اینو جدی می گم یکی از کسایی که خیلی دوست دارم سرعتش درست بشه شما هستی چون مثل دوستانی که وقتی خرشون از پل می گذره دیگه پیداشون نمی شه کرد نیستی امیدوارم که یک روزی بشه بیای اینجا بگی شبی 30 گیگ دانلود دارم 15 16 گیگ که چیزی نیست
ممنون دوست عزیز آقایی![]()
حالا کدوم یکی otfbax هستش و کدوم یکی من.منم به عنوان یک همشهری واقعا دوست دارم که شما هیچوقت اون وسطیه تو عکس نباشی
.راستی شما کدوم مرکز مخابراتی هستی.؟در هر صورت قطعا به گفته otfbax این سرعت شبانه شانسیه (و هر لحظه امکان محدود شدنمون هست)و من امیدوارم که من و شما و ایشون این شانسو داشته باشیم همیشه که محدود نشیم هیچوقت.(و بقیه دوستان این تاپیک).راستی جناب otfbax از سرعت و مقدار دانلود شبانتئن در شب گذشته چیزی نگفتید.ما منتظریم کماکان.با تشکر.
![]()
سلام
متاسفانه ساعت 5 صبح حدودا برق رفته بود و مودم و لپ تاپ خاموش شده بود ولی تا اون ساعت 12 گیگ از فایل ها دانلود شده بود یعنی حدودا ساعتی 4 گیگ حالا امشب هم با کابل وصله هم اینکه انشالا برق نمی ره عدد دقیق رو می گم بهتون
فوق العاده است و ایشالله هیچوقت محدود نشید.اینم بگم سعادت داشتن 12 مگ چیزیه که نصیب هر کسی نمیشه.چون اغلب اینقدر کیفیت خطوط تلفنی پایینه که خود شرکتها نمیتونن 4 یا حداکثر 6 مگ بیشتر بدن.شاید به جرات بتونم بگم 80 درصد کیفیت خطها طوری است که ملت نمیتونن پهنای بالا بگیرند.خود من اشکم دراومد تا تونستم صبانت 6 مگ رو بگیرم.اما آسیاشت راحت 8 مگ گرفتم و الانم میتونم راحت 10 مگ بگیرم.اونم به خاطر اینکه خط آسیاشت رو پارتی بازی کردیم از تو خود مخابرات یک چیز درست درمون بهمون دادن.شما جناب otfbax الان snr مودمت که سرویس 12 مگ داری چند هستش؟(راستی من الان در بهترین حالت ساعتی 2 گیگ شبانه دانلود میکنم که با توجه به نصف بودن پهنای باندم نسبت به شما در صبانت درست به نظر میاد)
Last edited by david-ebi; 06-07-2014 at 12:50.
من به خاطر 12 مگ سیم کشی خونه رو تغییر دادمالان snr بین 8 تا 10 شده ولی خدا را شکر قطعی ندارم اما بیشتر از 12 مگ هم دیگه نمی شه گذاشت احتمالا باید تجهیزات وایرلس نصب کنم برای بالای 12 مگ
زنگ زدم پرسیدم بخوام ارتقا بدم باقیمونده ی اشتراکم (6 ماه و نیم و 16 گیگ باقیمونده) چی میشه؟ گفت صفر میشه !!!![]()
خدا رو شکر کن واقعیت رو بهت گفته بعضیا می گن اگر اشتراک بعدیت قیمتش از قبلی بیشتر باشه حجم باقی مونده رو انتقال می دن که باید 1 ماه بدوی دنبالش که شاید موفق بشی
دوستان برای شما هم سایت های هیلتر باز میشه ؟؟؟؟!؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)