260میلی ثانیه بود.
    صبانت هنوز وضعش بهتر بود، 170میلی ثانیه.
    سروش جان من خیلی به فکر علیم بهتره اول برا اون آستین بالا بزنی اخه داره به راه های کج کشیده میشه مخابرات منحرفش کرده بیچاره رو
    برا اون باید لخت بشیم کار از آستین گذشته.
    دوستان امروز رفتم درخواست تخلیه دادم بالاخره پشتیبانی گفت برا چی میخوای تخلیه کنی گفتم دانلود شبانه گفت اگه فقط به خاطر اینه گفتن تا 2هفته دیگه امکان بازگشت شبانه هست چون خیلی درخواست تخلیه زیاد شده تو این مدت

دوستان راجع به راصد توضیح میدید؟ نامحدودشون با سرعت اسمی ارائه میدن یا بالاتر؟ سرویس های محدودشون چرا اینقدر گرونه؟ ۱مگ با حجم ۱گیگ ۳۹۸۰۰؟!!! ممنون میشم پاسخ بدبد هیچ شرکتی سرویس ارائه نمیده نه آساتک نه پارس نه شاتل فک کنم همین مونده فقط
    دمت گرم. نامحدود تا حجم مشخصی ۲برابر سرعت اسمی میده؟ محدوداش همون ۱گیگ حجم دارن؟ به نظرتون خوبه این شرکت کسی داشته؟ رفاتک فقط اهوازه؟
    دزفولی؟
    رفاتک که به گفته ی دوستان همون پارس آنلاینه، پارس آنلاین هم اون قابلیت رو همه جا داره.
    دفتر دزفول که جواب نمیده کلا. دیگه جایی میمونه که نامحدود خوب ارائه بده به جز پارس و شاتل و اسیاتک ؟ یا حداقل شبانه خوب داشته باشه؟
    دفتر دزفول عوض شده اگر به شماره قبلیش اگر زنگ میزنی.
    به راه های کج ؟ منظورت اینه که خود حالی دارم ؟ نه اصلا اینطور نیست تا وقتی که من با منشی های مخابرات در ارتباطم نیازی نیست با خودم کیف کنم .اونا باید بهم دعا بدن ازم دعا بگیرن .راستی یاد منشی های ماناماد که میافتم سیخ میکنم .تو نمیدونی دلیل سیخ شدنش چیه ؟
    علی کلا رفتی تو باقالیا

خوب امروز رفتم بیرون رفانت رو چک کنم، اتفاقی دفتر صبانت رو هم دیدم.
    رفانت اون سرویسهای یکساله اش، حجم سالانه 10گیگ داره. فقط کمی تخفیف میخوره رو آنتن که قیمتش 250 تومنه
    سرعتش گفت خوبه، شبا کمی افت داره ولی اصلا مثل بقیه ISPـها نیست.
    پینگ هم گرفت، گفت الان کمی بالاس: با 8.8.8.8 حدود 260 بود و با IP که من مد نظرم بود 290 ، این نشون میده مسیر مخابرات گیت وی 9و8 و .. بهتره.
    رفته بودیم میوه بخریم، اتفاقی چشمم خورد به دفتر تازه تاسیس صبانت ولی ADSL داشت.
    قیمت هاش به نظر مناسب میاد.
    نامحدود هم مثل همه گرون هستن، یعنی همون 1مگ طرفا 190 و ... مثل پارس آنلاین.
    پینگش مناسب بود هم 8.8.8.8 و هم اون سرور خودم طرفا 170 بود.

حالا من یجایی گیر کردم، برای دانلود شبانه، برم پارس آنلاین، رفانت یا صبانت؟

4. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دزفولی؟
    رفاتک که به گفته ی دوستان همون پارس آنلاینه، پارس آنلاین هم اون قابلیت رو همه جا داره.

دفتر دزفول عوض شده اگر به شماره قبلیش اگر زنگ میزنی.
    آره دزفولم. اطلاع دارید کجاست دفتر جدیدش؟ شماره دارید ازشون؟ الان واسه محدوده مخابراتی فردوسی جایی رو پیشنهاد میکنید؟ پارس و شاتل و آسیاتک پورت ندارن. حیف پارس نداره نامحدودش واقعا خوبه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پا ک شو د
    Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:40.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

آره دزفولم. اطلاع دارید کجاست دفتر جدیدش؟ شماره دارید ازشون؟ الان واسه محدوده مخابراتی فردوسی جایی رو پیشنهاد میکنید؟ پارس و شاتل و آسیاتک پورت ندارن. حیف پارس نداره نامحدودش واقعا خوبه.
    آدرس دفتر جدید: خیابان اقبال لاهوری، بین آفرینش و هجرت. شماره ندارم ازش.
    من به این نتیجه رسیدم که نمیشه نامحدود خرید. 256 نامحدود پارس که 45 تومنه، فکر نمیکنم خیلی خوب باشه. منم مخابرات فردوسی هستم، محمد هم مخابرات فردوسیه
    من الان شک دارم برم رفانت بخاطر شبانه اش، که خیلی گرون میشه هزینه اولیه. یا پارس 2مگ که میگی پورت ندارن. تنها جایی که میمونه صبانت هست که تازه راه ندازی شده، قیمتش هم شبیه همین قیمتهای پارس هست، شب عکس تعرفه هاش رو میذارم.

8. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

شرمنده .همجنس گرا نیستم

منظورم نسبت بالا رفتن آستین بود
    گرز رو ببین، کلا خواجه میشی

اهوازی تو؟ فکر کنم خود پشتیبانی هستی تو

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آدرس دفتر جدید: خیابان اقبال لاهوری، بین آفرینش و هجرت. شماره ندارم ازش.
    من به این نتیجه رسیدم که نمیشه نامحدود خرید. 256 نامحدود پارس که 45 تومنه، فکر نمیکنم خیلی خوب باشه. منم مخابرات فردوسی هستم، محمد هم مخابرات فردوسیه
    من الان شک دارم برم رفانت بخاطر شبانه اش، که خیلی گرون میشه هزینه اولیه. یا پارس 2مگ که میگی پورت ندارن. تنها جایی که میمونه صبانت هست که تازه راه ندازی شده، قیمتش هم شبیه همین قیمتهای پارس هست، شب عکس تعرفه هاش رو میذارم.
    والا واسه من به صرفه است نامحدود پارس چون ۱۲۸ نامحدودشو تا ۱۰ گیگ با سرعت ۱مگ میده بعد از اون ۵گیگ بعد با ۵۱۲! ۱۵گیگ کافیه واسه من در ماه. 256 هم که ۴۵تومنه تا ۲۰ گیگ سرعت ۳مگ میده ۱۰ گیگ بعد ۱مگ میده! اما خوب لعنتی پورت نداره. دمت گرم بذار تعرفه هارو ببینیم

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

منظورم نسبت بالا رفتن آستین بود
    گرز رو ببین، کلا خواجه میشی

اهوازی تو؟ فکر کنم خود پشتیبانی هستی تو
    سروش واقعا تا حالا به علی شک نکرده بودی؟یعنی تا حالا نفهمیدی از خودشونه؟هویتش خیلی وقت پیش برا من مشخص شده!
    این عکس علیرضا خمسه رو که گذاشتی هر وقت چشم میخوره بهش روده بر میشم از خنده
    Last edited by farshad0123; 10-06-2014 at 21:14.

13. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا تعرفه های این صبانت رو دیدم خوبه فقط تو وبسایت که نمایندگی دزفول رو نزده. شماره یا آدرس اگه دارید ممنون میشم اطلاع بدید

15. این کاربر از ali-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پا ک شو د
    Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •