ما که هر کی رو می بینیم مشکل پورت فورواردینگ یا بسته بودن پورت ها در دانشگاه ها یا ادارات رو دارند. یا از طریق شبکه های داخلی به اینترنت متصل می شند. خود ISP ما تمام پورت ها رو بسته و هیچگاه چراغ یوتورنت سبز نمی شه. من حداقل با 20 نفر از کسانی که از این ISP سرویس دارند صحبت کردم. هیچ کدومشون نتونستند پورت رو در یوتورنت فروارد کنند. چون تموم اونا رو بستند. مشکل از این واضح تر چی میشه؟
آخه نمیشه که هم خدا را خواست و هم خرما رو . میخوای دانلود حرفه ای کنی و لحظه به لحظه روی دانلودت مدیریت داشته باشی و 100% رایگان باشه و پورت هم که ماشاءالله بسته و سرعت اینترنت هم که کند و هزاران سایت هم فیلتره و .....
حالا یه بنده خدایی در خارج یه سایت زده برای گرفتار هایی مثل ما تا مستقیماً فایل های تورنت رو بدون هیچ گونه تنظیماتی خاص دانلود کنیم ، هی اخ و توفش کنیم که انصاف نیست.
اونا برای خودشون فکر کردند. سرعت اینترنت های خودشون که مگابایتی بوده را حساب کردند ، دیدند ظرف چند ساعت فایل های سنگین رو هم راحت دانلود می کنند.
در ضمن هیچ مشکلی از لحاظ پهنای باند آن سایت تاکنون گزارش نشده.
همینطور مشکلی از جهت resume هم اصلاً وجود ندارد. از آنجایی که شما فایلی رو که دارید دانلود می کنید اگر در وسط کار اینترنتتون قطع شد و یا هر مشکلی دیگر یپدا کردید؛ به راحتی می تونید با کلیک بر دکمه save صفحه خود سایت ، اون دانلود رو تا همون جایی که دانلود شده رو ذخیره کنید و بعد هر وقت دیگر مایل بودید دانلود را ادامه بدید.
و وقتی هم که کل دانلود تموم شد و اون رو روی هاردتون ذخیره کردید ، اگر فایلی مشکل داشت می تونید فقط همون فایل یا فایل های مربوطه رو مجدداً از طریق همان سایت دانلود کنید.
در آخرین تغییراتی که در سایت اعمال شده به آن قابلیت سید کردن هم اضافه کردند. از انجایی که قبلاً گفتم خود من فایل های 1.5 گیگی رو هم بدون هیچ مشکلی از طریق tracker خصوص دانلود کردم. خیلی هم راضی هستم.
آخه اون بدبختی که نشسته این سیستم رو طراحی کرده هم مثل شما ها فکر اکثر مشکلات از قبول حجم فایل ؛ پهنای باند ؛ قابلیت resume ؛ سید ؛ ترکر خصوص و ..... رو کرده.