با سلام مجدد خدمت دوستان
من امروز زنگ زدم دور همی یه حال و احوالی از بروبچس آسیاتر بپرسم و یه توجیه جدید ازشون بشنوم و بخندم روجم شاد شه
زنگیدم بخش پشتیبانی، بهش میگم 10 شبه دارم با سایت اسپیدتست چک میکنم، تا قبل از ساعت 1 همه چی خوبه بعد یهو نرخ دانلودم فرت میاد روی زیر 1 مگ!
یارو طبق معمول شمارمو خواست و خط رو چک کرد و گفت خطت مشکلی نداره! شب هم طبق مصوبه مخابرات شما خطت باید 1 به 8 شیر شه! ولی چون ما حیلی خفنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته و خطتون رو 1 به 2 شیر میکنیم! منم گفتم شما توی تعرفتون نوشتید 2مگابیت 1 به 1 هست وگرنه اگه میخواست شیر بشه من سرم درد نمیکرد که! میرفتم 1 مگ میگرفتم!
بعد من گفتم معنی شیر اینه که طرف دانلود نکرد خوب باید من بتونم دانلود کنم نه اینکه چه کس دیگه ای باشه چه نباشه من روی 1 مگ بسته بشه سرعتم!
بحث پیک مصرف توی ساعت 1 رو پیش کشید دوباره و شر ورای تکراری... منم به عنوان مثال واسه اینکه بکوبم توی دهنش از عید حرف زدم که این همه یوزر داشت دانلود میکرد ولی من هم مثل اسب داشتم دانلود میکردم و مشکلی نبود! که برگشت گفت اتفاقا عید یوزر کم بوده همه مسافرت بودن... منم گفتم لابد الان همه برگشتن

))))))))))))
خلاصه تهش گفتم شما رو گذاشتن اینجا همه چیو دایورت کنی فلان جات و بعد از قطع تماس به ریش ما بخندی و پولتو بگیری! ولی مطمئن باش با این روند اسیاتک خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنه کله پا میشه اساسی!
یه شکایت هم از طریق خود سایت فرستادم که وقتی جوابش بیاد به سمع و نظر شما میرسونم
به دوستانی که هنوز آلوده اسیاتک نشدن هم هشدار میدم چند صفحه اخیر همین تاپیک رو بخونن! شاید نیاز به فکر بیشتری قبل از تصمیم گیری داشته باشن!!!