شکل هواپیما نباید بیاد
اون شکل مثل airplan mode توی کوشی ها میمونه
شکل هواپیما نباید بیاد
اون شکل مثل airplan mode توی کوشی ها میمونه
دوستان ویندوز 8 نصب کنم یا 8.1 ؟ ظاهرا بلوتوث لپ تاپ مشکل داره با 8.1
کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
بعد روی سی دی لپ تاپ فقط درایور ویندوز 8 هست و 8.1 نیست ، درسته ؟
دادا درایور های 8 با 8.1 فکر نمیکنم که فرقی داشته باشن و نصب میشن
بالطبع 8.1 از 8 بهتره
دوستان من دیروز این لپ تاپ را با همون کانفیگ معروفش که تو بازار هست لمسی i7 رم 8 و گرافیک 4 با گارانتی آواژنگ خریدم 3745 البته یکمی گشتم تا این قیمت گیر آوردم ولی حدود قیمتا همین بود.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
شما صفحه مات خریدید یا براق ؟؟ ایا میشه صفحه لمسی خرید ولی براق نباشه مات باشه ؟؟؟ این لب تاپ تو بازار کانفیگی داره که بلوری داشته باشه ؟؟اواژنگ برچسب فارسی روش زده ؟؟ بک لایت داره این لب تاپ ؟؟
کلا شما موافقید که توی مغازه ویندوز که ریخته شد ، درایورا هم نصب بشه ؟ ممکنه واقعا مشکلی باشه و مشخص نشه تا قبل از ریختن درایورا ؟ مثلا گرافیک اصلی کار نکنه و بدون ریختن درایور معلوم نشه ؟
بعد یه سوال دیگه هم داشتم اینکه چقدر طول میکشه درایورا نصب بشن ؟
Last edited by Acceleration; 26-01-2014 at 22:21.
صفحه براق اصلا تمام لمسی های بازار براق هستند
کانفیگ بلوری دار هم تو سایتا هست پس تو بازرم اصولا باید باشه ولی من نگشتم دنبالش
کیبورد هم برچسب نیست بلکه مثل حروف انگلیسی روی کیبورد هست و برچسب جدا زده نشده
بک لایت هم بله داره
ویندوز نصب کردن که کاری نداره بخواید بدید فروشنده های 3 کلاس درس نخونده نصب کنند!
خودتون همه ی کارها رو + دانلود آخرین نسخه ی درایورها رو با حوصله و دقت توی خونه انجام بدید هیچ فرقی نداره با همون کارهایی که برای PC رومیزی تابحال انجام میدادید ...
سلام من وقتی لپ تاپم تو شارژه بازیها رو با سرعت بالا و بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه ولی وقتی شارژرو جدا میکنم سرعت بازی پایین میاد و تیک میزنه چیکارش کنم .
یکی از دوستان گفت برو تو تنظیمات high performance یا هر profile که استفاده میکنی و مینیمم سرعت پردازنده رو از 5 درصد به 100 درصد تغییر بدین اون موقع مثل حالتی که به برق وصله کار میکنه . این کارو کردم بازم جواب نداد .
Last edited by peymanpmp; 27-01-2014 at 11:15.
رفیق من ولتاژی که باتری داره رو با برق مقایسه میکنی؟ نه تو این لپتاپ تو کل لپتاپها همین جوری میشه و بازی تیک میزنه... برا بازی حتما باید به برق وصل کنی تا افت فریم نداشته باشی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)