این به خاطر ریجستر دستی بودن گوشی + باگ در نرم افزار XS هست تنها چاره اینه که بری با باک برات فلشش کنن فقطططططططططططططططط
این به خاطر ریجستر دستی بودن گوشی + باگ در نرم افزار XS هست تنها چاره اینه که بری با باک برات فلشش کنن فقطططططططططططططططط
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
سلام عزیزان
یه سوالی داشتم؟؟؟؟
دو سه تا patch پیدا کردم که مسیر های بعضی پوشه ها رو در گوشی به پوشه Other تغییرمیده
ifs/settings/acoustic/->/tpa/user/other/aco
ifs/settings/camera/->/tpa/user/other/cam
tpa/system/layout -> /tpa/user/other/ly
این طوری کافی یه بار main رو فلش کنید ودیگه نیازی به فلش واسه ایجاد تغییرات نیست
این کار واسه افرادی مثل من که گوشی شون رجیستر دستی هست
ونمیتونن دایما گوشی رو فلش کنند خیلی عالی هست
با این اوصاف کسی میتونه یه patch بنویسه که پوشه ها رو کلا از اول به other منتقل کنه??????????
مثلا:
ifs/->other/ifs
tpa/->other/tpa
اصلا چنین کاری ممکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
سلام من w810 دارم اما نمیتونم با phone xs به گوشی وصل شم. پیغام filed open رو میده . هیچ جا هم نتونستم چیزی پیدا کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه:(
آقا سه تا سؤال :
اول اينكه خود پوشه Card رو هم بايد بسازيم يا نه ؟
دوم اينكه پوشه other همونيه كه توي گوشي موجوده ؟
سوم : اگه پوشه drv رو نبايد بسازيم خود برنامه اون رو ميسازه و فايلهاي داخلش رو پس چي نبايد خودمون كپي كنيم ؟ چون داخل يكي از پچ ها نوشته كه بايد پوشه drv رو بسازيم و فايل هامون رو داخلش كپي كنيم ، اگه اينجوره پس اون پوشه هاي tpa/user/other/drv/ روهم نبايد بسازيم
پس اين چي ميگه :
k750_R1CA021_move_drivers_to_other_v4.vkp
محتويات داخلش :
;K750 SW-R1BC002
;Drivers for the camera, acoustics and display resides in the drv dir in Other
;/ifs/settings/acoustic/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/camera/ --> /tpa/user/other/drv
;/ifs/settings/display/ --> /tpa/user/other/drv
;Remember to copy the drivers and make the drv directory before flashing!
بابا چرا هیچ کی جواب منو نمیده ؟:( خیلی بی معرفتین
فکر نکنم XS گوشی w810 رو بشناسه (گفتم فکر نکنم 4 روز دیگه گیر ندین ها)
شاید USB Flash رو نصب نکردی یا شاید گوشی رو نمی شناسه از اساتید بپرس شاید بدونن مشکلت چیه
مشکل از usb بود به هر جون کندنی بود ردیفش کردم ! اما خودمونیم من نمیدونم اینجا چرا هیچ کی جواب آدمو نمیده ؟:(
لطفا يكي از دوستاني كه بعد از فلش كردن گوشي سريال چنج شده با مشكل please wait روبرو هستند ، سيمكارت ايرانسل رو تست كنند و به ما هم خبر بدهند كه آيا مشكل برطرف ميشود يا خير...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)