تا الان که افتضاح اصلا درست نمی کنن سرعت چهار مگ شده یک مگ
بازی هم میکنی قطع میشه کلا چراغ ای دی اس ال خاموش میشه
تا الان که افتضاح اصلا درست نمی کنن سرعت چهار مگ شده یک مگ
بازی هم میکنی قطع میشه کلا چراغ ای دی اس ال خاموش میشه
من مودم و روترمو خاموش کردم جفتشو اغتشاشیدم توش نخواستم اسکلا معلوم نیست چیکار کردن که انقدر خرابه صبح یه نیم ساعت قابل تحمل شد بعد دوباره ..... آبم قطعه ، من کلا میرم رو lte تا ثابت شه ،
شعار دیده بان نت : با ما آفلاین زندگی کنید
چند بار زنگ زدم گفتن شنبه و یک شنبه الان دوباره زنگ زدم نیم ساعت بحث اخر میگن نمیدونیم فعلا کی درست میشه !!!
سرویس 8 مگ
![]()
خبری هم نیست اینجوریش کردن
الان تاپیک پیشگامان بودم اوناهم چند تاشون مشکل دارن
سلام دوستان شبتون به خیر
من به دلیل کمبود حجم قراره بیام دیده بان نت سرویس بگیرم و جمع اوری بزنم از isp که الان دارم
پیشنهاد میکنید؟چون دیدم حجم ها و قیمت ها باز با افزایش 5 درصدی هم خیلی خیلی به صره هست نسبت به جاهای دیگه![]()
یه سری راضین یه سری هم نه ، کسی نمیتونه کمک قطعی به شما بکنه باید بگیری خودت تست کنی ولی اگه عادی باشه کیفیتش خوبه بشرط اینکه منطقه مخابراتی شما هم خوب باشه ، ضمنا در حال حاضر هم بشدت مشکل پهنای باند داره و از سه شنبه صبح قطعی و کندی شدید داره
راستش من بخاطر اینکه قیمت ها بشدت افزایش داشته و کیفیتشون هم کم شده رو اوردم به این شرکت چون دیدم با وجود گرون شدن 5 درصد نسبت به بقیه شرکتا قیمت هاش خوبه
فقط میخوام بدونم این حجم های بالا سرعتی رو ارائه میده که حجم هم مصرف بشه یا نه
و اینکه قطعی داره؟الان شما کدوم سرویس رو خریداری کردید؟
چون الان سرویس های اسیاتک قبلا پهنای باند رو روی همه ی تعرفه هاشون باز میزاشتن الان محدودش کردن جوری که بسته شبانش 160 گیگ یه ماهه 8 هزار تومن هم نمیتونی تو یه ماه تمومش کنی از بس سرعت افتضاح و قطعیش زیاده![]()
در کل هم پیشنهاد نمیدی![]()
این سرویس 4 مگشونه.....
نه در کل هم پیشنهاد نمیدم 3 سال مخابرات داشتم از این بهتر بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)