تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1120 از 3745 اولاول ... 12062010201070111011161117111811191120112111221123112411301170122016202120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,191 به 11,200 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعت پیج باز کردن افتضاح شده!!(همین فروم خودمون رو حالت لودینگ میمونه و کامل نمیشه
    )سرعت دانلود هم بین 3 تا 4 مگ متغیره
    خیلی زور بزنه 4.5 مگ میشه!!
    این که درحالت لودینگ میمونه فک میکنم مربوط به محدود کردن گوگل در برخی ساعات روزه. مال من چند روزه بعضی ساعات این طوری میشه و فرقی هم نمیکنه با چه نتی بیای. چون اکثر سایت ها از google analytics استفاده میکنن و وقتی که میبندن گوگل رو صفحه همین جوری در لودینگ میمونه. (یا لااقل مال من اینجوره)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان
    من امروز زنگ زدم دور همی یه حال و احوالی از بروبچس آسیاتر بپرسم و یه توجیه جدید ازشون بشنوم و بخندم روجم شاد شه
    زنگیدم بخش پشتیبانی، بهش میگم 10 شبه دارم با سایت اسپیدتست چک میکنم، تا قبل از ساعت 1 همه چی خوبه بعد یهو نرخ دانلودم فرت میاد روی زیر 1 مگ!
    یارو طبق معمول شمارمو خواست و خط رو چک کرد و گفت خطت مشکلی نداره! شب هم طبق مصوبه مخابرات شما خطت باید 1 به 8 شیر شه! ولی چون ما حیلی خفنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته و خطتون رو 1 به 2 شیر میکنیم! منم گفتم شما توی تعرفتون نوشتید 2مگابیت 1 به 1 هست وگرنه اگه میخواست شیر بشه من سرم درد نمیکرد که! میرفتم 1 مگ میگرفتم!
    بعد من گفتم معنی شیر اینه که طرف دانلود نکرد خوب باید من بتونم دانلود کنم نه اینکه چه کس دیگه ای باشه چه نباشه من روی 1 مگ بسته بشه سرعتم!
    بحث پیک مصرف توی ساعت 1 رو پیش کشید دوباره و شر ورای تکراری... منم به عنوان مثال واسه اینکه بکوبم توی دهنش از عید حرف زدم که این همه یوزر داشت دانلود میکرد ولی من هم مثل اسب داشتم دانلود میکردم و مشکلی نبود! که برگشت گفت اتفاقا عید یوزر کم بوده همه مسافرت بودن... منم گفتم لابد الان همه برگشتن ))))))))))))
    خلاصه تهش گفتم شما رو گذاشتن اینجا همه چیو دایورت کنی فلان جات و بعد از قطع تماس به ریش ما بخندی و پولتو بگیری! ولی مطمئن باش با این روند اسیاتک خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنه کله پا میشه اساسی!

یه شکایت هم از طریق خود سایت فرستادم که وقتی جوابش بیاد به سمع و نظر شما میرسونم
    به دوستانی که هنوز آلوده اسیاتک نشدن هم هشدار میدم چند صفحه اخیر همین تاپیک رو بخونن! شاید نیاز به فکر بیشتری قبل از تصمیم گیری داشته باشن!!!

3. 7 کاربر از pesal2ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی سرویس نامحدود داره اینجا یه ریویو بده ؟ من میخوام 2 مگ نامحدود نقره ای بگیرم . زنگ زدم گفتن سرعت روی 340 هست و 22 گیگ هم دانلود با سرعت بالا داره !

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام مجدد خدمت دوستان
    من امروز زنگ زدم دور همی یه حال و احوالی از بروبچس آسیاتر بپرسم و یه توجیه جدید ازشون بشنوم و بخندم روجم شاد شه
    زنگیدم بخش پشتیبانی، بهش میگم 10 شبه دارم با سایت اسپیدتست چک میکنم، تا قبل از ساعت 1 همه چی خوبه بعد یهو نرخ دانلودم فرت میاد روی زیر 1 مگ!
    یارو طبق معمول شمارمو خواست و خط رو چک کرد و گفت خطت مشکلی نداره! شب هم طبق مصوبه مخابرات شما خطت باید 1 به 8 شیر شه! ولی چون ما حیلی خفنیم نمیذاریم این اتفاق بیفته و خطتون رو 1 به 2 شیر میکنیم! منم گفتم شما توی تعرفتون نوشتید 2مگابیت 1 به 1 هست وگرنه اگه میخواست شیر بشه من سرم درد نمیکرد که! میرفتم 1 مگ میگرفتم!
    بعد من گفتم معنی شیر اینه که طرف دانلود نکرد خوب باید من بتونم دانلود کنم نه اینکه چه کس دیگه ای باشه چه نباشه من روی 1 مگ بسته بشه سرعتم!
    بحث پیک مصرف توی ساعت 1 رو پیش کشید دوباره و شر ورای تکراری... منم به عنوان مثال واسه اینکه بکوبم توی دهنش از عید حرف زدم که این همه یوزر داشت دانلود میکرد ولی من هم مثل اسب داشتم دانلود میکردم و مشکلی نبود! که برگشت گفت اتفاقا عید یوزر کم بوده همه مسافرت بودن... منم گفتم لابد الان همه برگشتن ))))))))))))
    خلاصه تهش گفتم شما رو گذاشتن اینجا همه چیو دایورت کنی فلان جات و بعد از قطع تماس به ریش ما بخندی و پولتو بگیری! ولی مطمئن باش با این روند اسیاتک خیلی زودتر از اونی که فکرشو بکنه کله پا میشه اساسی!

یه شکایت هم از طریق خود سایت فرستادم که وقتی جوابش بیاد به سمع و نظر شما میرسونم
    به دوستانی که هنوز آلوده اسیاتک نشدن هم هشدار میدم چند صفحه اخیر همین تاپیک رو بخونن! شاید نیاز به فکر بیشتری قبل از تصمیم گیری داشته باشن!!!
    من که یه شکایت ابدار امروز براشون ارسال کردم
    فردا هم زنگ میزنم واحد شکایت حالشون رو میگیرم!!
    طرف انقد بهونه میوورد اخرش از دهنش کشیدم بیرون ودر اخر گفت شرکت برای اینکه مشکلات کندی سراسری رو حل کنه سرعتا رو محدود کرده!!
    اخه چه ربطی داشت!

دوستان همگی پایه باشید فردا زنگ بزنید واحد شکایت(داخلی 3) بگید به چه حقی سرعتا رو محدود کدید؟؟!! بگید اگه ادامه پیدا کنه یه شرکت دیگه میریم

بخصوص سرویس 2مگ
    Last edited by and-roid2; 24-05-2013 at 18:59.

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان 512 نا محدود دارم و سرعت دانلودم بین 50 تا 70 در کمترین حالت 40 وبیشترین 90
    قصد دارم 1 مگ یا 2 مگ بگیرم
    میخواستم بدون وضعیت این دو سرویس چجوری و آیا این دو سرویس همانند سرویس 512 همواره سرعت واقعی میدن یا نه ؟
    با تشکر.

8. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

1 مگ با این وضعیت سرعت نهایت بهت بده شاید 110باشه شما که میگی سرعتت 90 تا میره.تازه اونم 110 تا که میده با نوسان 2 مگ هم که اوردن همون 1 مگ بستن

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

داش محمود من نمیدونم اوضاع شما چطوری تو این گیرو دار انقدر نسبت به ما خوبه!!

مثلا دومگه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر میشه یه عکس از تنظیمات مودمت بزار ببینم وضعیت خطط چطوره

12. این کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

افتخار میکنم به این پینگ:

C:\Users\Msd_1374>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

C:\Users\Msd_1374>ping 4.2.2.6 -t

Pinging 4.2.2.6 with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

Ping statistics for 4.2.2.6:
    Packets: Sent = 14, Received = 0, Lost = 14 (100% loss),

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

Attenuation دانلودت زیاده فقط

داره خودمونی میشه darkdragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    0.0.0.0/0

پيش فرض

دوستان توجه داشته باشید که انتخابات پیش رومون هست. توقع دارید مثل 2 ماه پیش باشه اوضاع؟!
    برای 2 مگ برنزی رفتم یکی از نمایندگیهای آسیاتک گفت فعلا سرعت هامون محدود شده بهتره که فعلا سراغ 1 مگ و بخصوص 2 مگ نیای. چون مثل قبل نیست سرعت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •