umts مال شبکه 3G هست که مکالمات تصویری رو ساپورت میکنه
umts مال شبکه 3G هست که مکالمات تصویری رو ساپورت میکنه
سلام دوستان...
میخواستم ببینم که آیا برنامه ای برای گوشی های N70 هست که بشه با اون یه ویروس رو از طریق بلوتوث به گوشی های دیگه فرستاد و لطفا اگه ممکنه امکاناتی رو که از طریق اون ویروس میشه بدست آوورد رو توضیح بدهید...
راستی اگه ممکنه بگین که این برنامه روی N70 music edition هم جواب میده یا نه؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید و این برنامه رو در اختیار من قرار بدهید که از طریق بلوتوث بشه در گوشی های دیگه نفوذ پیدا کرد...
سلام دوستان roteal2007 و Saman-tci
هميشه و همه جا گوشيم اين جوري شده نه جاهاي خاصي ..... خونه ، جاده و ....
خيلي كلافم كرده .. هركي زنگ ميزنه گوشيم رو كه برميدارم ميگه 30 بار گرفته و من در دسترس نبودم و بار 30 گوشيم زنگ خورده ....
به نظر شما من چي كار كنم ؟؟؟
آقا میشه یه نرم افزار معرفی کنید که بشه باهاش توی ان 70 فایل های Mp4 رو پخش کرد ؟ لطفا لینک دانلود رو هم قرار بدید
عزیز از من میشنوی دنبال این برنامه ها نرو بهترینش B INFOهستش که روی نوکیا حتی در صورت pair کردن جواب نمیده چون امنیتش بالاست ولی اگیse رو pair کرده باشی راحت میشه هکش کرد یه سرچس تو تاپیک برنامه ها بکنی پیداش میکنی![]()
عزیز از من میشنوی دنبال این برنامه ها نرو بهترینش B INFOهستش که روی نوکیا حتی در صورت pair کردن جواب نمیده چون امنیتش بالاست ولی اگیse رو pair کرده باشی راحت میشه هکش کرد یه سرچی تو تاپیک برنامه ها بکنی پیداش میکنی![]()
مطمئنی گوشیت از دستت نیفتاده![]()
عزیز شما با REAL PLAYER خود گوشی هم میتونی فایل های تصویری با فرمت MP4 رو تماشا کنی
اگر غیر این میخوای بگو تا برات بگردم
ببین دوست من بهترین راه اینه که یه سیم کارت دیگه بهتره اپراتور اول باشه داخل گوشیت بزاری بعد خودت یا دوستات یه زنگ به گوشیت بزنن ببین همین پیغام رو میده یا نه .... و هم این که سیم کارتتو داخل یه گوشی دیگه بزار و امتحان کن .....
این 2 تا مورد رو امتحان کن ببین چه نتیجه ای بهت میده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)