تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 143 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1423

نام تاپيک: کلوپ w950

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نگاه کن دوست عزیز من!
    w950 واقعا یه گوشیه خاصه! برای ادمهای خاص! در واقع یه مدل مفهومیه. بنابر این شاید نتونه انتظارات خیلی هارو به صورت کامل از یه گوشی نرمال براورده کنه. در اولین نگاه ترکیب رنگ ها و شکل و شمایل گوشی تحسین افراد رو بر می انگیزه. اما وقتی میفهمن دوربین نداره تا فردا هم از مزایاش بگی انگار نه انگار. بنابر این قبل از خرید باید مساله عدم وجود دوربین کاملا(تاکید میکنم)‌ برات حل شده باشه!
    زمانی که من داشتم 950 میگرفتم 960 چند روزی وارد بازار شده بود. قیمتشم 650 تومن بود . بعید هم هست حالا حالاها به 450 برسه!‌(یه قیمت منطقی) ولی من 960 نگرفتم به چند دلیل.

950 قشنگ تر از 960 هستش .

با ما به التفاوت این 2 گوشی یعنی 380 تومن بهترین دوربین دیجیتال 12 مگا پیکسل سونی یا کانن یا کداک رو میشه گرفت.بماند که با کمتر از اینها هم میشه و یه چیزی هم زیاد میاد!

فیلم برداری اکثر گوشی های se (به جز w900 تا حدودی بهتره اونم به خاطر 30 فریم بودنشه) ارزش هرینه کردن نداره.

حالا اگه مثل اکثر افراد بر این عقیده ای که این حرف درسته ولی کاش یه دوربین هم داشت یا اینکه بگی همه امکانات با هم بالاخره نیاز میشه شک نکن که این گوشی بدردت نمیخوره و پشیمون میشی.

این گوشی برای کسایی که عاشق گوش دادن به موزیک هستن طراحی شده . در واقع برای دیوانگان سبک های موسیقی. بنابر این اکثر تمرکز کارخونه رو همین مساله بوده. و فکر کنم موفق هم بوده.

گوشی شیک،با کلاس و بیزنسیه . شاید بشه گفت بیشتر به درد مدیران جوان اهل دل میخوره!

و اما معایب:

مشکلی که کمی شاید ناراحت کننده باشه . سختیه اس ام اس فرستادن با دکمه ها هستش .که البته اگه دست های پیانویی داشته باشی مشکلی نداری ولی اگه انگشتات مثل انگشتای خودم باشه یکم سخته!

راحتت کنم نباید اهل اس ام اس بازی زیاد باشی. اما به مرور زمان عادت میکنی و دستت تند تر میشه.

نبود wi-fi که کاملا بستگی به خودت داره که چقدر برات مهمه.

نتیجه گیری:

اگه دوربین و اس ام اس بازی برات مهم نیست 950 بهترین انتخابه موجوده.

اگر گاهی گداری نیاز به دوربین پیدا میکنی این گوشی رو بگیر و یه دوربین دیجیتال بالای متوسط .میشه کلا 450. اینجوری میتونی دوربین رو هم همیشه به کمرت وصل کنی(البه 960 هم میتونی در این صورت بگیری)

اگر مایه برات مهم نیست .960 بگیر. این مشکلات اخیرو که نوشتم نداره.اما به هر حال با 650 تومن یه 950 ارتقا داده شده داری و یه دوربین کاملا معمولی

اگه خیلی مایه داری هم میتونی 960 بگیری و هم یه دوربین دیجیتال خوب!
    به هر حال بهترین تصمیم گیرنده فقط خودتی!
    موفق باشی
    آقا دمت گرم و سرت خوش باد. ممنون از اینهمه راهنمایی دلسوزانه که کردی.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یلام به همه ی دوستان.
    بله دوست عزیز آپدیت جدید این گوشی اومده و سونی اریکسون بر خلاف گفتش آدپیت جدید رو داده (این آپدیت فوق العاده عالیه از لحاظ سرعت گوشی توپ میشه )
    در مورد سوال اون دوستمونم میتونم بگم که w950 هم تقلبی داره (ساخت کره جنوبی هست ) اما خیلی کم شاید توهر 200 تا گوشی یکیش کره ای باشه

هنوزم بعضی از دوستان مشکل فونت رو مطرح کردند . عزیزان من گفتم اسن مشکل فقط به وسیله ی فرمت شدن رم 4گیگ گوشی اونم به وسیله ی باکس درست میشه این کارم کاره هر کسی نیست.

C.J.C.J>>>>F<<<<
    چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فارسی بشه . توی اس ام اس و مهمتر از همه توی صفحات اینترنت. اگر نشه که کلااااا از خریدش منصرف میشم. بچه ها که 950 دارن شما گوشیتون فارسیه؟ اگر آره چطوری فارسی کردین. من 990 p دارم . به شیوه 990 فارسیش کردین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اندازه کلی بله اما به صورت جزئی نه هردوتاشون 240x320px هستن اما :
    W950 : 39*53 mm
    P990 : 41*56 mm

باطری :
    P990 Talk Time 9 hours
    W950 Talk Time 7.5 hours

P990 Stand-by Time 400h
    W950 Stand-by Time 340h

اینم مهمترین قسمت قضیه :

: Compatible Networks UMTS

P990 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 850
    GSM 900

W950 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 900
    یمشه میلی آمپر و مدل باطری هردو رو بذارید؟
    لطفا در مورد اون قسمت هم یه توضیح بدید. 990 که GSM 850 داره چه مزیتی به حساب میاد . توی ایران هم ساپورت میشه؟ کلا قضیه چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام دوستان.

من نرم افزار

HandDee GTuner (SP) guitar tuner 1.2.1

رو ميخواستم.
    اگر پیداش کردی منم میخوامشششششش لطفا ندا بده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

لطفا محتویات جعبه 950 رو شرح بدید. لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا من كه phonelock گوشي فراموش كردم رفتم فلش كنن يه جايي رفتم 1 روز ور رفت گوفت فلش نمي گيره
    از اون روز ديگه با سيم كارت خودم هم بالا نمي آيد
    رفتم پيش يكي كه ديگه خيلي بارش بود و خيلي معروف بود

اول يه نگاهي كرد گفت: اوه ه ه ه قفل شبكه شده اونم 5 تا قفله بعضي وقت ها واسه گوشي هاي هوشمند پيش مياد ولي اين يكي از استفاده فلش نادرست و بي تجربگي ولي با 30،35 هزار تومان درست ميشه چون بايد از توي اينترنت 50 تا lock بخرم

آيا درست ميگه يا نه آخه من تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم يعني داره اسكولم مي كنه؟
    اگه اطلاعاتي دارييد بگين

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اندازه کلی بله اما به صورت جزئی نه هردوتاشون 240x320px هستن اما :
    W950 : 39*53 mm
    P990 : 41*56 mm

باطری :
    P990 Talk Time 9 hours
    W950 Talk Time 7.5 hours

P990 Stand-by Time 400h
    W950 Stand-by Time 340h

اینم مهمترین قسمت قضیه :

: Compatible Networks UMTS

P990 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 850
    GSM 900

W950 :
    GSM 1800
    GSM 1900
    GSM 900

البته خیلی هم مهم نیست، یا بهتره بگم که اصلا مهم نیست. چون اصلا توی شبکه ایران از باند 850MHz استفاده نمیشه. این باند مخصوص کانادا و بخشهایی از آمریکاست.
    البته اگه از قیافه یقور و گنده P990 بگذریم، داشتن WiFi یه مزیتی هست که خب W950 نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه msseng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا من كه phonelock گوشي فراموش كردم رفتم فلش كنن يه جايي رفتم 1 روز ور رفت گوفت فلش نمي گيره
    از اون روز ديگه با سيم كارت خودم هم بالا نمي آيد
    رفتم پيش يكي كه ديگه خيلي بارش بود و خيلي معروف بود

اول يه نگاهي كرد گفت: اوه ه ه ه قفل شبكه شده اونم 5 تا قفله بعضي وقت ها واسه گوشي هاي هوشمند پيش مياد ولي اين يكي از استفاده فلش نادرست و بي تجربگي ولي با 30،35 هزار تومان درست ميشه چون بايد از توي اينترنت 50 تا lock بخرم

آيا درست ميگه يا نه آخه من تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم يعني داره اسكولم مي كنه؟
    اگه اطلاعاتي دارييد بگين

دوست عزیز!
    اگه بری تو قسمت service menu -> service information -> sim locks ، اونوقت متوجه میشی که این گوشی یا شبکه (این رو نمیدونم) برای حفاظت داده ها و امنیت برقراری ارتباط شما روی sim و network 5 تا قفل گذاشته و اون آقایی که خیلی بارش بود، در واقع.....
    ضمنا اگه اون طرف تجربه همچین کاری رو داشت دیگه نمیخواست دوباره پول بده و از اینترنت lock دانلود کنه!!!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

چیزی که خیلی برام مهمه اینه که فارسی بشه . توی اس ام اس و مهمتر از همه توی صفحات اینترنت. اگر نشه که کلااااا از خریدش منصرف میشم. بچه ها که 950 دارن شما گوشیتون فارسیه؟ اگر آره چطوری فارسی کردین. من 990 p دارم . به شیوه 990 فارسیش کردین؟
    دوست عزیز من دیروز امتحان کردم

سونی اریکسون هیچ اپدیت جدیدی برای این گوشی ارائه نکرده

در مورد فارسی سازی هم 200 بار گفتم بله به همون روش 990 فارسی میشه

(بازم بگم؟؟؟؟)

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز من دیروز امتحان کردم

سونی اریکسون هیچ اپدیت جدیدی برای این گوشی ارائه نکرده

در مورد فارسی سازی هم 200 بار گفتم بله به همون روش 990 فارسی میشه

(بازم بگم؟؟؟؟)
    مرسی عزیزم میخواستم مطمئن شم. آخه هر کسی یه چیزی میگه یکی حرف فلش کردن میزنه و ....
    محتویات جعبه اش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •