تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 376 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز اولا اینجا هیچکی نگران پورت فوروارد نیست که بخواد از این روشها استفاده کنه دوما اینجور سایتها راه حل خوبی برای درمان مشکل کسایی که بخوان از تورنت بصورت حرفه ای دانلود کنند نیست ما اینجا جمع شدیم و به همدیگه کمک میکنیم تا مشکل همه حل بشه و با توجه به اینکه تو این روش شما به یک سایت جهت دانلودتون وابسته هستید و هر لحظه امکان ف ی ل ت ر شدن یا down شدن سرور وجود داره ( با توجه به حجم بالای دانلود و آپلود ) و از همه مهمتر با توجه به اینکه این سایت از یه اسکریپت برای دانلود از تورنت استفاده میکنه و یه سایت free هستش و با ازدیاد حجم دانلود و آپلود و تمام شدن پهنای باند به مشکل بر میخوره و همیشه جوابگو نیست پس بهتره که از خیر اینجور دانلود کردن گذشت من خودم سرعت دانلودم از تورنت بیشتر از سرعت دانلود معمولیمه حتی بیشتر از سرعت دانلود رپید شیر با اونهمه دبدبه و کبکبه تو این روش شما با کوچکترین مشکل که برای سرور سایت پیش بیاد تمام زحمت شما به هدر میره ولی تورنت بزرگترین مزیتش به اینه که هرجا مشکلی برای فایل دانلودی پیش بیاد تمام بیتهای از دست رفته وخراب ترمیم میشن و بعد از ترمیم میشه ادامه دانلود رو انجام داد ؛ با تمام این تفاسیر با توجه به اینکه بعضی از دوستان از شبکه هایی استفاده میکنند که به هیچ وجه امکان دانلود از تورنت براشون فراهم نیست این روش میتونه جوابگو باشه هرچند من خودم چند تا تورنتو تست کردم و سرور سایت بدلیل کمبود پهنای باند نتونست جواب بده ؛ به هر حال باز هم از شما بخاطر معرفی سایت متشکرم
    ما که هر کی رو می بینیم مشکل پورت فورواردینگ یا بسته بودن پورت ها در دانشگاه ها یا ادارات رو دارند. یا از طریق شبکه های داخلی به اینترنت متصل می شند. خود ISP ما تمام پورت ها رو بسته و هیچگاه چراغ یوتورنت سبز نمی شه. من حداقل با 20 نفر از کسانی که از این ISP سرویس دارند صحبت کردم. هیچ کدومشون نتونستند پورت رو در یوتورنت فروارد کنند. چون تموم اونا رو بستند. مشکل از این واضح تر چی میشه؟

آخه نمیشه که هم خدا را خواست و هم خرما رو . میخوای دانلود حرفه ای کنی و لحظه به لحظه روی دانلودت مدیریت داشته باشی و 100% رایگان باشه و پورت هم که ماشاءالله بسته و سرعت اینترنت هم که کند و هزاران سایت هم فیلتره و .....

حالا یه بنده خدایی در خارج یه سایت زده برای گرفتار هایی مثل ما تا مستقیماً فایل های تورنت رو بدون هیچ گونه تنظیماتی خاص دانلود کنیم ، هی اخ و توفش کنیم که انصاف نیست.

اونا برای خودشون فکر کردند. سرعت اینترنت های خودشون که مگابایتی بوده را حساب کردند ، دیدند ظرف چند ساعت فایل های سنگین رو هم راحت دانلود می کنند.

در ضمن هیچ مشکلی از لحاظ پهنای باند آن سایت تاکنون گزارش نشده.

همینطور مشکلی از جهت resume هم اصلاً وجود ندارد. از آنجایی که شما فایلی رو که دارید دانلود می کنید اگر در وسط کار اینترنتتون قطع شد و یا هر مشکلی دیگر یپدا کردید؛ به راحتی می تونید با کلیک بر دکمه save صفحه خود سایت ، اون دانلود رو تا همون جایی که دانلود شده رو ذخیره کنید و بعد هر وقت دیگر مایل بودید دانلود را ادامه بدید.

و وقتی هم که کل دانلود تموم شد و اون رو روی هاردتون ذخیره کردید ، اگر فایلی مشکل داشت می تونید فقط همون فایل یا فایل های مربوطه رو مجدداً از طریق همان سایت دانلود کنید.

در آخرین تغییراتی که در سایت اعمال شده به آن قابلیت سید کردن هم اضافه کردند. از انجایی که قبلاً گفتم خود من فایل های 1.5 گیگی رو هم بدون هیچ مشکلی از طریق tracker خصوص دانلود کردم. خیلی هم راضی هستم.

آخه اون بدبختی که نشسته این سیستم رو طراحی کرده هم مثل شما ها فکر اکثر مشکلات از قبول حجم فایل ؛ پهنای باند ؛ قابلیت resume ؛ سید ؛ ترکر خصوص و ..... رو کرده.
    Last edited by xsi_xsi; 25-10-2007 at 13:14.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مشکل یا خطر اصلی این سایت اینه که با ګرفتن لینک تورنت در واقع می تونه یه اکانت رو بدست بیاره ، لینک سایت های خصوصی ( اکثرشون ) حاوی passkey هستش حالا اګه صاحب سایت این پس کی رو بدست بیاره ( که با قرار دادن لینک تورنت دستش میاد ، شاید هدفش همین باشه ) میتونه بجای شما از اکانت شما استفاده کنه و شروع به دانلود از سایت های خصوصی با استفاده از اکانت شما بکنه
    اصلاً این طور نیست. شما متافایل یک ترکر خصوص رو به من بدید یا من متافایل یک ترکر خصوصی رو به شما بدم ؛ کی می تونه یوزرنیم و پسورد رو پیدا کنه. از آنجایی که امنیت یوزرنیم و پسورد توسط خود سایتی که در آن عضو هستید و دارید ازش دانلود می کنید تامین میشه در هنگام دانلود.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اصلاً این طور نیست. شما متافایل یک ترکر خصوص رو به من بدید یا من متافایل یک ترکر خصوصی رو به شما بدم ؛ کی می تونه یوزرنیم و پسورد رو پیدا کنه. از آنجایی که امنیت یوزرنیم و پسورد توسط خود سایتی که در آن عضو هستید و دارید ازش دانلود می کنید تامین میشه در هنگام دانلود.
    دوست عزیز یوزر پسورد شما رو لازم نداره ، کافیه یه فایل از اون ترکر دانلود کنه و بعد تو برنامه ی تورنت داخل ترکر url از passkey شما استفاده کنه ، اینجوری ترکر فک میکنه شما دارین از سایت دانلود میکنین
    فر میکنین ترکر از کجا متوجه میشه یه یوزر خاص به سایت کانکت شده ؟ چه جوری میفهمه چقدر دانلود کردین؟ همش با استفاده از همون passkey هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز یوزر پسورد شما رو لازم نداره ، کافیه یه فایل از اون ترکر دانلود کنه و بعد تو برنامه ی تورنت داخل ترکر url از passkey شما استفاده کنه ، اینجوری ترکر فک میکنه شما دارین از سایت دانلود میکنین
    فر میکنین ترکر از کجا متوجه میشه یه یوزر خاص به سایت کانکت شده ؟ چه جوری میفهمه چقدر دانلود کردین؟ همش با استفاده از همون passkey هستش
    آخه مشکل اینجاست که چطور می تونه با یک فایل که از ترکر دانلود می کنه ؛ تمام تورنت های دیگر همون ترکر رو هم با همون یک فایل دانلود کنه؟ مگه tracker url تمام تورنت های یک سایت یکیه؟ اصلاً اگه خود شما متافایل چند کیلوبایتی یک تورنت چند گیگی رو در یک سایت خصوص دانلود کنید و بعد او رو روی اینترنت share کنید؛ کسی می تونه از طریق اون فایل کوچک حتی خود اون تورنت رو دانلود کنه؟ این امکان نداره. فقط خود شما می تونید چون تمام مشخصات سیستم شما روی اون متافایل کوچک ذخیره میشه و اگر مثلاً من بخوام با اون متافایل گه شما دانلود کردی از همان ترکر دانلود کنم ؛ خود سایت قبول نمی کنه. اگر این طور بود که دیگه ترکر خصوصی که عضو بگیره معنا نداشت. یکی عضو می شد و متا فایل کوچک تمام تورنت ها را share می کرد و بقیه هم از طریق اون فایل کوچک و لود کردنش در یکی از برنامه های تورنت از طریق اون سایت شروع به دانلود می کردند.
    Last edited by xsi_xsi; 25-10-2007 at 13:41.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

آخه مشکل اینجاست که چطور می تونه با یک فایل که از ترکر دانلود می کنه ؛ تمام تورنت های دیگر همون ترکر رو هم با همون یک فایل دانلود کنه؟ مگه tracker url تمام تورنت های یک سایت یکیه؟ اصلاً اگه خود شما متافایل چند کیلوبایتی یک تورنت چند گیگی رو در یک سایت خصوص دانلود کنید و بعد او رو روی اینترنت share کنید؛ کسی می تونه از طریق اون فایل کوچک حتی خود اون تورنت رو دانلود کنه؟ این امکان نداره. فقط خود شما می تونید چون تمام مشخصات سیستم شما روی اون متافایل کوچک ذخیره میشه و اگر مثلاً من بخوام با اون متافایل گه شما دانلود کردی از همان ترکر دانلود کنم ؛ خود سایت قبول نمی کنه. اگر این طور بود که دیگه ترکر خصوصی که عضو بگیره معنا نداشت. یکی عضو می شد و متا فایل کوچک تمام تورنت ها را share می کرد و بقیه هم از طریق اون فایل کوچک و لود کردنش در یکی از برنامه های تورنت از طریق اون سایت شروع به دانلود می کردند.
    شما متوجه نمیشین ، اګه دوست داری بهت ثابت کنم لینک دانلود یه فایل از یه ترکر خصوصی رو بزار ( demonoid خصوصی نیست) بعد ببین من چطور هر فایلی خواستم دانلود میکنم و مقدار دانلود برا اکانت شما ثبت میشه

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

من به جز این فایل که این دوستمون برای تست سرعت گذاشته بودند.هیچ لینک تورنتی رو نمی تونم پیدا کنم که اون سرعتو داشته باشه ..انگار این فایله جادویی است...کسی یه لینک تورنت که خصوصی نباشه و فیلم باشه و بشه با حداکثر سرعت دانلود کرد داره که بذاره من امتحان کنم.اخه من قبلا راحت از سایتای عمومی با 45-50 دانلود می کردو ولی حالا نمی تونم.البته به جز این فایله : ubuntu-7.04-server-i386.iso

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی مگه میشه یه نفر بیاد یه سرور و یه پهنای باند نسبتا" قوی رو معطل یه کاری بکنه که هیچ خیری هم برای خودش نداشته باشه من که باور نمیکنم حتما یه نفعی واسه ایشون داره و اون نفع هم همونی که پیمان جان بهش اشاره کرده ؛ ضمنا در مورد اینکه یه فایل تورنت رو از یه سایت خصوصی بگیریم و روی اینترنت شیر کنیم شکی نیست که کسی نمیتونه ازش دانلود کنه ولی وقتی یه همچین سایتی میاد اینکار رو برای شما بصورت رایگان انجام میده مطمئن باش اسکریپتی که اینکار رو میکنه یه فایل کوکی که مشخصات شما برای کانکت شدن به سرور خصوصی توش هست تو یه گوشه ای از هارش ذخیره میکنه و بعد هم میتونه بوسیله همون کوکی دوباره از اون سایت دانلود کنه و حتی بنام شما بره تو سایت و بیاد بیرون همونطور که شما میایید تو این انجمن لاگین میکنید و بعد از تموم شدن کارتون مرورگرتونو میبندید و دفعه بعد که مرورگرتونو باز میکنید و آدرس انجمن رو وارد میکنید میتونید با نام کاربری خودتون که دفعه پیش وارد کردید وارد انجمن بیشید البته من نمیگم که طرف کارشو ول کرده نشته و داره به اسم شما از سایتها دانلود میکنه ولی اونایی که یه اطلاعاتی درباره کوکی ها دارند میدونند که اگه طرف اینکاره باشه میتونه اطلاعات زیادی از شما بدست بیاره که این جور فضولی های اینترنتی الان خیلی شایع هستش و تنها درصورتی طرف نمیتونه از این قضیه سوئ استفاده بکنه که شما از vpn استفاده کرده باشید والا سوئ استفاده تو این روش برا اینکاره ها مثل آب خوردنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی مگه میشه یه نفر بیاد یه سرور و یه پهنای باند نسبتا" قوی رو معطل یه کاری بکنه که هیچ خیری هم برای خودش نداشته باشه من که باور نمیکنم حتما یه نفعی واسه ایشون داره
    من از خیر و شرش اطلاعی ندارم. فقط من این رو میدونم که من و تعدادی از دوستانمون دارند از سایت مذکور به مدت نسبتاً طولانی استفاده می کنند ؛ و هیچ مشکلی هم از لحاظ ایمنی براشون پیدا نشده. و سایت مذکور هم خیلی خوب جوابگوی نیازهاشون بوده. خدا پدر و مادر راه انداز چنین سایتی رو بیامرزه . کار ملت رو راه انداخت. این مسئله که شما به عنوان نفر سوم دارید اشاره می کنید باور کنید می تونه اصلاً نفعی به خودش نداشته باشه. از آنجاییکه شما دارید تقریباً تمامی تورنت ها تون رو به صورت رایگان دانلود می کنید. کدوم آدمی که بیاد یک چیزی رو به بخره و بعد مجانی برای بقیه شیر کنه؟؟؟؟ از این آدم ها در شبکه های تورنت کم نیستند که.

و اون نفع هم همونی که پیمان جان بهش اشاره کرده ؛ ضمنا در مورد اینکه یه فایل تورنت رو از یه سایت خصوصی بگیریم و روی اینترنت شیر کنیم شکی نیست که کسی نمیتونه ازش دانلود
    ما که از اول این رو به صورت شفاف بیان کردیم و تایید کردیم. ولی این رفیقمون j0l6 که مگه من میتونم دانلود کنم.

ولی وقتی یه همچین سایتی میاد اینکار رو برای شما بصورت رایگان انجام میده مطمئن باش اسکریپتی که اینکار رو میکنه یه فایل کوکی که مشخصات شما برای کانکت شدن به سرور خصوصی توش هست تو یه گوشه ای از هارش ذخیره میکنه و بعد هم میتونه بوسیله همون کوکی دوباره از اون سایت دانلود کنه و حتی بنام شما بره تو سایت و بیاد بیرون همونطور که شما میایید تو این انجمن لاگین میکنید و بعد از تموم شدن کارتون مرورگرتونو میبندید و دفعه بعد که مرورگرتونو باز میکنید و آدرس انجمن رو وارد میکنید میتونید با نام کاربری خودتون که دفعه پیش وارد کردید وارد انجمن بیشید البته من نمیگم که طرف کارشو ول کرده نشته و داره به اسم شما از سایتها دانلود میکنه
    هر روز هزاران نفر این این سایت استفاده می کنند ؛ من و شما که از سایت خاصی استفاده نمی کنیم تا مشکلی برامون پیش بیاد. تازه خوبه تمام این تورنت ها و فایل های اینترنتی و سایت هایی که خصوصی هستند رو این خارجی ها درست کردند و اون هم مجانی. مگنه که ما ایرانی های گوش فلک رو هم کر می کردیم.
    Last edited by xsi_xsi; 25-10-2007 at 17:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من از خیر و شرش اطلاعی ندارم. فقط من این رو میدونم که من و تعدادی از دوستانمون دارند از سایت مذکور به مدت نسبتاً طولانی استفاده می کنند ؛ و هیچ مشکلی هم از لحاظ ایمنی براشون پیدا نشده. و سایت مذکور هم خیلی خوب جوابگوی نیازهاشون بوده. خدا پدر و مادر راه انداز چنین سایتی رو بیامرزه . کار ملت رو راه انداخت. این مسئله که شما به عنوان نفر سوم دارید اشاره می کنید باور کنید می تونه اصلاً نفعی به خودش نداشته باشه. از آنجاییکه شما دارید تقریباً تمامی تورنت ها تون رو به صورت رایگان دانلود می کنید. کدوم آدمی که بیاد یک چیزی رو به بخره و بعد مجانی برای بقیه شیر کنه؟؟؟؟ از این آدم ها در شبکه های تورنت کم نیستند که.
    منهم که همون اول گفتم این سایت میتونه کار بعضی ها رو راه بندازه منتها به هیچ وجه نمیتونه جای دانلود واقعی از تورنت رو بگیره اونهم بخاطر کم آوردن پهنای باند و ... شاید تو سرعتهای پایین جواب بده ولی مطمئنا" تو سرعتهای بالا کم میاره ضمنا هیچکدوم از سایتهای تورنت رایگان رایگان نیستند و به ازای سرمایه ای که میزارن از راههای مختلف پول درمیارن و شما ظاهر قضیه رو میبینید ؛ درمورد کسایی هم که تو نت فیلمو برنامه و ... شیر میکنن حرفتونو تائید میکنم ولی این با قضیه این سایته خیلی فرق داره برای اینکه مثلا من خودم وقتی یه چیزی تو دستمه که احساس میکنم کسای دیگه تو نت ندارن از اینکه بتونم اونو تو نت شیر کنم تا دوستام ازش استفاده کنن لذت میبرم ولی اینکار رو تا زمانی که هزینه اضافی نداشته باشه میکنم و یا حداقل هزینش قابل تحمل باشه ولی داشتن یه سرور برا همچین کاری خیلی هزینه داره

ما که از اول این رو به صورت شفاف بیان کردیم و تایید کردیم. ولی این رفیقمون j0l6 که مگه من میتونم دانلود کنم.
    ببین دوست عزیز من که گفتم اگه فایل کوکی دست طرف باشه میتونه دانلود کنه عدم توانایی در دانلود چنین فایلهایی زمانیه که هیچی از اطلاعات طرف دستت نباشه و اینهم بگم وقتی آقا پیمان یه مطلبی رو میگه من یکی بهش اطمینان دارم ایشون تا اونجا که من شناختم بی دلیل حرفی نمیزنه و اینکه منو شما نتونیم کار ایشونو انجام بدیم دلیل نمیشه که پیمان جان هم نتونه پس وقتی پیمان میگه میشه پس حتما میشه و شاید هم پیمان جان هم از روش مشابه که من گفتم استفاده میکنه که من و شما ازش بی اطلاع هستیم

هر روز هزاران نفر این این سایت استفاده می کنند ؛ من و شما که از سایت خاصی استفاده نمی کنیم تا مشکلی برامون پیش بیاد. تازه خوبه تمام این تورنت ها و فایل های اینترنتی و سایت هایی که خصوصی هستند رو این خارجی ها درست کردند و اون هم مجانی. مگنه که ما ایرانی های گوش فلک رو هم کر می کردیم.
    دوست عزیز باز هم تاکید میکنم هیچ سایتی بصورت رایگان و بدون بدست آوردن پول از راههای مختلف و گاهی پشتیبانی مالی توسط یوزرهای خودش نمیتونه مدت زیادی روی نت دووم بیاره حتی اگه صاحبش بیل گیتس باشه چون واقعا هزینه های داشتن یه سرور اختصاصی برای همچین کاری اونهم با اونهمه ترافیک هزینه بر هستش اگه باور نداری میتونی تو امضای من اون لینک مربوط به رپید شیر رو دنبال کنی و از دوستمون 4shakh که مدیر یکی از اون سایتهاست بپرسی چقدر براش هزینه برداشته تازه با اونهمه هزینه سایت همیشه کمبود پهنای باند داره و اکثر دوستان نتونستن چیزی از سایت دانلود کنن ؛ ولی بازهم میگم و تاکید دارم این سایت برای کسایی خوبه که هیچ راه چاره ای برای دانلود از تورنت و حل مشکلشون ندارن خوبه ولی برای کسایی که بتونن مشکلاتشونو حل کنن خیلی بده چون میتونه اونا رو تنبل بار بیاره و بخاطر اینکه مشکلشونو با این سایت حل میکنن دیگه دنبال یاد گرفتن مسائل اساسی و واقعی تورنت نباشن ؛ باز هم از شما تشکر میکنم و خواهش میکنم دیگه این بحث رو ادامه ندید چون هدف اصلی تاپیک رو داریم به بیراهه میکشونیم اگه امری بود با پیغام خصوصی بفرمائید من در خدمتتون هستم راستی مشکل شما چیه که از این سایت استفاده میکنید ؟ اگه مشکلی هست که بشه حل کرد با کمال میل منو دوستان در خدمتتون هستیم
    Last edited by xdvbxkaomx; 25-10-2007 at 19:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما متوجه نمیشین ، اګه دوست داری بهت ثابت کنم لینک دانلود یه فایل از یه ترکر خصوصی رو بزار ( demonoid خصوصی نیست) بعد ببین من چطور هر فایلی خواستم دانلود میکنم و مقدار دانلود برا اکانت شما ثبت میشه
    چشم عزیز. بفرما این هم لینک دانلود یک فایل از یه ترکر خصوصی که ما عضویم. شما هم هرچی خواستی دانلود کن تا بیاد روی اکانت ما !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بگم وقتی آقا پیمان یه مطلبی رو میگه من یکی بهش اطمینان دارم ایشون تا اونجا که من شناختم بی دلیل حرفی نمیزنه و اینکه منو شما نتونیم کار ایشونو انجام بدیم دلیل نمیشه که پیمان جان هم نتونه پس وقتی پیمان میگه میشه پس حتما میشه و شاید هم پیمان جان هم از روش مشابه که من گفتم استفاده میکنه که من و شما ازش بی اطلاع هستیم
    انجام بدند. اگه شد و کار کرد ؛ من و شما هم ازشون یاد بگیریم. چه عیبی داره؟
    Last edited by xsi_xsi; 25-10-2007 at 22:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •