من روی Xp فقط با 1.6 میتونم RE3 رو اجرا بکنم. اونم حتما باید از بازی ایمیج بردارم و بزنمش توی درایو مجازی و ران سی دی رام بزنم. به هیچ عنوان مستقیم از روی ایمیج اجرا نمیشه! توهم این طوری یه تست بکن و نتیجه رو بگو.
من روی Xp فقط با 1.6 میتونم RE3 رو اجرا بکنم. اونم حتما باید از بازی ایمیج بردارم و بزنمش توی درایو مجازی و ران سی دی رام بزنم. به هیچ عنوان مستقیم از روی ایمیج اجرا نمیشه! توهم این طوری یه تست بکن و نتیجه رو بگو.
روی یکی از بایوسها کلیک کن بعد از highlight شدن میتونی next رو بزنی
pcsx2تازه دانلود كردم اغلب پلاگينه بروز هستن پلي يك رو راحت اجرا ميكنه اما پلي دو روصفحه سياه ميمونه بازي بلكو ميخوام اجرا كنم ازروي دي وي دي پيغام ميده نميتونه بخونه وارور ميده واز روي ايميج صفحه سياه ميمونه
سلام دوستان ورژن0 . 9. 8 pcsx بازی های پلی استیشن 2 را رحت اجرا می کند ؟؟
بازی tekken رو چطور ؟؟
سلام دوستان
آخرین بایوس رو دان کردم ولی برنامه نمیشناستش چیکار کنم ؟؟؟
کسی نمیدونه!!
به نام خدا
سلام دوستان
من یه چیزی میخام نمیدونم اینجا جاش هست بگم یا نه
من جدیدن tekken 5 گرفتم با مبدلش همه کارکتراشو باز کردم غیراز یکی این چه جور باز میشه
البته زیاد گشتم نتونستم راهشو پیاد کنم
مبدلم Pcsx2 R4828 البته با خودش بود
اگر تنظیمات بهتر اجرا شدنم بلدید بگید برا من وسطش خط میاد
ممنون
![]()
سلام دوستان خسته نباشید.من از playstation 2 emulator استفاده میکنم همه پلاگین ها رو داره ولی نمیدونم چرا پیغام not found system.cnf رو میده
سلام
من گرافیکم انویدیا 8400 جی اس هستش
وقتی شبیه ساز پلی 2 رو نصب میکنم برای کانفیگ ارور دایرکتس میده
دایرکتس 9 رو هم نصب کردم (فکر کنم 9.2 بود) اما بازم خطا میده
مشکل چیه؟ گرافیکم ضعیفه؟
اصلا این 8400 به درد بازی میخوره؟ (میدونم قدیمیه)
سلام دوستان خسته نباشین لطفا یکی به من کمک کنه
من سی دی vigilante 8 بازی ps1 رو دارم و با نرم افزار ePSXe بازی رو بالا میارم مشکلم اینه که دسته دوم usb 2 کار نمیکنه تو هیچکدام از بازی ها نمیدونم چی کار کنم
اینو هم بگم که من از ویندوز 7 استفاده میکنم
Last edited by miladfergie; 12-07-2012 at 21:38.
فکر کنم از بایوس دیگه ای باید استفاده کنید. راستی آدرس بازی رو به شبیه ساز دادید؟ یا این که حتّی ممکنه شبیه ساز را روی گزینه بایوس اجرا کرده باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)