ببخشید ممکنه بهم بگید چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
ببخشید ممکنه بهم بگید چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
طبق آموزشی که خودش داده بود از رو cd نرم افزارش رو نصب کردم و بعد گفته بود که برم از Device Manager
driver رو آپدیت کنم منم همین کارو کردم همین !
بعدش تو ِ Device Manager روی آیکونش یه مثلث زرد رنگ که داخلش ? هست رو نشون می ده![]()
گزینه مک فیلترینگ در اکثر مودمها در حالت bridg کار میکنه نه pppoe . اونم همه امکانات آی پی رو نداره بهترین گزینه استفاده از حالت IP filtering هست . به شرطی که روتر رو از حالت dhcp در بیارید و آی پی استاتیک به یوزر بدید.
پایدار باشید.
با سلام
مرحله ي بعد اينه كه براي اينكه يو اس بي رو وصل كنيد و بتونه درايورش رو بشناسه كافيه كه سي دي يو اس بي ش رو بذاريد و به ويندوز معرفيش كنيد
بعد هم كابل لن رو به سيستم ديگه ميزنيد و مودم رو روشن ميكنيد و از اينترنت در هر دو كامپيوتر استفاده ميكنيد
تنظيماتي ديگه غير از pppoe نداره
بقيه به صورت روتين و نرمال توسط ويندوز انجام ميشه ؛ مگه اينكه مشكلي به وجود بياد
موفق باشيد.
با سلام
ابتدا توي مرورگرتون 192.168.1.1 رو بزنيد
سپس با admin براي يوزر و پسورد وارد كنسول بشيد
و مراحلي كه گفته شده رو بريد
موفق باشيد.
اگه منظورتون vlan در قسمت Advanced
Setup
هست هیچکدوم از این گزینه هایی که گفتید رو نداره.
اینا رو داره:
VLAN Function:ActivatedDeactivated
Assign VLAN PVID for each Interface
Define VLAN Group
ip دستی هم وارد کردم کانکشن وصل میشه ولی بازم اینترنت نداره!!!!!
دوستان من با ایپاد تاچ 4دمه خونه دوستم که وایمیستم با وایرلسش قسمته مپ میگه کجام چون gps اش با وایرلسه اما...با وایرلسه خونم نشون نمیده کجام..تنظیماتی داره مودمم؟؟ چجورییه؟
سلام یه سوال داشتم
چراغ Adslام هی چشمک میزنه نمیدونم چیکارش کنم . اسپلیتر هم وصل نیست . خط رو مستقیم به مودم وصل کردم . دوشاخه هم کیت برق توش نداره همه چی ردیفه تلفن بیسیم هم ندارم . مشکل از کجاست که چشمک میزنه؟ امکان داره تنظیمات مودم بهم ریخته باشه؟
با سلام
gps ارتباطي به مودم و وايرلس بودن و ... نداره
فقط واسه زماني كه ميخواد نقشه ها رو لود كنه بايد اينترنت روي گوشي باشه
اگه منظور شما اين هست بايد نقشه ي شهرتون رو دانلود كنيد و سپس توي آيپاد بريزيد و به صورت آفلاين ميتونيد ازش استفاده كنيد
موفق باشيد.
با سلام
آره همون قسمت منظورمه
البته گزينه ها تو ي مودم ها متفاوت هست
بگرديد به دنبال يه همچين چيزي شايد پيدا كنيد
دقيق الان نميدونم جاش رو
موفق باشيد.
با سلام
تازه اين مشكل به وجود اومده؟
اگه تازه هست؛ بايد از سمت مخابرات و شركت باشه
با اونها در ميون بذاريد
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)