تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1120 از 2376 اولاول ... 12062010201070111011161117111811191120112111221123112411301170122016202120 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11,191 به 11,200 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

پيش از ديدار برابر ملوان بندرانزلي

قلعه نويي: بازيكنان استقلال بايد بدانند در تيم پر افتخاري هستند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بايد نگرش بازيكنان را تغيير دهيم و بدانند در تيم پر افتخاري حضور دارند.

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي قبل از بازي مقابل ملوان انزلي اظهار داشت: ديدار با اين تيم شرايط خاص خود را دارد. احمدزاده با چند جوان توانسته تيم خوبي را جمع كند.
    وي افزود: او برايم قابل احترام است. هفته گذشته دربي گيلان را برده اند و روحيه خوبي دارند. ما هم ملوان را به خوبي مي شناسيم و روي نقاط قوت و ضعف آنها كار كرده ايم.
    سرمربي آبي پوشان ادامه داد: اميدوارم تماشاگراني كه به ورزشگاه مي آيند، بازي زيبايي را ببينند. البته شرايط جوي هم به گونه اي باشد كه كيفيت را خراب نكند.
    قلعه نويي تاكيد كرد: ما مقابل تيم هاي پيكان و ذوب آهن در خط حمله و دفاع عملكرد خوبي داشتيم. يكي از اهداف ما اين است كه بازيكنان را براي قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا آماده كنيم.
    بازي تيم هاي ملوان و استقلال فردا در ورزشگاه تختي انزلي برگزار مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانی در گفتگو با مهر:
    ملوان تیمی با ریشه است/ می دانیم پیراهن چه تیمی را بر تن داریم

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران از اهمیت بازی مقابل ملوان یاد کرد و این تیم را تیمی باریشه و مستحکم خواند.

آرش برهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: بازی در انزلی هیچ وقت آسان نیست. فردا نیز همچون گذشته روز سختی در انتظار ما خواهد بود. ملوان تیمی باریشه و مستحکم است که با حمایت تماشاگران خود در بازی فردا برای پیروزی و کسب امتیاز به مصاف استقلال خواهد آمد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه هواداران دو تیم استقلال و ملوان فردا یک بازی جذاب و تماشایی را شاهد باشند، افزود: ما بازیکن استقلال هستیم و می دانیم پیراهن چه تیمی را برتن کرده ایم. تیم ما در حال حاضر یکی از آماده‌ترین تیم‌های لیگ برتر است که در ورزشگاه آزادی و خارج از خانه نتایج خوبی کسب کرده است. پیروزی‌های اخیر ما را امیدوار می کند که در بازی فردا برابر ملوان نیز به کسب سه امتیازی دیگر بیاندیشیم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران که در حال حاضر با 9 گل زده صدرنشین جدول گلزنان مسابقات لیگ برتر است، با ابراز امیدواری از اینکه در بازی مقابل ملوان نیز در نقش یک گلزن ظاهر شود، افزود: در بازی با ذوب آهن بدشانس بودم که نتوانستم گلزنی کنم امیدوارم در بازی با ملوان بازهم گلزنی کنم در غیر این صورت سعی می کنم در روند بازی تیم تاثیرگذار بوده و تلاش کنم تا دیگر بازیکنان گل بزنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اکبری در گفتگو با مهر:
    ملوان همیشه در خانه خطرناک است / استقلال دیدار سختی پیش رو دارد

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران، ملوان بندرانزلی را تیمی قدرتمند خواند که همیشه در خانه حریفی خطرناک است.

یدالله اکبری در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: بازی با ملوان یکی از سخت‌ترین دیدارهای ماست. این تیم همیشه در خانه حریفی خطرناک به شمار می آید که مقابل تیم‌های مطرح لیگ نتایج قابل قبولی کسب کرده است.

وی با اشاره به نتایج نه چندان مناسب تیم فوتبال ملوان بندرانزلی در فصل جاری مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور، گفت: تیم ملوان برای جبران ناکامی‌های اخیر برنامه‌های زیادی دارد و قطعا با حمایت تماشاگران خودی به دنبال پیروزی در بازی فرداست. انگیزه ملوان از یک بابت کار ما را دشوار می کند و از سوی دیگر به سود ماست.

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران افزود: اینکه ملوان در خانه روی به دفاع نمی آورد و باز بازی می کند به ما این اجازه را می دهد که در طول مسابقه به راحتی تاکتیک‌های مورد نظر مربیان را اجرا کنیم.

اکبری در خاتمه تصریح کرد: امیدوارم فردا آب و هوای انزلی مناسب باشد و زمین چمن ورزشگاه تختی به هر دو تیم این اجازه را بدهد که یک بازی جذاب و تماشایی را به نمایش بگذارند.

تیم فوتبال استقلال تهران عصر فردا (پنجشنبه) در چارچوب هفته چهاردهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور در ورزشگاه تختی انزلی به دیدار ملوان این شهر می رود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

استقلال 1-1 ملوان بندرانزلی

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از بازي مقابل ملوان؛ استراحت سه روزه قلعه نوعي به آبي پوشان

بازيكنان استقلال بعد از بازي مقابل ملوان سه روز استراحت خواهند كرد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، تيم فوتبال استقلال روز پنجشنبه از هفته چهاردهم مقابل ملوان به ميدان مي روند.

استقلال در شرايطي به مصاف ملوان مي رود كه در 3 بازي اخير خود به پيروزي دست پيدا كرده‌اند.

به دستور امير قلعه نوعي سرمربي استقلال آبي پوشان پايتخت بعد از بازي ملوان سه روز استراحت خواهند كرد و پس از آن تمرينات خود را پيگيري مي كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هاشم بيگ زاده در گفت و گو با ايپنا: حضورم درامارات منتفي است

هاشم بيگ زاده گفت:‌بحث حضور من در ليگ امارات فعلاً منتفي است و فقط در حد يك گفت و گوي اوليه است.

بازيكن تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: در روزهاي گذشته توسط مدير برنامه هاي خودم با يك تيم اماراتي صحبتي انجام شد و هيچ اتفاقي ديگري نيفتاد.

وي ادامه داد:من در حال حاضر بازيكن استقلال هستم و در حال حاضر قصد جدا شدن از استقلال را ندارم و تلاش خودم را انجام مي دهم كه دوباره در تركيب ثابت استقلال قرار بگيرم و بتوانم به تيم ملي دوباره دعوت شوم.

بيگ زاده افزود: در حال حاضر وضعيت استقلال بسيار خوب است و تلاش مي نيم تا با يك بازي خوب و حساب شده يه امتياز كامل بازي را مال خود كنيم.

وي خاطر نشان كرد:‌استقلال تيمم است كه هميشه روي زمين بازي مي كند و زمين ورزشگاه انزلي به ما اجازه بدهد مي توانيم بازي زيبايي را به معرض نمايش بگذاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در نامه‌ي از سوي باشگاه استقلال خطاب به مديران وزارت فرهنگ و ارشاد؛
    استقلال روزنامه‌اي مي خواهد كه متعلق به باشگاه باشد !

باشگاه استقلال تهران در نامه‌اي از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي درخواست امتياز روزنامه كرد.اين در حالي است كه پيش از اين از روزنامه استقلال جوان به عنوان تنها روزنامه رسمي استقلال نام برده مي شد.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) ، باشگاه استقلال تهران در نامه اي خطاب به مسوولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي خواهان راه‌اندازي يك روزنامه با امتياز اين باشگاه شد. در قسمتي از اين نامه آمده است : باشگاه استقلال تهران مانند دو باشگاهي كه داراي روزنامه است روزنامه‌اي مي‌خواهد كه به نام باشگاه استقلال باشد.

روزنامه استقلال جوان مربوط به هواداران استقلال است و متعلق به شخص است و ربطي به مجموعه استقلال ندارد و به اسم مجموعه استقلال و باشگاه استقلال نيست. به همين منظور باشگاه استقلال خواهان مجوزي براي انتشار يك روزنامه با امتياز اين مجموعه است.

البته مديران باشگاه استقلال متذكر نيز شده اند كه راه اندازي اين روزنامه هيچ ارتباطي با رابطه باشگاه استقلال و مسئولان ارشد روزنامه استقلال جوان ندارد.

گفتني است ، سردبيري روزنامه استقلال جوان بر عهده علي فتح الله زاده خويي – مديرعامل سابق باشگاه استقلال – است. اين روزنامه بيشترين حجم خبري خود را به بررسي وضعيت باشگاه استقلال اختصاص مي دهد و در بين هواداران نيز به عنوان رسانه رسمي باشگاه شناخته مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرقلعه نويي در گفت و گو با ايپنا:
    هيچ وقت درباره جاسوس استقلال حرفي نزده‌ام/ پرسپوليس قدرتمند ، ليگ را جذاب مي‌كند

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ به احمدزاده تبريك مي گويم چون با عده اي جوان و هزينه اي بسيار پايين موفق شده با ملوان نتايج خوبي كسب كند و اميدوارم كه در انزلي بازي خوبي مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت:‌ به احمدزاده تبريك مي گويم چون با عده اي جوان و هزينه اي بسيار پايين موفق شده با ملوان نتايج خوبي كسب كند و اميدوارم كه در انزلي بازي خوبي مقابل اين تيم به نمايش بگذاريم.

امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: اميدوارم شرايط جوي در انزلي اجازه انجام يك بازي فوتبال واقعي را بههر دو تيم بدهد. ما روي نقاط ضعف و قوت ملوان برنامه ريزي كرده ايم تا هر سه امتياز را دراين بازي كسب كنيم هر چند كه مي دانم ملوان در نبود رافخايي به شدت متضرر مي شود.

وي ادامه داد:‌در بازي مقابل ذوب آهن ، سازمان دفاعي استقلال با نگرش جديدي انجام وظيفه كرد. ما به بازيكنان استقلال فهمانديم كه در پر افتخارترين تيم آسيا بازي مي كنند و همين موضوع باعث شد كه بازيكنان شرايط حساس را درك كنند.

قطعه نويي خاطر نشان كرد:‌استقلال تا اينجاي ليگ بهترين خط حمله و خط دفاع ليگ برتر رادارد و اميدواريم كه در آينده نيز اين روند ادامه داشته باشد.

سرمربي استقلال با اشاره به بحث وجود جاسوس در تيم گفت: من هيچ وقت در مورد جاسوس حرف نزده‌ام و اعتقاد دارم ما مثل يك خانواده هستيم و نبايد هيچ چيز از جمع يك خانواده خارج شود.

قلعه نويي با اشاره به جريان برنامه 90 و بحث در مورد بازيكنان حاشيه‌اي ليگ و دي كارمو گفت: اين مسائل مربوط به من نمي شود و بهتر است خود مصطفوي در مورد آن صحبت كند.هيچ گاه فوتبال ايران از ضعف استقلال و پرسپوليس سود نبده است و اين بار هم اطمينان دارم اگر پرسپوليس تيم قوي باشد ، ليگ جذاب‌تري را شاهد خواهيم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يدالله اكبري در گفت و گو با ايپنا: اشتباهاتم را جبران مي‌كنم

يدالله اكبري گفت: "‌اميدوارم در بازي‌هاي آينده استقلال بتوانم اشتباهاتم را به پايين‌ترين حد ممكن برسانم تا بيش از پيش براي استقلال مثمرثمر باشم."

هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) اظهار داشت: "در حال حاضر وضعيت تيم بسيار خوب است و همه بازيكنان در اين هفته تمرينات مرتب و منظمي را پشت سر گذاشته‌اند و خود را آماده كرده‌آند تا روز پنجشنبه به آمادگي بالا به مصاف ملوان برويم تا سه امتياز كامل بازي را نصيب خود كنيم."

وي ادامه داد:‌ "بازي با ملوان بازي بسيار دشواري است، ملوان تيم بسيار خوبي است و با شرايط مسابقه در انزلي و زمين آنجا و هواي باراني آنجا بسيار آشناست. از سويي ديگر نيز استقلال تيم بسيار با انگيزه‌اي است و به دنبال آن است تا در انزلي سه امتياز بازي را كسب كند."

وي خاطر نشان كرد:‌ "اميدوارم در بازي‌هاي آينده بتوانم اشتباهاتم را جبران كنم و مطمئن هستم كه دوباره مي‌توانم به استقلال كمك كنم و مثمرثمر واقع شوم."

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فابيو جان‌واريو در گفت و گو با ايپنا: استقلال مي‌تواند بر هر حريفي غلبه كند

فابيو جان واريو گفت: اگر باران به ما اجازه بدهد مي‌توانيم سه امتياز بازي با ملوان را كسب كنيم.

هافبك برزيلي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) با اشاره به ديدار اين تيم مقابل ملوان اظهار داشت:بازي مقابل ملوان يك بازي سخت و دشوار است و استقلال در اين بازي كار مهمي را پيش رو دارد و اگر باران به ما اجازه بدهد مي‌توانيم سه امتياز بازي را كسب كنيم.

وي ادامه داد: دراين مدت تمرينات بسيار خوبي را پشت سر گذاشته‌ايم و از آمادگي بالايي برخوردار هستيم و به دنبال اين هستيم تا چهارمين پيروزي متوالي خود را جشن بگيريم.‌استقلال در هفته‌هاي گذشته توانسته است بازيهاي زيبايي را انجام دهد و مي‌تواند بر همه حريفي غلبه كند و نتايج درخشاني را رقم بزند.

وي خاطر نشان كرد:اعتقاد دارم ‌اگر بازيكنان و تيم دچار حاشيه نشوند و فوتبال خودشان را بازي مي كنند مي توانند در پايان فصل مقام قهرماني ليگ را نصيب خود كنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •