تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 229 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2284

نام تاپيک: راهنمايي خريد گوشي براي تمام دوستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

توی بازار گشتم پیداش نکردم . تو هیچ سایتی هم نتونسم قیمتشو ببینم .
    واقا" خیلی گوشی خوشگلیه ./
    بله گوشی زیباییه.بدیش اینه که هنوز ایران نیومده.
    میتونیoption های مورد نظرت رو به غیر از mp3 بگی اونوقت بهتر میشه تو انتخاب گوشی کمکت کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه گوشی میخوام بلوتوث دار ,حافظه بالای 20m مایه حدود170000تومن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

11

یه گوشی میخوام بلوتوث دار ,حافظه بالای 20m مایه حدود170000تومن؟
    سلام
    اگه بتونی 187000 تومن پول بدی به نظر من W700 بهتره.
    در کل پیشنهادهای من ایناست.
    K750i

قیمت:165000 تومن
    مدل K750i سوني اريکسون جايگزين K700i مي باشد. ساخت اين گوشي که مجهز به يک دوربين ديجيتال 2 مگاپيکسلي اتوفوکوس است، گامي بزرگ در دنياي گوشي هاي دوربين دار مي باشد. گوشي هاي قبلي که مجهز به دوربين بودند، همگي فوکوس ثابتي داشتند که براي عکس هاي سريعي که فقط با انتخاب سوژه و فشردن دکمه گرفته مي شدند، مناسب است. اما با قابليت اتوفوکوس مي توانيد عکس هاي شارپ و واضحي از سوژه بگيريد. اين قابليت، پيشرفتي عالي و گام بزرگي در تکنولوژي گوشي هاي دوربين دار محسوب مي شود.
    ساختار K750 استاندارد است و طرحي کاملا سنتي دارد که رنگ تيره آن باعث برجسته شدنش مي شود. رنگ روشن اين گوشي شادتر به نظر مي رسد. با در نظر گرفتن مشتريان اين نوع گوشي هاي موبايل، تعداد مدل هايي که طراحي آنها از لحاظ سنتي بهتر از مدل K750 باشد، چندان زياد نيست. با اين حال، اين گوشي جديد مدلي نيست که مورد پسند همه افراد باشد و در همه احساس هيجان ايجاد کند.
    اندازه K750 سوني اريکسون 20×46×100 ميلي متر و وزن آن 99 گرم است که در رده گوشي هاي کوچک قرار مي گيرد. اما با در نظر گرفتن روند عرضه گوشي هاي موبايل، اين گوشي با وزن 99 گرمي اش در دسته گوشي هاي با وزن متوسط رده بندي مي شود.
    ويژگي هاي K750i به اينجا ختم نمي شود ـ اين يک گوشي با قابليت هاي بسيار متعدد از بهترين ها مي باشد: دوربين فيلمبرداري، پخش کننده موسيقي ديجيتال، راديو FM، بلوتوث، memory stick، باند سه گانه و.... صفحه نمايش آن داراي کيفيتي بهتر از 6230i نوکيا، و رزولوشن آن به خوبي D500 سامسونگ است اما در اندازه S700i سوني اريکسون نيست.
    صفحه نمايش اين گوشي واقعا واضح و شفاف است. بين پيکسل هاي آن لبه و فاصله اي ديده نمي شود، بنابراين خطوط صفحه نمايش لطمه اي به تصوير وارد نمي کند. با اين وجود به نظر مي رسد هيچ صفحه نمايشي قادر به ايجاد رنگ سفيد خالص و يکدست نمي باشد و K750 نيز از اين قائده مستثني نيست: رنگ سفيد آن کمي سايه صورتي رنگ دارد. نور پس زمينه به طور يکنواخت پخش مي شود. در سطح سفيد رنگ هيچ سايه اي را نخواهيد ديد و فقط هنگامي که بخواهيد عکس پس زمينه اي به رنگ تيره داشته باشيد، باعث مي شود حاشيه هاي صفحه نمايش کمي روشن تر شود. زماني که با زاويه به صفحه نمايش نگاه مي کنيد، کيفيت خوبي دارد اما هنگامي که از روبرو به آن نگاه کنيد کيفيتي عالي دارد. لايه زير صفحه نمايش تا حدودي انعکاسي است، به اين ترتيب تصاوير حتي در زير نور مستقيم آفتاب نيز ديده مي شوند. علاوه بر اين، گوشي گزينه اي جديد براي تنظيم روشنايي دارد.
    عکس هايي که توسط K750 گرفته مي شود براي يک گوشي موبايل بسيار عالي است. با کليد اصلي چند جهته، ميانبرهاي منو و دکمه دوربين براي کمک به جستجو، کار کردن با اين گوشي بسيار آسان است. اين گوشي ظاهر زيبايي دارد و خوش ساخت است، اندازه آن مناسب بوده و مجهز به تمام قابليت ها و تکنولوژي هايي است که امروزه در گوشي هاي موبايل وجود دارد (به جز 3G و قابليت هاي SmartPhone).

Z550i

قیمت:159000 تومن
    مدل Z550i سوني اريکسون جديدترين گوشي تاشو سوني اريکسون است که براي هر دو کاربري هاي حرفه اي و سرگرم کننده طراحي شده است. اين گوشي از جمله گوشي هاي متوسط سوني اريکسون است که گفته مي شود طراحي آن عمدتا از مدل T610 اقتباس شده است. مدل Z550i سوني اريکسون به تکنولوژي باند سه گانه GSM (900/1800/1900) به همراه GPRS مجهز است.
    در گذشته، گوشي هاي سري Z500 معمولا يک پله بالاتر از مدل هاي پايه سوني اريکسون بودند که به صورت تاشو طراحي مي شدند. از اين رو، انتظار مي رود Z550i نيز همين گونه باشد. اين گوشي به مشخصه هاي متعددي مجهز است. صفحه نمايش آن اندازه اي برابر با 9/1 اينچ (48 ميلي متر) و 220×176 پيکسل دارد. يک دوربين 3/1 مگاپيکسلي، بلوتوث و حافظه قابل ارتقاي کارت حافظه (M2) Memory Stick Micro، راديو FM، پخش کننده مولتي مديا، ايميل، مرورگر وب و سرويس خبري RSS از ديگر امکانات اين گوشي مي باشند.
    اين گوشي را از نظر مشخصه ها و قابليت هاي موجود، نمي توان يک گوشي استثنايي و ايده آل در نظر گرفت. کاربران هدف Z550i را کساني تشکيل مي دهند که مي خواهند با گوشي خوب و با کيفيت کار کنند تا يک گوشي کاملا مجهز به تمام قابليت ها و امکانات. صفحه نمايش و دوربين آن نيز در مقايسه با مدل هاي روز، آن قدر پيشرفته نيست که بتوان گفت از برترين هاي بازار مي باشد. به کمک اين گوشي مي توانيد حداکثر تا 5/5 ساعت مکالمه داشته باشيد. زمان استندباي گوشي نيز معادل 13 روز مي باشد.
    Z550i سوني اريکسون در دو رنگ مشکي و مسي رنگ عرضه شده است (مدل مشکي رنگ آن يک گوشي مردانه و مدل مسي براق آن نيز يک گوشي مناسب براي خانم ها به شمار مي رود).

W700

قیمت:187000 تومن
    مدل W700i سوني اريکسون تقريبا شبيه گوشي واکمن W800i مي باشد. تنها تفاوت آنها در رنگ طلائي، کارت حافظه کوچک تر و نداشتن قابليت اتوفوکوس در دوربين است. رنگ طلائي اين گوشي جذاب است و چنانچه دوربين برايتان چندان اهميتي ندارد، مي توانيد با انتخاب و خريد W700i هزينه کمتري بپردازيد. اما مي توانيم به شما پيشنهاد کنيم با پرداخت مبلغي بيشتر، W810i را انتخاب کنيد که تمام قابليت هاي W800i از جمله اتوفوکوس و حافظه 512 مگابايتي را دارد و همچنين دکمه جستجو 5 جهته اي که در آن استفاده شده بسيار بهتر و راحت تر از کليد چند جهته اي است که در مدل هاي W700i و W800i به کار رفته است. با وجود اين، کاربران امتياز کامل به اين گوشي مي دهند که چنين تصديقي به ندرت اتفاق مي افتد، و اين نشانه کيفيت بالاي اين گوشي است.
    از ديگر تفاوت هاي W700i با مدل مشابه اش يعني W800i، مي توان به رنگ بندي و جزئيات تزئيني آن اشاره نمود. علاوه بر اين، W700 به جاي 512 مگابايت حافظه (W800i)، يک کارت حافظه 256 مگابايتي نيز دارد. W800i به رنگ سفيد و نارنجي (که مطابق سليقه همه افراد نيست) و W700i نيز به رنگ طلائي تيتانيومي (که ممکن است همه افراد اين رنگ را هم نپسندند) عرضه شده است. رنگ سفيد ملايم اين دو گوشي نيز باعث شباهت بيشتر آنها مي شود.
    اين گوشي به يک دوربين 2 مگاپيکسلي، صفحه نمايش 220×176 پيکسلي، شيار کارت حافظه Stick Pro Duo، نرم افزار واکمن، بلوتوث، سرويس ايميل، مرورگر وب و تمام ويژگي هاي معمول مجهز مي باشد. و به جز سيستم نرم افزاري، کاملا شبيه K750i و D750i نيز مي باشد.
    منبعجی کالا

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها كمك فوري مي خوام .

بعد از مدتي خواستيم يه گوشي نو بخريم حالا مونديم توش ،

يه 5700 مي خوام بگيرم الان هم قيمتش خيلي عاليه شاپيران ميده 365 تومان با 1 سال گارانتي خود مغازه ،

فروشنده هم گفت فقط رو ايرانسل و تاليا جواب ميده ، (يارو ميگه سريال اصليه و آكه ) بعد زنگ زدم 140 قضيه رو

گفتم يارو گفت ممكنه خطت جواب بده ولي از gprs و mms نمي توني استفاده كني ، بعد من گفتم شما گوشي رو

رجيستر نمي كنيد يارو گفت : نه سعي كن گوشي رو با گارانتي اصلي بگيري كه با مشكل مواجه نشي

حالا موندم بچه ها شما چي ميگيد اين گوشي اگه با گارانتيه اصلي بياد مطمئنم زير 500 نمي دن

راه حلي هست ؟ ؟ ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

11

يه 5700 مي خوام بگيرم الان هم قيمتش خيلي عاليه شاپيران ميده 365 تومان با 1 سال گارانتي خود مغازه ،

فروشنده هم گفت فقط رو ايرانسل و تاليا جواب ميده ، (يارو ميگه سريال اصليه و آكه ) بعد زنگ زدم 140 قضيه رو

گفتم يارو گفت ممكنه خطت جواب بده ولي از gprs و mms نمي توني استفاده كني ، بعد من گفتم شما گوشي رو

رجيستر نمي كنيد يارو گفت : نه سعي كن گوشي رو با گارانتي اصلي بگيري كه با مشكل مواجه نشي

حالا موندم بچه ها شما چي ميگيد اين گوشي اگه با گارانتيه اصلي بياد مطمئنم زير 500 نمي دن
    راه حلي هست ؟ ؟ ؟
    اینجور که من میدونم اگه ایرانسل و تالیا تو گوشی رجیستر نشده بزاری میتونی از تمام امکاناتش استفاده کنی
    چه sms باشه چه mms و gprs.
    شاید یاروهه خالی بسته!

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

راه حلي هست ؟ ؟ ؟
    5700 هنوز رجیستر شدش تو بازار نیس ( به همین دلیل یارو گفته فقط تو ایرانسل و تالیا کار میکنه ) و به همین دلیلم ارزونه ! شاید رجیستر شدش 500-600 تومن بیاد تو بازار
    ضمنا اگه ایرانسل داشته باشی از تمام امکانات مثه MMS , GPRS و... میتونی استفاده کنی !
    راستی گوشیش سفید و قرمز بود یا سفید و مشکی ؟!

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

5700 هنوز رجیستر شدش تو بازار نیس ( به همین دلیل یارو گفته فقط تو ایرانسل و تالیا کار میکنه ) و به همین دلیلم ارزونه ! شاید رجیستر شدش 500-600 تومن بیاد تو بازار
    ضمنا اگه ایرانسل داشته باشی از تمام امکانات مثه MMS , GPRS و... میتونی استفاده کنی !
    راستی گوشیش سفید و قرمز بود یا سفید و مشکی ؟!
    خود اپراطور ايرانسل گفت كه براي استفاده از gprs و mms حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه . منم خودم

تعجب كردم . هم سيا داشت هم قرمز قيمت هم 365 تومان عاليه مگه نه . حيف كه مرددم و بازم بايد تحقيق كنم

اگه نه 3سوت گرفته بودمش ، بازم اگه چيزي شنيديد يا مي دونيد كه منو مطمئن كنه كمك كنيد ممنون مي شم .

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

اپراتور ایرانسل ازون حرفا زده ! یا کار نمیکنه یا اگه کار کنه هم آنتن میده هم Gprs کار میکنه ! واقعا عالیه با این قیمت ! من فعلا قصد تعویض گوشی ندارم ولی اگه داشتم اولین انتخابم 5700 رنگ مشکی بود !
    البته یه جایی مدیر عامل ایرانسل گفته بود اگه مخابرات ازما بخواد گوشی های رجیستر نشده رو تو شبکه از کار میندازیم ! اگه این کار رو بکنن چنج کردن رجیستر گوشی های نوکیا کار خیلی سختیه حتی غیر ممکن ! ( البته میگن با تعویض یکی از آی سی های گوشی و جدیدا از طریق نرم افزاری میشه ولی به هر حال هنوز مطمئن نیستم که بشه ! )

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

12

سلام بچه ها - هیچ حرفی راجب این تاپیک ندارم - یه چند وقتی بود تو هیچ تاپیکی به جز یکی که ماله خودمه هیچ حرفی نزدم - گفتم بیام اینجا فقط یه عرض ادبی بکنیم و بریم- دوستان خسته نباشید lol

پروفشنال arash_zp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان اين چيزي كه اخبار گفت چه جوري هاست ؟
    ( سريال گوشي هاي تكي كه از خارج وارد كشور ميشوند دوباره فعال ميشوند )
    شرايطش رو كسي ميدونه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •