ای بابا یکی نیست جواب مارو بده به همه جواب می دین غیر از ما![]()
ای بابا یکی نیست جواب مارو بده به همه جواب می دین غیر از ما![]()
من 1006 hp-pدارم ازش خیلی راضی هستم.
برادر سرویس دهیش اذیتت میکنه.
به قول خودت قضیه پیکان و ...
خوب فرض كنيم كه هد پرينتر كه رو كارتريج هست خراب شد بعد شما مي تونيد با 20 هزار تومن يه كارتريج ديگه بخريد و پرينتر رو راه بياندازي.
ولي اگه اين هد روي كارتريج نباشه و خراب بشه شما ديگه به هيچ وجه من الوجوه نمي تونيد اون رو عوض كنيد چون اولا اون قطعه پيدا نمي شه در ثاني اگر هم پيدا شد قيمت اون از خود پرينتر گرونتر در مي ياد كه معلوم نيست بعد عوض كردنش هم پرينتر درست و حسابي كار كنه و يا نه.
پس به نظر بنده حقير شما اگه خواستيد پرينتر بخريد اوني رو بخريد كه هد روي كارتريج هست.
در ضمن اگه هر چند يك وقت مثلا دو هفته يه بار يه پرينت رنگي بگيري مكلي براي هد به وجود نمي ياد.
سلام
یه مشکل برام پیش اومده
پرینتر من لیزری hp1200 هست. تازگی شارژش کردم ولی خوب پرینت نمی گیره بزار اینجوری بگم وقتی که جوهر پرینتر تموم می شه به صورت عمودی از بالا به پائین یه قسمت هایی رو یا نمی زنه و یا هم کم رنگ می زنه. عین این حالت برام پیش اومده با این تفاوت که این نقص به صورت افقی و از سمت چپ به راست است. یعنی به صورت افقی یه قسمت هایی رو خیلی کم رنگ می زنه این حالت به صورت تکراری تو صفحه هست مثلا تو یه صفحه 8 سطر رو این جور رو میندازه
درام پرینتر رو هم تازه عوض کردم.
راه حل چیه؟
آیا از مگنت هست؟
سلام به دوستان
می خواستم بدونم اگه print Quality رو high بزارم تو مصرف رنگ تاپیر داره آخه اگه رو حالت استاندارد باشه رو کاغذ گلاسه خوب چاپ نمی کنه
![]()
سلام
من یه hp 4200 دارم؛ اما هر دفعه برای نصب اون در ویندوز مشکل دارم و به سادگی و یا اصلاً نصب نمیشه؟!
از طریقی هم رفتم ولی نشده و حتی جای کابل usb رو هم عوض کردم...
باسلام آیا پرینتر hp2014 مانند hp1320 می تواند پشت و رو چاپ کند یا خیر . با تشکر
سلام
پرینتر من hp 1000 است بعد از هر پرینت یه تست پیج هم می گیره
لطفا راهنمایی کنید
بصورت دستی بعله.یعنی باید خودت برداری دوباره بذاری پایین OK کنی بقیشو بزنه.
با سلامپرینتر محل کار ما که مدلhp laser jet 1300 هست یکی دو روزه که وقتی بهش فرمان پرینت می دیم بعد چند دقیقه تازه پرینت می گیره اول که اینطور شده بود که فکر می کردیم اصلا پرینت نمی گیره ولی بعد دیدیم بعد از چند دقیقه شاید پرینت بگیره ویندوزمون همxp سرویس پک 2 هست.(در ضمن با یک کامپیوتر دیگه هم امتحانش کردیم باز هم همینجوری بود.)ممنون میشم در این زمینه راهنماییم کنید وبگید مشکل این پرینتر چیه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)