رایتل به دلیل تعداد کم مشترک هایی که داره سرعتش پایدارتره وگرنه شما اگه منطقه تون خوب باشه ایرانسل بسیار سرعت بالاتری رو ارائه میده .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
رایتل به دلیل تعداد کم مشترک هایی که داره سرعتش پایدارتره وگرنه شما اگه منطقه تون خوب باشه ایرانسل بسیار سرعت بالاتری رو ارائه میده .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام دوستان.
من همراه دارم.
من توی اون طرح ازمایشی که همون اول برگذار کردن، ثبت نام کردم و خواستم برم ایرانسل و سیم کارتم اومد، ولی فعال نشد (sms فعال سازی اومد ولی فعال نشد) و منم یکم پیگری کردم و بیخیال شدم.
الان میخوام دوباره ترابرد کنم و بیام ایرانسل.
کمی فروم رو دنبال میکنم، با بخش sms ها مشکلی ندارم. همون sms بانک و خود اپراتور بیاد کافیه .
من فقط مشکل بوق و اون پخش پیام دارم.
کسی صداشو نداره بذاره اینجا بشنویم؟
چند ثانیه هست ؟؟
موقع پخش پیام، گوشی من زنگ میخوره؟ (مثلا شبیه اهنگ پیش بازه؟)
----------------------------
هدفم از ترابرد اینترنت ایرانسله (بسته هاش یکسانه) . سرکارم و خونمون جاهاش فرق داره. خونه 2g و سرکار 3g هست، همراه اول هم بسته اش جدا جدا هست.(کلا خوشم نمیاد ازش)
--------------------
اگه مساله خاصی هست، بگین .
sent from my tapatalk
Last edited by 880446534; 17-12-2016 at 20:13.
دوست عزیز
من الان چک کردم، پیام ترابرد حذف شده!
فقط دوتا بوق میزنه بعدش 5 یا 6 ثانیه هوا پخش میکنه و بعد شروع به بوق خوردن میکنه.
اون مشکلات پیامک ها رو من از طریق 195 پیکیری کردم، ظاهرا مشکل مخابرات هستش(سرشماره های 1000،2000،3000 برای مخابرات هستن) که پیامک ها رو به سمت اپراتور جدید مسیر یابی نمیکنه و پیامک های ما به سمت اپراتور قبلیمون مسیر یابی میشه. گفت هم ایرانسل و هم همراه اول دارن پیگیری میکنن تا مشکل حل بشه.
Sent from my D6503 using Tapatalk
اگر مشکل از مسیریابی بود پیامک بانک ها هم از همین سرشماره ها می باشد.
پس چرا پیامک بانک ها دریافت می شوند !؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
تایید میشه. پیام ترابرد حذف شده.
پيام ترابرد حذف شده
فقط دو تا بوق ميزنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدارو شکر که مشکل بوق هم حل شد.
حالا من حظوری برم نمایندکی ایرانسل یا توسایتش ثبت نام کنم؟؟
فرقی هم داره؟
sent from my tapatalk
بنده از تو سایت ایرانسل درخواست دادم بجای 5 روز، 2 روزه ترابرد انجام شد!
بوق ترابرد جایگزین پیام صوتی میشود
يكشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی در اطلاعیهای اعلام کرد بوق کوتاه مختص ترابرد جایگزین پیام صوتی برای مشترکان ترابرد شده تلفن همراه میشود.
به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در این اطلاعیه آمده است، با اجرای طرح ترابردپذیری شمارههای تلفن همراه، پیش شماره مشترکان نمیتواند تعیینکننده نوع اپراتور خدمات دهنده به مشترکان باشد، بر همین اساس به منظور اطلاعرسانی برون شبکهای بودن تماس و تفاوت هزینه مربوط به آن برای مشترکانی که قصد برقراری تماس با مشترک ترابرد شده را دارند، بوق کوتاه مختص ترابرد پخش میشود.
براساس این اطلاعیه بوق ترابرد متفاوت از بوق موجود در ارائه سایر خدمات تلفن میباشد و پیش از برقراری تماس پخش شده و جایگزین پیام صوتی است که پیش از این به تماس گیرنده اطلاع میداد شمارهای که با آن تماس گرفته ترابرد شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ي سوال
اگر مشترك بتازگي ترابرد كرده باشه باز همون دوتا بوق براي تماس گيرنده پخش ميشه ،آره؟يا اين مود براي اونهايي كه قبلا ترابرد كرده بودن هست و مشتركي كه بتازگي اقدام كنن بايد مدتها اون پيغام صوتي رو داشته باشه؟
ممنون ميشم دوستاني اطلاع دارند توضيح بدهند.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)