همین که لطف کردی جواب دادی ممنونممیگن الان یکساله که مرکز مخابراتی شما فقط یکساله ثبت نام میکنه والا منم نمیدونم کدوم isp رو انتخاب کنم
![]()
همین که لطف کردی جواب دادی ممنونممیگن الان یکساله که مرکز مخابراتی شما فقط یکساله ثبت نام میکنه والا منم نمیدونم کدوم isp رو انتخاب کنم
![]()
متاسفانه جالب نبود پینگش... اونموقع که من رفتم، پینگش با سروری که الان من 100میلی ثانیه است، اونجا 260میلی ثانیه بود.
صبانت هنوز وضعش بهتر بود، 170میلی ثانیه.
برا اون باید لخت بشیمکار از آستین گذشته.
دزفولی؟
رفاتک که به گفته ی دوستان همون پارس آنلاینه، پارس آنلاین هم اون قابلیت رو همه جا داره.
دفتر دزفول عوض شده اگر به شماره قبلیش اگر زنگ میزنی.
علی کلا رفتی تو باقالیا
خوب امروز رفتم بیرون رفانت رو چک کنم، اتفاقی دفتر صبانت رو هم دیدم.
رفانت اون سرویسهای یکساله اش، حجم سالانه 10گیگ داره. فقط کمی تخفیف میخوره رو آنتن که قیمتش 250 تومنه
سرعتش گفت خوبه، شبا کمی افت داره ولی اصلا مثل بقیه ISPـها نیست.
پینگ هم گرفت، گفت الان کمی بالاس: با 8.8.8.8 حدود 260 بود و با IP که من مد نظرم بود 290 ، این نشون میده مسیر مخابرات گیت وی 9و8 و .. بهتره.
رفته بودیم میوه بخریم، اتفاقی چشمم خورد به دفتر تازه تاسیس صبانتولی ADSL داشت.
قیمت هاش به نظر مناسب میاد.
نامحدود هم مثل همه گرون هستن، یعنی همون 1مگ طرفا 190 و ... مثل پارس آنلاین.
پینگش مناسب بود هم 8.8.8.8 و هم اون سرور خودم طرفا 170 بود.
حالا من یجایی گیر کردم، برای دانلود شبانه، برم پارس آنلاین، رفانت یا صبانت؟![]()
آره دزفولم. اطلاع دارید کجاست دفتر جدیدش؟ شماره دارید ازشون؟ الان واسه محدوده مخابراتی فردوسی جایی رو پیشنهاد میکنید؟ پارس و شاتل و آسیاتک پورت ندارن. حیف پارس نداره نامحدودش واقعا خوبه.
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:40.
آدرس دفتر جدید: خیابان اقبال لاهوری، بین آفرینش و هجرت. شماره ندارم ازش.
من به این نتیجه رسیدم که نمیشه نامحدود خرید. 256 نامحدود پارس که 45 تومنه، فکر نمیکنم خیلی خوب باشه. منم مخابرات فردوسی هستم، محمد هم مخابرات فردوسیه
من الان شک دارم برم رفانت بخاطر شبانه اش، که خیلی گرون میشه هزینه اولیه. یا پارس 2مگ که میگی پورت ندارن. تنها جایی که میمونه صبانت هست که تازه راه ندازی شده، قیمتش هم شبیه همین قیمتهای پارس هست، شب عکس تعرفه هاش رو میذارم.![]()
منظورم نسبت بالا رفتن آستین بود
گرز رو ببین، کلا خواجه میشی
اهوازی تو؟ فکر کنم خود پشتیبانی هستی تو![]()
والا واسه من به صرفه است نامحدود پارس چون ۱۲۸ نامحدودشو تا ۱۰ گیگ با سرعت ۱مگ میده بعد از اون ۵گیگ بعد با ۵۱۲! ۱۵گیگ کافیه واسه من در ماه. 256 هم که ۴۵تومنه تا ۲۰ گیگ سرعت ۳مگ میده ۱۰ گیگ بعد ۱مگ میده! اما خوب لعنتی پورت نداره. دمت گرم بذار تعرفه هارو ببینیم
سروش واقعا تا حالا به علی شک نکرده بودی؟یعنی تا حالا نفهمیدی از خودشونه؟هویتش خیلی وقت پیش برا من مشخص شده!
این عکس علیرضا خمسه رو که گذاشتی هر وقت چشم میخوره بهش روده بر میشم از خنده![]()
Last edited by farshad0123; 10-06-2014 at 21:14.
آقا تعرفه های این صبانت رو دیدم خوبه فقط تو وبسایت که نمایندگی دزفول رو نزده. شماره یا آدرس اگه دارید ممنون میشم اطلاع بدید
پا ک شو د
Last edited by alimail3248; 11-06-2014 at 08:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)