IRANI118 عزيز فكر كنم بايد كرك بشه ولي سري به تاپيك هاي قبل بزن جوابتو پيدا ميكني
با سلام خدمت دوستان عزيز و گل پي سي
آيا مجموعه سيم خاردار كاري از شركت عصر شبكه ارتباطات را ديده ايد؟
اين سيدي رو من ديروز گرفتم و واقعا پشيمون هستم كه چرا اين كارو كردم
خوب بشينيد و به حرفهاي بنده خوب توجه كنيد
بنده ديروزاين مجموعه آموزشي رو كه قبلا هم تبليغ اون رو تو سايت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ديده بودم رو با قيمت 5500 تومان گرفتم كه شما يه وقت اين كارو نكنيد
(هر چند مي دونم بايد اين حرفها رو نزنم ولي واقعا دلم ميسوزه كه بقيه دوستان پولشونو دور بريزن )
اين مجموعه آموزش نرم افزارهاي
CD SECUR - CD SHIEL - COPY KILLER -CRPYTCD -TZ EXE PRO- TZ COPY PROTECTION
CD SHIELD (كه بيشتر اين آموزشا توي همين تاپيك هستش !!!!!!)
رو داده كه واقعا جاي تاسف داره كه اين مجموعه كه خود ادعاي قوي ترين قفل رو
داره و به نام سيم خاردار هست (اسم مجموعه هم همينه) قفلش به راحتي بشكنه!!!!!!؟؟؟؟؟؟
و همچنين جاي تاسف داره كه اين مجموعه رو 5500 تومان بفروشند در حالي كه هيچ چيزي
جز همين آموزشها با نرم افزارهاش
نداره (2سيدي هست هر سيدي حجمش 210 مگابايت )
خوب زياد سرتونو درد نمي يارم در ضمن يه چيزه ديگه كه اين سيدي داره علاوه بر قفلش كد فعال ساز هم مي خواد
كه اونش فكر كنم به راحتي آب خوردن كرك بشه (به زودي زود)
وقتي سيدي رو گزاشتم وقتي بازش كردم پوشه هايي جز پوشه هاي زير داخلش نبود كه هيچ كدومو نميشه باز كرد
و من با كلون ورژن 2.5 به راحتي از اين سيدي ها ايميج گرفتم و اتوران هم به صورت كامل اجرا شد
و خوب بنده واقعا ناراحت شدم كه مجموعه اي كه ادعاي بهترين قفل رو ميكنه يه نفر مثل من بياد و قفلشو
به راحتي بشكنه ولي اين واسه من كافي نبود من مي خواستم فيلم هاي آموزش اون رو در بيارم خوب حتما عكس بالا
رو كه ديديد متوجه شديد كه نمي شه اين جور پوشه ها رو باز كرد (من اول فكر كردم كه تمام فيلم ها و برنامه ها
درون همين پوشه هاست كه اشتباه فكر ميكردم ) چي كار كردم اومدم با IsoBuster سيدي رو باز كردم بله
دخل اون پوشه ها نبود تويه پوشه ديگه به نام SIMKHARDAR بود كه ميشد تموم فيلم ها رو روي هارد كپي كرد
خوبيش اينكه اگرم بار ديگه كد خواست ديگه احتياجي نيست كد رو بگيريد چون فيلم ها كه هست ديگه واسه چي اتوران بياريم
بالا (اتورانشم زياد جالب نبود) در مورد سيدئ 2 اين مجموعه هم به همين گونه هستش يعني برنامه هاش رو ميشه با IsoBuster
به راحتي كپي كرد (دوستان بازم ميگم واقعا جاي تاسف داره !!!!!!!!!!!!!!!|؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟)
خوب ديگه سرتونو زياد دردر نميارم به هر حال اگه خواستين آموزش شكستنشو به صورت PDF همراه با عكس واستون مي زارم
كه فكر نكنم احتياجي باشه حالا اگه خواستين به ندايي بدين به روي چشم
راستي كسي جواب سوال بنده رو مربوط به قفل نگهبان نداده من منتظرم كجان اين دوستان عزيز
اگه عمري بود حتما دو سه تا از اين فيلم هاي آموزش رو واستون آپلود ميكنم تا دوستان ببينند البته با اجازه اساتيد اگه موردي نداشته باشه؟!!!
دوستان گلم به قول دوست عزيزم آقا مهدي قفل ها شكستني هستند در گذاشتن آنها بيش از حد احتياط كنيد
حق نگهدارتون