ميتونم بدونم شما بازي اوريج 360 از كجا تهيه ميكني ؟نوید جون اورجینال بخر مثل من تا
بن نشی عزیز کم برید سراغ این کپی ها..
ميتونم بدونم شما بازي اوريج 360 از كجا تهيه ميكني ؟نوید جون اورجینال بخر مثل من تا
بن نشی عزیز کم برید سراغ این کپی ها..
سلام
به نظر شما من يك x-box elite بگيرم يا يك كامپيوتر شخصي(منظورم لپ تاپ نيست) ؟ چرا؟
جواب شما چه مزيتايي داره ؟
با تشكر
به نظر من جفتشو بگیر![]()
ولی به نظرم از 40% به بعد به شدت تكراری میشه!شاهکاره
تو سبک خودش عالیه
گرافیکش هم عالیه
و روی 360 بهترین نسخه ( مثل همیشه ) رو داره
وقتی 50% بری هم می تونی تمام ماشین ها رو بخری كه بد تر تكراری میشه![]()
اگه سوالم جاش اينجا نيست ببخشيد
ODST چيه كه آخر بازي halo3 نوشته؟ ولي بعضي جاها نمينويسن!
سلام بچه ها توی دوبی کجا xbox ارزونتر هست؟ میشه ادرس بدین. بعد سوال دوم اینه که elite های 08/2009 و 09/2009 بردشون جاسپر هست؟ درایوشون lite on هست؟
ODST از HALO 3 جدا هستش و میشه تا حدودی HALO 4 اسمش رو گذاشت البته چون HALO كلا 3 تا بودش دیگه HALO 4 اسمش رو نذاشتناگه سوالم جاش اينجا نيست ببخشيد
ODST چيه كه آخر بازي halo3 نوشته؟ ولي بعضي جاها نمينويسن!
راستی به زودی HALO REACH هم میادش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوبی رو نمی دونم ولی اره اونا جاسپر با درایو لایت ان هستن!سلام بچه ها توی دوبی کجا xbox ارزونتر هست؟ میشه ادرس بدین. بعد سوال دوم اینه که elite های 08/2009 و 09/2009 بردشون جاسپر هست؟ درایوشون lite on هست؟
راستی مگه دوبی بخری كپی خوره؟![]()
البته فروشنده ها میگفتن falcon خیلی هاشونم اصلا نمی دونستن چی هست این falcon و jasper . هندین دیگهراستی مگه دوبی بخری كپی خوره؟![]()
کپی خورش رو یا خودم می کنم یا می دم یکی ببره ایران .
ولی مطمن هستی که jasper هست اون تاریخ؟
کسی جایی تو دوبی نمیشناسه؟
منظورتون از لایت آن چی هست و اگه من داشبوردم قدیمی باشه و بخوام مثلا assassins creed 2 بازی کنم چی میشه ایا به بازی ربطی داره یا نه.
درستش الیت هست نه الایت .
اگر بردش جاسپر باشه هیچیش نمیشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)