تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 827 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

آخر فروم باز Friend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صبح امروز زير نظر علي گل تکين برگزار شد
    تمرين اختصاصي 7 بازيکن پاس
    -----------------------------------------------------
    در حالي که تمرين صبح امروز پاس تعطيل بود تا بازيکنان به استراحت بپردازند هفت نفر از بازيکنان اين تيم پژمان جمشيدي، سهيل کرمي، عيسي ترائوره، ستار همداني، محسن بياتي نيا، خسرو صدري و احمد کاظم که به تازگي از اردوي تيم ملي عراق به ايران بازگشته است به همراه علي گل تکين دستيار دنيزلي به طور اختصاصي تمرينات بدني و هوازي انجام دادند.
    اين تمرين ساعت 10 آغاز شد و يک ساعت طول کشيد.
    گفتني است: احمد کاظم مدافع پاس که کاپيتان تيم ملي عراق نيز هست به خاطر شرکت در اردوي تيم ملي عراق در قبرس حضور داشت. از بعدازظهر امروز به طور مرتب در تمرينات پاس شرکت خواهد کرد.
    تمرين بعدازظهر امروز پاس راس ساعت 18 در زمين چمن ورزشگاه دستگردي برگزار خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مديرعامل فجر سپاسي: طالبي را مي خواهيم
    ----------------------------------------------------------
    سرهنگ جعفري مديرعامل فجر سپاسي در خصوص اين موضوع اظهار داشت: طالبي بازيکن مستعدي است که از لحاظ فني و اخلاقي در سطح بالايي قرار دارد، او يکي از مهره هاي موثر فجرسپاسي است و ما تمايل داريم که اين بازيکن قراردادش را تمديد کند.
    وي گفت: براي تمديد قرارداد چندين بار با طالبي صحبت کرده ام اما او هنوز تصميمي در اين خصوص نگرفته است، اين بازيکن تا آذرماه با ما قرارداد دارد و طبيعي است که به زور نمي توانيم طالبي را براي ماندن در فجر راضي کنيم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رضا عنايتي: در اين بازي بدشانس بودم
    ليگ امسال سخت تر شده است
    ---------------------------------------------------
    رضا عنايتي گفت: خوشبختانه در شرايط بدني خوبي قرار دارم هرچند که خيلي ها فکر مي کردند بعد از عمل جراحي براي زدن ضربات سر ترس دارم. ما 10 نفره هم خوب بازي کرديم و صاحب فرصت شديم، شايد اگر کمي شانس با من يار بود بدشانس نبودم و مي توانستم گل هم بزنم.
    وي در ادامه گفت: در نيمه اول بدنم بطور کامل به شرايط بازي عادت نکرده بود اما بعد از اخراج اکبرپور چون تک مهاجم شدم، فشار بيشتري آوردم.
    عنايتي در پاسخ به اينکه 6-5 بازيکن اصلي تيم پاس در برابر استقلال حضور نداشتند گفت: ما هم نيکبخت، جباري، قرباني و سيد مهدي رحمتي را نداشتيم. در واقع دو تيم با يک وضعيت مشابه به مصاف هم رفتند. من فکر مي کنم پاس در نبود چند بازيکنش خوب کار کرد.
    وي در خصوص تيم هاي حاضر در جام صلح و دوستي گفت: به نظرم برگزاري اين جام قبل از شروع ليگ براي اين 4 تيم بسيار حائز اهميت است. تيم پرسپوليس نسبت به گذشته فرق کرده، شهيد قندي هم با اينکه اولين تجربه شان است بازي خوبي ارائه دادند.
    عنايتي در پايان گفت: ليگ امسال به مراتب مشکل تر از سال گذشته است. تيم هاي مدعي خوبي يارگيري کرده اند و به اين باور رسيده اند که با کمي تلاش بيشتر و هماهنگي مي توان به قهرماني دست پيدا کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منصور پورحيدري:پاسخگوي مسائل فني هستم
    فرقي ندارد که من سرمربي باشم يا گده
    ---------------------------------------------------------------
    تيم فوتبال شهيد قندي يزد با توجه به اولين سال حضورش در ليگ برتر، بازي قابل قبولي را برابر پرسپوليس در جام صلح و دوستي انجام داد. منصور پورحيدري گفت: باتوجه به مشکلاتي که داشتيم و اولين بازي تعدادي از بازيکنان در ورزشگاه آزادي آن هم در حضور هواداران دو تيم پرسپوليس و استقلال، بازي بدي را بازيکنان قندي انجام ندادند.

وي در ادامه گفت: تيم ما هم مثل بقيه تيم ها دوران بدنسازي خود را پشت سر مي گذارد و البته کمبودهايي وجود دارد. براي ما نتيجه بازي در اولويت دوم قرار داشت اما اينکه در بعضي دقايق ما نسبت به پرسپوليس برتري داشتيم بسيار مهم بود. ما در اين مسابقات بيشتر به نقاط ضعفمان پي مي بريم.
    پورحيدري در مورد پرسپوليس گفت: آنها هم مثل ما از آمادگي لازم به دور هستند اما بنظر من نسبت به فصل گذشته تيمشان بهتر شده و مي توانند به کسب نتايج خوب هم اميدوار باشند.
    وي در پاسخ به اينکه چرا روي نيمکت تيمش حضور نداشت گفت: اينکه سرمربي چه کسي باشد چندان مهم نيست. آقاي گده با من هماهنگ است و سرمربي بودن ايشان مشکلي را براي ما ايجاد نمي کند اما از لحاظ فني پاسخگوي هواداران و مديران باشگاه من هستم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کريم باقري: اوت دستي هم يک نوع تاکتيک است
    ----------------------------------------------------------
    باقري در خصوص اين ديدار اظهار داشت: پس از پشت سر گذاشتن دوران بدنسازي احتياج به بازي تدارکاتي داشتيم و بازيکنان در برابر شهيد قندي محک خوبي خوردند. اين اولين بازي جدي ماقبل از آغاز فصل بود و در مجموع اميدوار کننده ظاهر شديم.
    وي در ادامه گفت: در طول بازي چند موقعيت مناسب را بدست آورديم که اگر کمي دقت مي کرديم با نتيجه پرگل تري شهيد قندي را شکست مي داديم، البته ساعت برگزاري بازي مناسب نبود و گرمي هوا روي بازيکنان دو تيم تاثير گذاشته بود.
    باقري در مورد پرتاب اوت هاي عليزاده که روزنامه هاي ورزشي روي اين موضوع مانور کرده اند گفت: در فوتبال براي رسيدن به پيروزي تاکتيک هاي مختلف را به کار مي گيرند، اين بسيار خوب است که ما چنين روشي را هم به کار مي گيريم. اوت دستي هم يک نوع تاکتيک است و نبايد به اين شيوه ايراد گرفت.
    هافبک پرسپوليس در خصوص عملکرد خط دفاعي اين تيم گفت: همه از جدايي گل محمدي صحبت مي کنند، ما او را از دست داده ايم و ديگر نبايد به اين موضوع فکر کنيم. در مقابل شهيد قندي انصاريان خوب بازي کرد و نشان داد که توانايي بازي کردن در پست دفاع پوششي را دارد.
    باقري در خصوص گلي که به ثمر رساند گفت: از پشت محوطه جريمه شانسي شوت زدم و توپ وارد دروازه شد، مهمتر از همه بردن بازي بود که خوشبختانه به اين مهم رسيديم.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برنامه آخرين تمرينات تيم هاي ملي ايران و ليبي
    -----------------------------------------------------------
    عصر امروز آخرين تمرين تيم ملي فوتبال کشورمان قبل از رويارويي با تيم ليبي در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود اين تمرين از ساعت 30/20 تا 05/21 دقيقه در زمين چمن شماره يک ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

ضمن اينکه بازيکنان تيم ليبي نيز از ساعت 19 الي 30/20 دقيقه آخرين تمرين خود را قبل آغاز تمرين تيم ملي ايران در همين زمين برگزار مي کنند.
    لازم به ذکر است مسابقه دوستانه ايران – ليبي ساعت 30/19 دقيقه عصر روز چهارشنبه و در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد که قضاوت اين ديدار به عهده عبدالرحمن دلاور از بحرين خواهد بود

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازتاب صحبت هاي علي کريمي در سايت گل
    ------------------------------------------------------
    علي کريمي بازيکن بايرن مونيخ و ستاره تيم ملي ايران در قاره کهن به مارادوناي آسيا مشهور شده است.

سايت گل با درج اين مطلب در ادامه نوشته است:با اين حال علي کريمي خود را شايسته چنين لقبي نمي داند.
    کريمي در اين خصوص گفت: چطور کسي مي تواند من را با ديگو آرماندو مارادونا مقايسه کند؟ اين يک شوخي است و حقيقت ندارد.
    وي درباره مارادونا گفت: مارادونا ستاره اي در کهکشان فوتبال است. او از مدتها پيش اسطوره بوده و هرگز از يادها نمي رود.
    گفتني است: گفته هاي کريمي در خصوص مارادونا چند روز پيش در روزنامه ديوولت آلمان به چاپ رسيده بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ده روز ديگر مديرعامل جديد پيکان معرفي مي شود
    ------------------------------------------------------------
    تلاش اعضاء هيئت مديره براي انصراف شهسواري از تصميم خود نتيجه اي نداد و عصر روز يکشنبه و در جلسه ويژه هيئت مديره استعفاء او مورد پذيرش قرار گرفت.
    از اين رو دکتر محمدتقي خاني رئيس انستيتو پاستور بطور موقت سرپرستي باشگاه پيکان را پذيرفت تا ظرف ده روز آينده مديرعامل اين باشگاه بصورت رسمي معرفي شود.
    تقي خاني در زمان نقل و انتقالات باشگاه وظيفه جذب بازيکنان جديد را براي حضور پر قدرت تيم پيکان در مسابقات دسته اول بر عهده خواهد داشت.
    البته سرپرست موقت باشگاه پيکان اعلام کرده است ظرف روزهاي آينده جلسه اي برگزار خواهد شد که بر اساس آن از زحمات ناصرشهسواري مديرعامل اسبق تيم پيکان تقدير و تشکر خواهد شد.
    لازم به ذکراست: به غير از مديرعامل هيچ تغيير و تحولي در پست هاي مديريت ورزشي باشگاه پيکان ايجاد نشده است و تمامي اعضاء در تلاش هستند تا اين تيم را به روزهاي اوج خود بازگردانند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عصر امروز و در ورزشگاه عضدي رشت؛
    مسابقات رده بندي و فينال جام سيروس قايقران برگزار مي شود
    ----------------------------------------------------------------------------
    سومين و آخرين روز مرحله مقدماتي جام يادبود مرحوم سيروس قايقران عصر روز گذشته با انجام دو مسابقه به پايان رسيد.در يکي از اين ديدارها در ورزشگاه عضدي رشت دو تيم شهرداري لاهيجان و سبحان رشت با تساوي 2 بر2 به کار خود پايان دادند تا تيم شهرداري لاهيجان به عنوان تيم اول اين گروه راهي ديدار نهايي اين جام شود.

همچنين بازي تيم هاي شهرداري لنگرود و شهرداري انزلي که در ورزشگاه شهيد هاديان انزلي برگزار شد با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد.
    در ادامه اين رقابت ها عصر امروز ديدار رده بندي و فينال اين جام در ورزشگاه عضدي رشت برگزار مي شود.
    در ساعت 16 ابتدا دو تيم سپيدرود رشت و شهرداري انزلي مقابل هم به ميدان مي روند.
    در مسابقه دوم نيز تيم هاي ملوان بندرانزلي و شهرداري لاهيجان ديدار نهايي را برگزار مي کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدير عامل برق شيراز:
    اردوي تركيه راضي كننده است
    ----------------------------------------
    خليل صالحي گفت: تا امروز تمرينات منظمي را در تركيه انجام داده ايم بازيكنان روزي دو جلسه زير نظر آقاي زلاتكو ايوانكوويچ تمرين مي‌كنند. خوشبختانه مشكل خاصي وجود ندارد و كادر فني و اعضاي تيم از شرايط اردو بسيار راضي هستند.

وي در ادامه گفت: عصر امروز با يك تيم دسته دومي تركيه بازي خواهيم كرد و ساعت 30/16 روز چهارشنبه هم آخرين بازي تداركاتي را انجام مي دهيم و پنجشنبه هم به تهران بر مي گرديم. ضمن اين كه در نظر داريم تا شروع فصل يك بازي با مرصاد و يك تيم ديگر شيرازي انجام دهيم.

صالحي در پايان گفت: در آخرين روزهاي نقل و انتقالات موفق به جذب مهدي شيري و داود حقدوست شديم كه اميدوارم آن‌ها تاثير مثبتي در روند حركتي تيم داشته باشند.

گفتني است مهدي شيري از امروز به اردوي برق شيراز در تركيه اضافه مي‌شود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •