اولا كه امتحان كن ميگه، دوما من كه نسخههاي Nintendo و PS2 رو نديدم، اما بعيده كه تو اونا هم اينطوري نباشه.
راستي كي ميدونه نسخهي Wii چه تفاوتهايي با اين نسخهها داره؟ Aiming رو كه خودم ديدم فرق داره، بقيش رو بقيه بگن من نديدم...![]()
اولا كه امتحان كن ميگه، دوما من كه نسخههاي Nintendo و PS2 رو نديدم، اما بعيده كه تو اونا هم اينطوري نباشه.
راستي كي ميدونه نسخهي Wii چه تفاوتهايي با اين نسخهها داره؟ Aiming رو كه خودم ديدم فرق داره، بقيش رو بقيه بگن من نديدم...![]()
ببین من با ps2 بازی کردم
بعدشم تمام دیالوگ های این بازی رو حفظم
همچین چیزی نداره
شاید توی پی سی باشه اما توی ps2 نیست
سلام.
وقتی با اشلی بازی میکنیم به یک پازل میرسیم که باید در رو باز کنه.
لطف میکنین مسیر حرکت مهره ها رو برام درج کنین اگه یادتونه؟
ممنون از همه که کمک میکنن.
متاسفانه يك راه حل درست و حسابي نداره !سلام.
وقتی با اشلی بازی میکنیم به یک پازل میرسیم که باید در رو باز کنه.
لطف میکنین مسیر حرکت مهره ها رو برام درج کنین اگه یادتونه؟
ممنون از همه که کمک میکنن.
بايد انقدر ور بري تا درست بشه .
پيشنهاد ميكنم يه عكسي بزار تا دوستان كمكت كنند .
من نسخهي PS2 رو نديدم، البته كامل نديدم، اما نسخهي PS2 اگه چيزي بيشتر از PC نداشته باشه، ديگه كمتر از اون نداره، مثلا شنيدم كه تو نسخهي PS2 آخر بازي وقتي ---- سوار جتاسكي هست، هنگام پرش اگه جهت چپ يا راست رو بزني ---- حركت نمايشي انجام ميده اما روي PC من نتونستم اين كار رو بكنم، البته فقط شنيدم، شايد هم اينطوري نباشه...
Last edited by maxeemo; 15-05-2007 at 03:14.
سلام، چند تا نكتهي كوچولوي ديگه از RESIDENT EVIL 4
1- اسلحهي Chicago typewriter به دو صورت در بازي وجود داره، يكيش معموليه كه در دست ---- هست البته با لباس عادي يا لباس ويژهي شماره 1، اون يكي كه يكمقدار با اسلحهي معمولي فرق داره در دست ايدا هست و در دست ---- البته با لباس ويژهي شماره 2. اين اسلحه با اينكه فشنگ بينهايت داره اما به شكل معموليش در دست ---- Reload ميشه، وقتي بازي ---- رو با لباس شماره 2 و نوع دوم اين اسلحه انجام ميدين سعي كنين كه اون رو Reload كنين. ---- بهجاي Reload يك عكسالعمل ديگه نشون ميده كه ابتدا در سه Reload اول كلاهشو مرتب ميكنه، و در Reload چهارم كلاهشو مياندازه هوا و اين كارها رو در هر Reload تكرار ميكنه.
2- قبل از اينكه ماهي يا هيولاي بزرگ داخل درياچه در روستا رو نابود كنين، روي اسكلهاي كه سوار قايق ميشين كنار همون قايق وايستين و چند تير به داخل آب شليك كنين (بين 5 تا 20) بعد ببينين كه نظر ماهيه در مورد اين كار شما چيه؟
3- در اپيزود قصر درست قبل از اينكه اشلي رو از مخمصهاي كه توش گرفتار شده نجاتش ميدين، اگه درجهي سلامتي شما كم هست هيچ نيروبخشي رو مصرف نكنين، بعد از انجام دادن بازي توسط اشلي، وقتي اشلي دوباره پيش ---- برميگرده، سلامتي ---- هر چقدر هم كه كم بوده باشه، الان ديگه كامل شده.
4- در اون قسمت از اپيزود قصر كه براي مدتي از قصر بيرون مياين و به معدني زير قصر ميرين كه دوباره با اهالي روستا برخورد ميكنين، در انتهاي همين مرحله جايي هست كه سوار سه واگن متصل به هم در معدن ميشين و جاي نسبتا سختي هم هست، آخرش هم واگنها ميافتن و شما بايد با فشردن كليدهاي زماني عكسالعمل از واگنها بپرين بيرون. در اولين اتاقي كه بعد از اين قسمت بهش وارد ميشين و قرباني موردنظر براي شير رو از اونجا برميدارين، بعد از گذشتن از در كمي برين به جلو و بعد 90 درجه به سمت چپ بچرخين و برين تا به ديوار برسين، همين قسمت رو كمي بگردين تا عبارت TAKE در صفحه ظاهر بشه، تمام پولهايي كه وقتي شما در واگنها بودين و با كشتن گانادوها (بهجز مردان ارهموتوريدار) اونها رو بهدست آوردين از اينجا ميتونين بردارين، اونقدر TAKE رو بزنين تا همهي پولها رو جمع كنين.
5- به اين صورت ميتونين از نبرد اول در قلعه با Jack Krauser اجتناب كنين كه تيرهاتون حفظ بشه (مخصوصا در سناريوي Professional). بعد از دويدن به داخل اتاقك بالايي در انتهاي قلعه، فورا جلوي در فلزي برين و قفل زماني اون رو فعال كنين. بعد از اين كار برين كنار نردبان وسط اتاق و فقط ازش بالا و پايين برين تا قفل در آزاد بشه، Krauser تو مدتي كه شما مشغول بالا و پايين رفتن از نردبون هستين نميتونه به شما آسيب برسونه، تو اين مدت اگه كمي سريع باشين ميتونين همهي مهمات و داروهاي اين قسمت رو جمع كنين، چون بههيچ وجه نبايد توي اين اتاق برگردين، به اين دليل كه زحمتي كه كشيدين هيچ ميشه، البته بعد از زدن Krauser در سومين جا ميتونين به عقب برگردين. بعد از خارج شدن از در به بايد به راهتون ادامه بدين تا از محلي كه در حالت عادي Krauser براي دومين بار اونجا ظاهر ميشه رد بشين، اينطوري يهبار كمتر با Krauser رودررو ميشين.
6- بعد از تخممرغها ضعيفترين اسلحه در بازي RESIDENT EVIL 4 چاقو هست، درست ميگم؟ اما در مقابل Krauser همين چاقو درست مثل يك Magnum عمل ميكنه، بهطوري كه زمانيكه Krauser به صورت انساني با شما درگير ميشه، فقط با يك يا دو ضربهي چاقو به سرش فرار ميكنه!!!! وقتي Krauser بهصورت غير انساني هم در مياد چاقو در مقابلش همون قدرت رو داره، با يك ضربهي چاقو به سر، Krauser روي زانوهاش ميافته و شما فرصت وارد كردن ضربهي بعدي رو بهدست ميارين. امتحان كنين، البته بايد براي زدن Krauser با چاقو يهكم تمرين كنين.در كل اگه همهي كليدهاي عكسالعمل رو بزنين و بتونين از چاقو استفاده كنين، ميتونين براحتي و بدون شليك حتي يك تير Krauser رو نابود كنيد.
7- تابهحال به توضيحات اشياي قيمتي كه در طول بازي بهدست ميارين دقت كردين؟ بعضي از اينها همديگه رو تكميل ميكنن و با قيمت خيلي بالاتري ميتونن به فروش برسن.
7-1 -- Beerstein كه در روستا بدست مياد و 3000 تا قيمت داره، اما با سه كريستال سبز و قرمز و زرد (هركدوم 3000 تا) كامل ميشه و به جاي ارزش مجموع 12000 به قيمت 20000 بهفروش ميرسه. 8000 تا بيشتر.
7-2 -- Elegant mask كه يكي در روستا و يكي در قصر بدست مياد و 3000 تا قيمت داره، با سه جواهر ارغواني و قرمز و سبز (هركدوم 3000 تا) كامل ميشه و به جاي ارزش مجموع 12000 به قيمت 20000 بهفروش ميرسه. 8000 تا بيشتر.
7-3 -- Butterfly lamp كه دو تا در قصر بهدست ميارين و 4500 تا قيمت داره، ولي با جواهرهاي چشم سبز (1000 تا)، چشم قرمز (1500 تا) و چشم آبي (3000 تا) كامل ميشه و به جاي ارزش مجموع 10000 به قيمت 32000 بهفروش ميرسه!!! 22000 تا بيشتر، فكر كن...
7-4 -- تاج يا Crown كه در قصر وجود داره، 9000 تا قيمتشه، اما با Royal insignia به قيمت 13000 و Crown jewel به قيمت 11000 كامل ميشه و به جاي ارزش مجموع 33000 به قيمت 48000 بهفروش ميرسه. 15000 تا بيشتر.
7-5 -- Golden lynx كه در جزيره پيداش ميكنين، 15000 تا قيمت داره، با سه جواهر Red stone of faith، Green stone of judgment و Blue stone of treason هركدوم به ارزش 3500 تا تكميل ميشه و به جاي ارزش مجموع 25500 به قيمت 35000 بهفروش ميرسه. 9500 تا بيشتر.
يعني ميتونين در يك دور بازي با فروش اشياي قيمتي 92500 تا بيشتر كاسب شين (تو Professional آدم لنگ 2000 تا ميمونه)!!!
آقا چقدر كه من زحمت كشيدم براي نوشتن اينا، ببين چند خط شد، اووووه!
Last edited by maxeemo; 15-05-2007 at 03:30.
baba man in baziro ghadimi kardam jamesh kon bere albate agar dobar ta akharesh beri avali maemoli vali baedish kheyli sakhte va bedarde shoma nemikhore vali agar berid mohrmat shoma baed az raftan chand marhaey makhsos bipayan misheh onvaghte ke bazi didani misheh
bacheha harjash mondin khabaram konin
albate hatman khabar mikonin
دوست عزیز فارسی بنویس.
چشم چون شما بازی رو قدیمی کردی ما سعی میکنیم جمعش کنیم بره.
اینی که گفتی:اگر دوباره تا آخرش بری اولی معمولی ولی بعدش خیلی سخته و به درد شما نمی خوره یعنی چی؟فکر کنم برعکس گفتی چون برای اولین بار که میری سخته ولی برای بار دوم چون اسلحه جدید آزاد میشه بازی خیلی راحتتر میشه شاید هم حالت professional رو میگی.
در ضمن شما راست میگی به درد ما نمیخوره فقط به درد شما میخوره.![]()
agar berid mohrmat shoma baed az raftan chand marhaey makhsos bipayan misheh
با اویل 3 اشتباه نگرفتی چون تیر بی نهایت نمیشه.میشه درباره این مراحل مخصوص توضیحی بدی ما که مراحل مخصوص ندیدیم.
Last edited by cyrus_ln; 15-05-2007 at 18:08.
دوست عزیز به جمع ما خوش آمدی .baba man in baziro ghadimi kardam jamesh kon bere albate agar dobar ta akharesh beri avali maemoli vali baedish kheyli sakhte va bedarde shoma nemikhore vali agar berid mohrmat shoma baed az raftan chand marhaey makhsos bipayan misheh onvaghte ke bazi didani misheh
bacheha harjash mondin khabaram konin
albate hatman khabar mikonin
میبینی بازی سال 2004 هنوز هم چقدر طرفدار داره !
الکی نیست که این بازی رو بهترین بازی سال 2004 انتخاب کردن .
خسته نباشی.
می دونم فارسی نوشتن اون هم این همه واقعا وقت گیر و سخت هستش.
عالی بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)