تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1120 از 2403 اولاول ... 12062010201070111011161117111811191120112111221123112411301170122016202120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,191 به 11,200 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

بالاخره تصمیم گرفتم و رفتم 256 نامحدود شاتل رو گرفتم. اینجوری بگم فوق العاااااادست.
    کلی با پشتیبانی فنیش صحبت کردم (واسه مشتری وقت میذارن و به حرفات گوش میدن)... مقدار مصرف ماهانم رو پرسید و آخر هم 256 نامحدود رو بهم پیشنهاد داد.

اینجوری بگم که احساس میکنم 256 محدود گرفتم به جا نامحدود!!!!اینم یه پیک از سرعت دانلود:

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

بالاخره تصمیم گرفتم و رفتم 256 نامحدود شاتل رو گرفتم. اینجوری بگم فوق العاااااادست.
    کلی با پشتیبانی فنیش صحبت کردم (واسه مشتری وقت میذارن و به حرفات گوش میدن)... مقدار مصرف ماهانم رو پرسید و آخر هم 256 نامحدود رو بهم پیشنهاد داد.

اینجوری بگم که احساس میکنم 256 محدود گرفتم به جا نامحدود!!!!اینم یه پیک از سرعت دانلود:

دادا اول بگو سرعتت ثابته؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد اینکه چقد شد قیمتش؟؟؟
    و بعد از همه همه مهمتر اینکه یسره دان کنی سرعتو کم نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هم ون قانون معروف شاتل.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

شما که شبا دانلود میزارین با صدای کیس چیکار میکنین؟ چطوری میخوابین؟ اگه راه حلی داره راهنمایی کنین
    آقا ما که همدردیم...مث جت صدا میکنه.با پتو و لحافو ... پوشوندمش باز صداش آرومو قرار نذاشته واسم.
    آخه من موندم چطور لپتاپای رم 8 گیگو سی پی یو چند هسته ای هیچ صدایی نداشته باشن بعد کامپیوتر ذغالی من همش فوت کنه خودشو که چی؟ ، گرممه!!!

4. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دادا اول بگو سرعتت ثابته؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعد اینکه چقد شد قیمتش؟؟؟
    و بعد از همه همه مهمتر اینکه یسره دان کنی سرعتو کم نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هم ون قانون معروف شاتل.
    والا الان هم که دارم مینویسم داره دانلود میکنه بینه 80 - 90 هست....قیمتش با مالیات شد 44700... دیروز که با پشتیبانی فنیش صحبت میکردم میگفت ما میگیم سرعت روی 50 رو حتما بهتون تضمین میکنیم اما بالاتر هم میره ، پرسیدم چند گفت 80، 90... بعد پرسیدم fair use policy چطور؟ گفت داره اما نامحدود ها قضیش فرق میکنه میتونین تا 40-50 گیگ دانلود کنید در ماه که بعد اون fair use policy میشین.

6. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

والا الان هم که دارم مینویسم داره دانلود میکنه بینه 80 - 90 هست....قیمتش با مالیات شد 44700... دیروز که با پشتیبانی فنیش صحبت میکردم میگفت ما میگیم سرعت روی 50 رو حتما بهتون تضمین میکنیم اما بالاتر هم میره ، پرسیدم چند گفت 80، 90... بعد پرسیدم fair use policy چطور؟ گفت داره اما نامحدود ها قضیش فرق میکنه میتونین تا 40-50 گیگ دانلود کنید در ماه که بعد اون fair use policy میشین.
    واقعا چقدر شاتل لطف داره
    من با 256 نامحدود اندیشه 100 گیگ دانلود داشتم تو 1 ماه
    آمارم تو همین تاپیک موجوده

8. 5 کاربر از reza_3722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون از جوابت.
    ولی الان خوشحالی واسه این طرح؟؟؟
    آخه ما که با 36000 تومن (سرعت ثابت 49) ماهی بیش از 100 گیگ دانلود داریم
    باز همون اندیشه خودمونو عشقه
    البته شاتل یه خوبی داره اینه که سرعتش از 50 بالاتر میره و کسی بخواد یچیو زود دان میکنه
    بدی اصلیش قیمت بالا و حجم محدود 60 گیگشه

10. 2 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دقیقا... چون واسه من مدت زمان مهم تره ، و در ماه به 100 هم نمیرسم.... و یکی از دلایلی که نمیخواستم از شاتل بیام بیرون سرویس 2 مگش بود که هر وقت خواستم برم سمت این سرویس... من ماه دیگه دوباره میرم 2مگ شاتل فعلا به این خاطر اومدم 256 که از fair use policy در بیام.با روشی که پشتیبانی برای 2 مگ گفته میشه کاری کرد که به مشکل نخوری.

شما اگه با سرعت 50 در 24 ساعت دانلود کنی ، در 30 روز میشه 127گیگ... خب شاید این برای شما خوب باشه ، اما من خیلی کامپیوترم روشن باشه در روز 15 ساعت هست و اگه 10 ساعتش رو هم صرف دانلود کنم ؛ با سرعت 50 تا در 30 روز میشه 54 گیگ...پس هیچ فرقی واسه من نمیکنه

12. 2 کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا ما که همدردیم...مث جت صدا میکنه.با پتو و لحافو ... پوشوندمش باز صداش آرومو قرار نذاشته واسم.
    آخه من موندم چطور لپتاپای رم 8 گیگو سی پی یو چند هسته ای هیچ صدایی نداشته باشن بعد کامپیوتر ذغالی من همش فوت کنه خودشو که چی؟ ، گرممه!!!
    فن هاش رو تمیز کنی یه خرده تاثیر داره ! ...

14. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دادا این که چیزی نیست! نیستی که ببینی این دو تا دوستام دارن با ART 5 چیکااااا میکنن!!!؟ دور از جون همه،مثه اسب دارن دانلود میکنن! حسودیم شد! مایه داریه دیگه! من که نمیتونم سرویسم و تغییر بدم رایگان بودنش از بین میره تو ام اگه پول دست امد برو رو ART 5.
    fup ش هم تا اونجا که فهمیدیم از پشتیبانیش زیر 90 گیگ حساسیت نشون نمیده!
    Last edited by soosmar_asl; 20-10-2011 at 23:07.

16. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت

پيش فرض

همین حالا با دامون نت تماس گرفتم.
    قیمتاش شبیه اندیشست.
    گفتش نامحدود 128 (15000 تومن) سرعتش حداقل 20 یا 25 هستش.گفتش 50 هم میرسه.بستگی به خط شما.
    و محدودشم حداقل 60 یا 70 . و شبا میگه سرعت خیلی کم نمیشه و ... .
    ولی من فک میکنم دارن خوب کار میکنن.(حداقل تو خط های خلوت)
    و زیاد حساسیت به خرج نمیدن رو دانلود و ...
    از این جهت میگم که مث اندیشه دقیقا رو یه سرعت خاصی قفل نمیکنن و سرعت با توجه به ترافیک کم و زیاد میشه.که این خیلی خوبه
    باز ای کاش یکی از اونجا واقعا خبر درست بیاره.

البرز هم مث دامون قفل نمیکنه رو یه سرعت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •