آقا دمت گرم و سرت خوش باد. ممنون از اینهمه راهنمایی دلسوزانه که کردی.نگاه کن دوست عزیز من!
w950 واقعا یه گوشیه خاصه! برای ادمهای خاص! در واقع یه مدل مفهومیه. بنابر این شاید نتونه انتظارات خیلی هارو به صورت کامل از یه گوشی نرمال براورده کنه. در اولین نگاه ترکیب رنگ ها و شکل و شمایل گوشی تحسین افراد رو بر می انگیزه. اما وقتی میفهمن دوربین نداره تا فردا هم از مزایاش بگی انگار نه انگار. بنابر این قبل از خرید باید مساله عدم وجود دوربین کاملا(تاکید میکنم) برات حل شده باشه!
زمانی که من داشتم 950 میگرفتم 960 چند روزی وارد بازار شده بود. قیمتشم 650 تومن بود . بعید هم هست حالا حالاها به 450 برسه!(یه قیمت منطقی) ولی من 960 نگرفتم به چند دلیل.
950 قشنگ تر از 960 هستش .
با ما به التفاوت این 2 گوشی یعنی 380 تومن بهترین دوربین دیجیتال 12 مگا پیکسل سونی یا کانن یا کداک رو میشه گرفت.بماند که با کمتر از اینها هم میشه و یه چیزی هم زیاد میاد!
فیلم برداری اکثر گوشی های se (به جز w900 تا حدودی بهتره اونم به خاطر 30 فریم بودنشه) ارزش هرینه کردن نداره.
حالا اگه مثل اکثر افراد بر این عقیده ای که این حرف درسته ولی کاش یه دوربین هم داشت یا اینکه بگی همه امکانات با هم بالاخره نیاز میشه شک نکن که این گوشی بدردت نمیخوره و پشیمون میشی.
این گوشی برای کسایی که عاشق گوش دادن به موزیک هستن طراحی شده . در واقع برای دیوانگان سبک های موسیقی. بنابر این اکثر تمرکز کارخونه رو همین مساله بوده. و فکر کنم موفق هم بوده.
گوشی شیک،با کلاس و بیزنسیه . شاید بشه گفت بیشتر به درد مدیران جوان اهل دل میخوره!
و اما معایب:
مشکلی که کمی شاید ناراحت کننده باشه . سختیه اس ام اس فرستادن با دکمه ها هستش .که البته اگه دست های پیانویی داشته باشی مشکلی نداری ولی اگه انگشتات مثل انگشتای خودم باشه یکم سخته!
راحتت کنم نباید اهل اس ام اس بازی زیاد باشی. اما به مرور زمان عادت میکنی و دستت تند تر میشه.
نبود wi-fi که کاملا بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه.
نتیجه گیری:
اگه دوربین و اس ام اس بازی برات مهم نیست 950 بهترین انتخابه موجوده.
اگر گاهی گداری نیاز به دوربین پیدا میکنی این گوشی رو بگیر و یه دوربین دیجیتال بالای متوسط .میشه کلا 450. اینجوری میتونی دوربین رو هم همیشه به کمرت وصل کنی(البه 960 هم میتونی در این صورت بگیری)
اگر مایه برات مهم نیست .960 بگیر. این مشکلات اخیرو که نوشتم نداره.اما به هر حال با 650 تومن یه 950 ارتقا داده شده داری و یه دوربین کاملا معمولی
اگه خیلی مایه داری هم میتونی 960 بگیری و هم یه دوربین دیجیتال خوب!
به هر حال بهترین تصمیم گیرنده فقط خودتی!
موفق باشی