سلام.یه مانیتور AOCمدل 931fwz هستش که بعد از کمی روشن بودن منوهاش رو lcd ظاهر میشن و یکی یکی عوض میشه و حالتهای نمایشش عوض میشه(sport , text و...) به نظر شما مشکلش چیه؟ چقدر خرجش میشه.گارانتیشم تموم شده.
سلام.یه مانیتور AOCمدل 931fwz هستش که بعد از کمی روشن بودن منوهاش رو lcd ظاهر میشن و یکی یکی عوض میشه و حالتهای نمایشش عوض میشه(sport , text و...) به نظر شما مشکلش چیه؟ چقدر خرجش میشه.گارانتیشم تموم شده.
یه نگاهی به کلید های روی مانیتور بنداز شاید خیلی به داخل نشسته باشن و با کوچکترین لرزش میز یا ضربه خودبه خود باعث روشن شدن منوها بشن.
نه اونو چک کردم،موردی نداشت.
سلام
من 9 ماه هست كه يه مانيتور LG E2040 خريدم (كه اسمش LED ـه ولی ظاهرا در اصل LCD ـه، نمی دونم) و از سه ماه پيش يه لكه سياه كوچيك سمت راست صفحه نمايشش به وجود اومد، اين لكه فقط از بعضی زوايا اونم وقتی پس زمينه تصوير سفيد باشه به چشم مياد. اولش فكر می كردم كثيفی هست ولی هر چی با دستمال كشيدم پاك نشد، بعدش فكر كردم پيكسل سوخته ست ولی پيكسل سوخته هم نبود و فهميدم يه چيزی مثل كثيفی هست كه بين دو شيشه مانيتور ايجاد شده.
اونطور كه تحقيق كردم بعضی از مك بوك ها هم چنين مشكلی رو دارند و راه حلش هم باز كردن مانيتور هست. مانيتور رو بردم نمايندگی LG تو شهرم (كرج) ولی گفتن چيزی نيست و ارزش باز كردن مانيتور رو نداره و ضمنا گفتن شايد بشه درست كنيم شايدم نشه. ولی برای من شديدا مهمه كه حتما درست شه، آخه اگه چيزی نيست با اين وضعيت چرا من نمی شه بفروشمش؟
اگه كسی اطلاعاتی در مورد حل اين مشكل و نحوه تعميرش داره بگه ممنون می شم.
تصوير مشكل مانيتور:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع خارجی در مورد اين مشكل:
باسپاس.
از دوستان كسی پاسخ سوالای بنده رو نمی دونه؟
مانیتور LG مدل w2284f دارم امروز به طور ناگهتنی تصویر یش اینطوری که تویه عکس هست شدش . کسی میدونه مشکلش چیه؟
نکته: مانیتور به کیس وصل نبودش
Last edited by steps; 01-07-2012 at 15:37.
فیش کابل مانیتور چک کنید یا اگه امکانش هست با یه کابل دیگه امتحان کنید ، برای اینکه از سالم بودن مانیتور مطمئن بشید مانیتور را با یه سیستم دیگه تست کنید تامشخص بشه مشکل از مانیتور است یا کیس
اول باید از سالم بودن مانیتور و کابل دیتا اطمینان پیدا کنید
اگه این دو مورد درست بود گرافیک مشکل داره یا دماش بالا میره یا ایراد از خود گرافیک است
ویندوز رو هم عوض کنید و درایور گرافیک رو آپدیت کنید
العان با یک مانیتور دیگه دارم کار میکنم و سالم هست.
مانیتور تو حالت saving هم اینطوری میشه
اگه با مانیتور دیگه مشکلی ندارین یا مانیتور یا کابل دیتا مشل داره یک کدوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)