تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 203 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2021

نام تاپيک: .Real Madrid C.F | کهکشانی ها |

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

به نظر من این جام حذفی رو بیخیال بشیم بهتره. اصلا نباید به بیل و بنزما و کروس و ... بازی میداد.
    جام حذفی رو میخوام چیکار؟ که صعود کنیم به جام یوفا ؟ تیم هایی مثل همین اتلتیکو و سویا و ویارئال و بیلبائو و ... که افتخاراتشون کمه باید دنبال جام حذفی باشن نه ما.
    من بودم همین بازی برگشت رو هم به رونالدو و بیل و کروس و راموس استراحت میدادم.
    اگه درگیر جام حذفی نباشیم خیلی راحت تر میتونیم تا فینال چمپیونز بریم

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر من این جام حذفی رو بیخیال بشیم بهتره. اصلا نباید به بیل و بنزما و کروس و ... بازی میداد.
    جام حذفی رو میخوام چیکار؟ که صعود کنیم به جام یوفا ؟ تیم هایی مثل همین اتلتیکو و سویا و ویارئال و بیلبائو و ... که افتخاراتشون کمه باید دنبال جام حذفی باشن نه ما.
    من بودم همین بازی برگشت رو هم به رونالدو و بیل و کروس و راموس استراحت میدادم.
    اگه درگیر جام حذفی نباشیم خیلی راحت تر میتونیم تا فینال چمپیونز بریم
    به ترکیب اولیه اتلتیکو نگاه بشه معلومه که اونا هم زیاد براشون این بازی ویژه نبوده و کلا هر دو تیم سعی کرده بودن حداقل یه نیمه به بعضی بازیکنا استراحت بدن تا بازیهای هفته آینده تو لیگ رو مشکلی نداشته باشن مخصوصا اتلتیکو که باید جلو بارسا بازی کنه.
    +
    با توجه به اینکه اتلتیکو فیزیکی بازی میکنه و وقتی هم مجبور بشه بسته بازی کنه، کار برای هر تیمی سخت میشه. خدیرا هم خیلی افت داشته و کلا دیشب خیلی بد بود. رونالدو هم خیلی کم فروغ بود.
    اونا یکی مثه مانژو رو کم داشتن که اونم اضافه کردن به خودشون و الان در تمام خطوط یه بزن بهادر حرفه ای دارن
    مربیشون هم استیل خیلی جالبی داره و کلا همه چیشون به هم میخوره

3. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

حقیقتا نتیجه نتیجه عادلانه ای نبود، به اعتقاد من تیم تا قبل از پنالتی اونقدرا بد کار نکرد، تسلط روی بازی، خلق دو سه موقعیت، در عین کنترل اتلتیکو و ندادن موقعیت به حریف... و اگه اون اشتباه بچه گانه از راموس سر نمیزد و از یک اوت دستی! پنالتی به وجود نمی اومد، به احتمال زیاد بازی با همون نتیجه 0-0 تموم میشد، که در ویسنته کالدرون نتیجه خوبی بود.

اما بعد از پنالتی، اتلتیکو انرژی و انگیزه دوچندانی پیدا کرد، جو استادیوم کاملا عوض شد و توی اون مقطع یه افت نسبی رو از نظر روحی روانی داشتیم، به شکلی که بعضی از پاس های ساده یا حتی ضربات شروع مجدد/کرنرها و ... که توی این فصل از نقاط قوت تیم بودند، همه به شکل ضعیف و بعضا زمینی! انجام میشدن، از سمت دیگه اتلتیکو که تا اون مقطع روی کرنرها نتونسته بود کاری از پیش ببره، تونست دوباره روی کرنر گلزنی کنه.

مسئله دیگه بحث غیبت مودریچ هست (که احتمالا تا زمان بازگشتش باید به صورت هفتگی ازش یادی بکنیم!) به اعتقاد من ایده آل ترین ترکیب تیم 2-4-4 هست با حضور کروس و مودریچ در مرکز، که هم در فاز دفاع و هم در فاز حمله به یک درک متقابل بسیار خوب رسیده بودند، به شکلی که در شرایطی که تیم در زیر فشار پرس تیم مقابل قرار می گرفت، مودریچ می تونست با حفظ توپ در فضاهای کم با اون حرکات ریز خودش، فشار رو از روی تیم برداره و بازی سازی به شکل دقیق تر و با ریسک پایین تر انجام بشه، در حالی که در شرایط فعلی با حضور خدیرا در جای مودریچ، به خاطر تکنیک پایین خدیرا، عملا توپ ها صرفا به شکل پاس های بدون برنامه رد و بدل میشه (از خدیرا به آربلوا به بیل به خدیرا و مجددا تکرار این روند یا دادن یک پاس پرریسک و از دست رفتن توپ)، در واقع نقش مودریچ در کنترل نبض بازی و به خصوص آرام کردن بازی در لحظات خاص واقعا نقش کلیدی هست که هیچ بازیکن دیگه ای در تیم نمی تونه اون رو به درستی ایفا کنه و تا زمان بازگشت مودریچ کم و بیش شاهد "عجله در دادن پاس" و گاهی اوقات بی برنامگی در مرکز میدان هستیم.

جام حذفی از بین سه جام با یه اختلاف قابل ملاحظه کم اهمیت ترین جام هست، و اگه از اهمیت بازی صحبت میشه، به این خاطر هست که بازی مقابل رقیب دیرینه انجام میشد... به هر حال با نتیجه ای که به دست اومد، نمیشه شانس صعود زیادی رو قائل شد، اما وقتی تصویر کلی رو ببینیم شاید این باخت اونقدرا هم بد نباشه، با توجه به اینکه بارسا و اتلتیکو در هفته آینده با هم بازی دارند، و در صورت صعود هر دو تیم به مرحله بعد جام حذفی، باید دوبار دیگه هم با هم روبرو بشند (در حالی که ما استراحت می کنیم)، تیم این فرصت رو داره که یه اختلاف امتیاز و یه حاشیه امنیت خیلی خوب رو در لیگ ایجاد کنه، تا در آینده نزدیک با رسیدن به مراحل پایانی لیگ قهرمانان، امکان استراحت مهره های کلیدی تیم در لیگ بدون نگرانی وجود داشته باشه... در حالی که صورت صعود تیم به مرحله بعد جام حذفی به معنی برنامه فشرده تر، بازی های بیشتر (از جمله دو ال کلاسیکو بالقوه دیگه) و مصدومیت ها بیشتر هست، وضعیتی که فصل قبل برای تیم به وجود اومد و بحران مصدومیت/خستگی بیش از حد باعث شد تیم صدرنشینی در لیگ رو از دست بده.

5. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض Virtual advertising

سلام. یه چیزی توی بازی دیشب واسه من خیلی عجیب بود . چرا تبلیغات دور زمین موقعی که بازی در جریانه ، با موقعی که Replay (صحنه آهسته) میشه متفاوت هست ؟

به تبلیغات دور زمین دقت کنید. با هم تفاوت دارن درحالی که توی یک زمان شکار شده :
      محتوای مخفی: شوت گرینزمن 

محتوای مخفی: خطای پنالتی راموس 

محتوای مخفی: پنالتی اتلتیکو 

محتوای مخفی: گل دوم اتلتیکو 

از همون دیشب فکرم رو مشغول کرده بود. نذاشت بازی رو ببینم

ویرایش :
    یه چیزایی اینجا پیدا کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که بسته موقعیت مکانی ، تبلیغات متفاوتی رو نشون میده. احتمالا اون تبلیغ ایرانیه هم فقط واسه خود ایرانیا بوده.
    Last edited by A.N.A.P; 08-01-2015 at 15:20.

7. 2 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام. یه چیزی توی بازی دیشب واسه من خیلی عجیب بود . چرا تبلیغات دور زمین موقعی که بازی در جریانه ، با موقعی که Replay (صحنه آهسته) میشه متفاوت هست ؟
    سلام
    اره من دیشب یه بار دیدم متفاوته ولی فکر کردم من اشتباه دیدم و بیخیال شدم
    ولی مثله اینکه واقعا فرق داشته
    یعنی این قدر پیشرفت کردیم

قضیه تبلیغ ایرانیه چی بود ؟؟؟
    Last edited by Abdolreza2012; 08-01-2015 at 15:25.

9. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام

شما بازی رو از شبکه 3 دیدی ؟ یک شرکت ایرانی تبلیغات زیادی میکرد.

11. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما بازی رو از شبکه 3 دیدی ؟ یک شرکت ایرانی تبلیغات زیادی میکرد.
    اره من از شبکه 3 دیدم
    اصلا حواسم به تبلیغات نبود
    نیمه اول تموم شد یکی بهم اس داد و گفت قضیه تبلیغ ایرانی چی بود
    من اصلا ندیده بودم ، بعد نیمه دوم توجه کردم هم تبلیغ ایرانیو رو دیدم و هم یه بار متوجه تفاوت تو تبلیغات در جریان بازی و صحنه آهسته شدم

13. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

سلام

این تکنیک تبلیغاتی هست که چند ساله به کار میره، و از ورزش های دیگه (بیسبال) به فوتبال اومده.
    قضیه به این شکل هست که حق تبلیغات دور استادیوم با باشگاه هست (مثلا در بازی دیشب با اتلتیکو)، اما تلویزیونی که حق پخش بازی ها رو داره، این حق رو داره که تصاویر رو دست کاری کنه و بسته به منطقه/ریجنی که بازی پخش میشه (امریکای جنوبی/اروپا/چین/...)، تبلیغات دور ورزشگاه رو به صورت ادیت شده یعنی تصاویری ساختگی نشون بده. مثلا در بازی دیشب ایرانی ها تبلیغ پارس آنلاین رو دیدن، چینی ها یه برند چینی و ... و به همین شکل، در حالی که در اصل برای افرادی که در استادیوم حضور داشتند، یک تبلیغ دیگه در معرض نمایش بوده که نسخه اصلی تبلیغات هست و بر خلاف اون تبلیغات منطقه ای، پولش به جیب باشگاه اتلتیکو میره.

15. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

به تبلیغات دور زمین دقت کنید. با هم تفاوت دارن درحالی که توی یک زمان شکار شده :
      محتوای مخفی: شوت گرینزمن 

محتوای مخفی: خطای پنالتی راموس 

محتوای مخفی: پنالتی اتلتیکو 

محتوای مخفی: گل دوم اتلتیکو 

از همون دیشب فکرم رو مشغول کرده بود. نذاشت بازی رو ببینم

ویرایش :
    یه چیزایی اینجا پیدا کردم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که بسته موقعیت مکانی ، تبلیغات متفاوتی رو نشون میده. احتمالا اون تبلیغ ایرانیه هم فقط واسه خود ایرانیا بوده.
    ببین دوست عزیز ولی یه چیزی انی وسط هست! تاریخ زمان واقعی چرا عقبتره از زمانیکه صحنه آهسته رو نشون دادین کمتره!
    مثلا همین صحنه گله دوم که ثانیه روی 34 هست ولی تو تصویر آهسته 7 ثانیه جلوتره!

ویرایش:
    این تکنیک تبلیغاتی هست که چند ساله به کار میره، و از ورزش های دیگه (بیسبال) به فوتبال اومده.
    قضیه به این شکل هست که حق تبلیغات دور استادیوم با باشگاه هست (مثلا در بازی دیشب با اتلتیکو)، اما تلویزیونی که حق پخش بازی ها رو داره، این حق رو داره که تصاویر رو دست کاری کنه و بسته به منطقه/ریجنی که بازی پخش میشه (امریکای جنوبی/اروپا/چین/...)، تبلیغات دور ورزشگاه رو به صورت ادیت شده یعنی تصاویری ساختگی نشون بده. مثلا در بازی دیشب ایرانی ها تبلیغ پارس آنلاین رو دیدن، چینی ها یه برند چینی و ... و به همین شکل، در حالی که در اصل برای افرادی که در استادیوم حضور داشتند، یک تبلیغ دیگه در معرض نمایش بوده که نسخه اصلی تبلیغات هست و بر خلاف اون تبلیغات منطقه ای، پولش به جیب باشگاه اتلتیکو میره.
    برای این موقعیت مکانی مگه میشه وقتی دوربین داره فوتبالو میگیره تبلیغاتش واسه ما فرق داشته باشه؟! چجوری میشه یه عمل سانسورینگ روی تبلیغات رو طوری پوشوند اونم برای یه فیلمبرداری زنده؟!
    Last edited by Iman-Emperatour; 08-01-2015 at 16:23.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ویرایش:

برای این موقعیت مکانی مگه میشه وقتی دوربین داره فوتبالو میگیره تبلیغاتش واسه ما فرق داشته باشه؟! چجوری میشه یه عمل سانسورینگ روی تبلیغات رو طوری پوشوند اونم برای یه فیلمبرداری زنده؟!
    بله، کار چندان پیچیده ای نیست. وقتی شما تمامی اطلاعات لازم رو از نظر زاویه دوربین/موقعیت و ابعاد زمین/موقعیت و ابعاد دقیق تبلیغات نسبت به تصویر رو داشته باشید (کاری که عملا این تکنولوژی می کنه و با توانایی تشخیص چهره در دوربین ها بی شباهت نیست) می تونید این کار رو انجام بدید و بخشی از تصویر رو با تصاویر دیگه جایگزین کنید. خصوصا که یک شخص/تیم صرفا مسئولیت این کار رو بر عهده داره و کاری هست که فقط در زمان های خاصی از بازی و به شکل کاملا کنترل شده انجام میشه. کاری که شبکه های شناخته شده مثل Fox خیلی وقت هست که انجام میدن.

18. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •