تركه چهار تا قالب صابون ميخوره که به مرز خود كفایی ( خود کف آیی ) برسه!
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××
غضنفر میره دستشوئی زنانه میگیرنش میگن کوری نمیبینی زنونست ؟ میگه من چکار کنم اونجا نوشته زنا نه ، اونطرف هم نوشته مردا نه
تركه چهار تا قالب صابون ميخوره که به مرز خود كفایی ( خود کف آیی ) برسه!
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××××××××××××
غضنفر میره دستشوئی زنانه میگیرنش میگن کوری نمیبینی زنونست ؟ میگه من چکار کنم اونجا نوشته زنا نه ، اونطرف هم نوشته مردا نه
طرف ماشينش تو برف گير ميكنه زنجير نداشته سينه می زنه
××××××××××××××××××××××××× ××××××××××
طرف برف پاكن ماشينش رو روشن ميکنه هيپنوتيزم ميشه
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××
رئيس: خجالت نميكشي تو اداره داري جدول حل ميكني؟ كارمند: چكار كنيم قربان، اين سروصداي ماشينها كه نميذاره آدم بخوابه!
حقیقتی در مورد پسران حقیقتی در مورد دختران
در 18سالگی بزغاله در18 سالگی هلو
در 28 سالگی نخاله در 28ساله لبو
در 38 ساله چاقاله در38سالگی شفتالو
در 48سالگی عُمّله در48 سالگی خرمالو
در 58 سالگی تاپاله در 58سالگی له
در68 سالگی مچاله در 68سالگی لولو
هردو در 78 سالگی زباله
به رشتيه ميگن توي خونه تو زن سالازيه يا مرد سالاري ميگه: مردم سالاري
تركه ميره مخابرات،ميگن برو کابينه آخر،اشتباهی ميره تويه دستشويی سرش و ميزاره تو سوراخ تولت، ميگه الو بابا بوت مياد ولی صدات نمياد
yek zarbol masale chini migooyad : Yek irani agar havapeymayash soghoot nakonad , jane salem az havadese ranandegi be dar bebarad , aloodegi hava zende ash bogzarad va zelzele zire avar lehash nakonad , Hatman az khosh'hali khahad mord !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 تا ترك ميرن عقب وانت ميشينن راننده حركت ميكنه يهو تركا ميزنن روي سقف ماشين راننده عصباني ميشه ميگه: هو ... چرا ماشينو داغون ميكنين؟ تركه ميگه : آقا مارو نميبندي؟
torke mire khastegari migan dokhtaremoon mikhad dars bekhoone, mige: eyb nadare miram 5 deghe dige miam
be torke migan narahat nemishi inghad baratoon jok misazan?mige:ina vase shoma joke vase ma khaterast
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)