تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 752 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Phoenix71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    >>>همین نزدیکا<<<

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه هدفون تا حدود 20 تومان بگیرم.گیج شدم یکم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من میخواستم یه هدفون تا حدود 20 تومان بگیرم.گیج شدم یکم.اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
    چه سایز و فرمی مدنظرته ؟ .. میخوای مثل هدفون های موبایل و پلیرها کوچک باشه؟ .. هدفون هایی که توی گوش فرو میرن in ear کیفیت خیلی خوبی دارن.. مثلاً EP630 رو بگیر 16 تومن .. یا هدفونی میخوای که سایزش بزرگ باشه و کاملا روش گوش رو می گیره؟ .. با 20 تومن میشه X200 رو گرفت از سونی ..

پس باید اول فرم-سایز موردنظرت رو مشخص کنی .. ضمناً استفاده و کاربردت رو هم بگو.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من اخر به این نتیجه نرسیدم K 518 DJ بگیرم یا cx100 لطفا راهنمایی کنید چون یه بار بیشتر نمیخوام بخرم که یه بارشم ضرر کنم
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza1ta2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    creative بين 15 تا 20 هزار توان هدفونهاي خوبي داره با 25 تومان هم سوي مي توني بگيري

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان من اخر به این نتیجه نرسیدم K 518 DJ بگیرم یا cx100 لطفا راهنمایی کنید چون یه بار بیشتر نمیخوام بخرم که یه بارشم ضرر کنم
    مرسی
    اگه میخواهی شما موضوع رو این طوری ببینی بهتره که اصلا نگیری و به همون هدفون خوبی که با خروجی دستگاه مچ هست بسنده کنی.
    بسته به مشخصات فنی دستگاه های مختلف هر هدفونی با اون ها مچ نمیشه حتی اگه قیمت بالای داشته باشه.
    تازه اگه به هم بخورند فقط بدرد یک سری سبک های خاص موسیقی جواب میدند برای همین هست که کسایی که خیلی تو خط این چیز ها هستند کلی هدفون های جور وا جور دارند و کلی پلیر چون هر پلیری هر آهنگی رو خوب پخش نمیکنه حتی اگه با کیفیت ترین باشه.
    یعنی اگه یکی بگه که فلان هدفون با فلان پلیر بدرد من خورد معلوم نیست که بدرد شما با یک پلیر دیگه بخوره.
    اون هم بازار ایران که محدودیت برند و مدل داره
    بهترین کاری که شما میتونی انجام بدی این هست که یا در head-fi
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا در anythingbuyipod
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سوال خودت رو مطرح کنی تا افرادی که اون هدفون های که در بازار ما هست رو با دستگاه شما تست کردن به چه نتیجه ای رسیدند
    Last edited by peaceful1; 17-03-2010 at 15:57.

6. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام..من یه هدفون روی گوشی میخوام..تا حدود 50 تومن و صرفا مخصوص موزیک میخوام استفاده کنم..میخوام نهایت کیفیت رو با این بودجه داشته باشه..مرسی

پروفشنال inno3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا یه هدست خوب تا حدود 50 تومان برای استفاده گیم و فیلم دیدن معرفی کنید

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هدفون تا 30 تومن میخوام بگیرم برای پلیر U5 بین Ep630 و سونی Ex35 موندم
    صدای کریتیو رو شنیدم صداش خیلی باس کمی داره و یکم تیزه
    ولی مال سونی رو نشنیدم کلا دنبال کیفیت هستم فقط و فقط وفقط کیفیت
    در ضمن اینا هر دو گارانتی دارن دیگه ؟ درسته ؟
    اگر گارانتی نداشت یعنی اصل نیست ؟
    اون مدل سونی رو نماینده های لوازم صوتی تصویری سونی دارن ؟
    موندم کدوم انتخاب کنم
    Last edited by ardalan_zapata; 21-03-2010 at 22:01.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..من یه هدفون روی گوشی میخوام..تا حدود 50 تومن و صرفا مخصوص موزیک میخوام استفاده کنم..میخوام نهایت کیفیت رو با این بودجه داشته باشه..مرسی
    اگه بتونی قدری افزایش بودجه بدی، PX100 از سن هایزر (باید حدود 65-70 تومن تموم بشه، اما می ارزه) ...
    سلام
    دوستان لطفا یه هدست خوب تا حدود 50 تومان برای استفاده گیم و فیلم دیدن معرفی کنید
    کارای سری HS از کریتیو... بعد هم کارای لاجیتک که البته کمی افزایش بودجه میخواد .. پاساژ ایران رو چک کن.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک هدفون تا 30 تومن میخوام بگیرم برای پلیر U5 بین Ep630 و سونی Ex35 موندم
    صدای کریتیو رو شنیدم صداش خیلی باس کمی داره و یکم تیزه
    ولی مال سونی رو نشنیدم کلا دنبال کیفیت هستم فقط و فقط وفقط کیفیت
    در ضمن اینا هر دو گارانتی دارن دیگه ؟ درسته ؟
    اگر گارانتی نداشت یعنی اصل نیست ؟
    اون مدل سونی رو نماینده های لوازم صوتی تصویری سونی دارن ؟
    موندم کدوم انتخاب کنم
    در مورد تفاوت این دو مدل میتونی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونی...

اینکه باس 630 رو کم ارزیابی کرده ای: البته من نمی دونم تست ات رو با چه پلیری صورت داده ای، اما اگه باس 630 و اصولا باس کریتیو رو کم بدونی، شک دارم باس سونی بتونه راضی ات کنه .. ولی باز به این نکته توجه کن که خیلی وقتها سلیقه کلی یه کاربر تفاوت ایجاد می کنه، و نه صرفاً نارضایتی اش از عملکرد هدفون در یه بخش خاص از دامنه فرکانسی.. بنابراین توصیه می کنم حتماً قبلش هدفون هایی که میخوای بخری رو تست کنی..

گارانتی: هدفونهای رده متوسط و پایین، گارانتی به اونصورت ندارن.. توصیه میشه قطعاً که از نمایندگی بخری تا خیالت از اصل بودنش راحت باشه .. هر دوی این مدلها، تقلبی هم دارند که تهران هم به وفور دیده میشه...

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •