احتمال داره خطتون رو vdsl کرده بودن ولی چون مودم adsl زده بودین وصل نمیشده
بعد زنگ زدید همون adsl رو وصل کردن فعلا تا اینترنت کار کنه تا بعدا بیان مودم vdsl رو وصل کنن
احتمال داره خطتون رو vdsl کرده بودن ولی چون مودم adsl زده بودین وصل نمیشده
بعد زنگ زدید همون adsl رو وصل کردن فعلا تا اینترنت کار کنه تا بعدا بیان مودم vdsl رو وصل کنن
نه من همadsl هستم
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
آفرین احتمال زیاد داستان همینه احتمالا وقتی مودم و نصب کنم از حالت آماده به نصب به حالت (بهره برداری) تغییر پیدا میکنه.
دوستان من پیش ثبت نام VDSL رو تو پنل انجام دادم ولی گزینه خرید مودم اجازه خرید بهم نمیده .به 2020 هم زنگ میزنم بعد از پنج دقیقه قطع میکنه .تا جایی که میدونم خطم فیبر شده، چون چندین سال پیش فیبر کشی شد و شماره تلفن خونه عوض شد و کیفیت ADSL خوب شد.چاره چیه؟ صبر کنم خودشون تماس بگیرن؟
Sent from my G8342 using Tapatalk
سلام
من سرویس غزال پس پرداخت رو از سال 97 دارم، اگه درخواست VDSL بدم امکانش هست همین غزال باقی بمونه یا حتما باید بسته های جدید بگیرم؟
توی adsl هر مگابیت افزایش سرعت تقریبا 2 واحد از snr کم میکنه
شما اگه مودمو بذاری روی annex a ممکنه سرعت دانلودت بیشترم بشه. البته آپلودت نصف میشه
بعید هست بزارن اون سرویس رو نگه دارید .البته اگه بشه که خیلی خوبه......از ۲۰۲۰ بپرسید.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
مستقیم برو مخابرات محلتون. داخل پنل من هنوزم زده این امکان در استان شما وجود ندارد ولی من رفتم مخابرات انجام دادم.
مودم من Dlink 2740U هست. تنظیم annex دستی داره؟ یه ذره تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)