تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 249 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122162212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

حسینی: آقای کرانچار یا خوابی و یا فوتبال نمی‌دانی/ فیرپلی را ما انجام دادیم نه بازیکن شما

سیدجلال حسینی در گفت‌وگو با فارس ، در مورد بازی با سپاهان اظهار داشت: با توجه به وضعیت دو تیم، می‌توانست بازی پرسپولیس و سپاهان زیباتر شود اما متأسفانه این بازی خوب تبدیل به یک مسابقه بد شد.
    وی افزود: متأسفانه جریان بازی را با مسائلی که پیش آمد از کار انداختند و فوتبال خراب شد. نمی‌دانم در مورد چه چیز بازی پرسپولیس و سپاهان حرف بزنم اما نباید با پرسپولیس این کار را می‌کردند.
    حسینی ادامه داد: ما 90 دقیقه 10 نفره بازی کردیم آن هم با قیمت یک اشتباه، بازیکن حریف بازیکن ما را زد اما بازیکن ما را اخراج کردند.
    حسینی ادامه داد: شنیدم کرانچار اعلام کرده که این یک قانون است که در دقیقه 2، 42، 50 یا 60 یک بازیکن اخراج شود طبیعی است اما آقای کرانچار حرف‌هایی که می‌زنی را می‌دانی یعنی چه؟!
    وی افزود: ما خودمان قانون را بلدیم و می‌دانیم کی اخراج درست است و کی غلط اما شما باید قانون را یاد بگیرید و فیرپلی را به بازیکنانت یاد بدهی، بازیکن شما چگونه فیرپلی را انجام داد و بازیکن ما چگونه، در شرایطی که وضعیت خوبی داشت توپ را به دروازه‌بان شما داد. من خلعتبری را می‌گویم.
    مدافع قرمز‌پوشان خاطرنشان کرد: آقای کرانچار با این حرف‌هایت یا نمی‌دانی فوتبال چیست و یا خوابی و اصلا در جای دیگر در حال مربیگری هستی، ما قانون فوتبال را بلدیم اما اگر دقیقه 2 یا 3 بازی این طور بازیکنان خودت را اخراج می‌کردند همین حرف‌ها را می‌زدی، پس بهتر است در این باره سکوت کنی.
    حسینی یادآور شد: من قصد بی‌احترامی به هیچ کس را ندارم اما کرانچار بهتر است خودش دنبال درست کردن مربیگری خودش باشد و بداند در کجا مربیگری می‌کند و همه چقدر فوتبال را متوجه می‌شوند.
    وی در پاسخ به این سؤال که نظرت در مورد داوری چیست گفت: در مورد داوری همه مردم همه چیز را دیدند پس بهتر است خودشان و کارشناسان قضاوت کنند نه من.
    مدافع سرخپوشان افزود: حرف من امروز با بازیکنان پرسپولیس است، آنها بدانند باید بیشتر تلاش کنیم تا به حقمان در لیگ برتر برسیم، ما از الان به بعد باید با چند گروه مبارزه کنیم تا به نتایج خوب برسیم، باید با گروه‌هایی مبارزه کنیم که هر وقت دوست داشتند ما را به کرج بفرستند بازی کنیم و یا هر موقع دوست نداشتند این کار را نکنیم، ما باید تمام تلاشمان را بکنیم که اجازه ندهیم این گروه‌ها به ما ضربه بزنند، من باز هم تأکید می‌کنم در بازی با سپاهان با وجود اینکه دوستان سعی می‌کنند که رد را گم کنند اما باید اعلام کنم که فیرپلی را خلعتبری انجام داد نه بازیکن سپاهان که حتی خود اصفهانی‌ها هم از کارش ناراحت بودند، پس اینجا کرانچار باید این آموزش‌ها را به بازیکنانش بدهد نه به دنبال حرف‌های بی‌ربط و مسئله‌ای باشد که به او مرتبط نیست.

رويانيان: خطاکار بايد شناسايي شود

محمد رويانيان اظهار داشت: متأسفانه اتفاقات عجيب و تلخي در فوتبالي که مي‌توانست زيبا بشود افتاد.

به گزارش فارس ، وي افزود: من همين الان اعلام مي‌کنم که بايد با اين بي‌عدالتي برخورد شود حتي تا پاي کنار رفتن از پرسپوليس هم جلو مي‌روم، حقانيت پرسپوليس و عدالت به صورت جدي بايد رعايت شود در غير اين صورت من کنار مي‌روم.

رويانيان ادامه داد: با هيچ کس تعارف ندارم، با کسي که خطا کرده و اين جريان را به وجود آورده بايد به شدت برخورد شود و عاملان شناسايي شوند. در اين بين دو راه پيش رو دارم يا حق را مي‌گيرم يا مي‌روم تا آخرش هم هستم، خيالتان راحت باشد، حرف من نه جنبه تهديدي دارد و نه اينکه بخواهم خودم را نشان دهم اما اين کار را مي‌کنم.

مديرعامل قرمزپوشان خطاب به سپاهاني نيز گفت: 3 امتياز مبارک اصفهاني‌ها اما از آنها مي‌خواهم مسئله‌اي که به آنها ربطي ندارد در آن دخالت نکنند. برد سپاهان نوش جانش ما با برد اين تيم مشکلي نداريم اما براي داوري متأسفيم که هميشه و در اکثر بازي‌ها به دنبال ضربه زدن به تيم پرسپوليس بوده تا ما را ناکام کند. من هم يا اين موضوع را با توجه به مسئوليتي که دارم ثابت مي‌کنم يا مي‌روم.

مديرعامل قرمزپوشان تأکيد کرد: پس از صحبت‌هاي ما ديده شده که مسئولان سپاهان از قهرماني دفاع کردند که بهتر است اين کار را نکنند چون کار از ايني که هست خرابتر مي‌شود،راستش را بخواهيد با اين حمايت‌ها کمي ما به برخي مسائل مشکوک شديم که همه چيز را در نامه‌اي از فدراسيون فوتبال خواستار بررسي هستيم، يا حقمان را مي‌گيريم يا اينکه تصميم ديگري خواهيم گرفت چون بايد جواب 35 ميليون هوادار را بدهيم.

2. 7 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

*وقتی اتفاقات سال قبل که حتی میتونست باعث دخالت نهادهای امنیتی بشه و نشد و خیلی راحت ماست مالی شد و کسی هم پیگیرش نشد دیگه راجع به این مافیای داوری حرف نزنیم سنگینتره.
    *درسته بازی رو باختیم ولی همه بچه ها با تمام توانشون بازی کردن و این قابل تقدیره.
    *متاسفانه بازیکنان پرسپولیس اکثرا تو بازیهای بزرگ نمیتونن نصف تواناییهاشونو نشون بدن.نمونش تو این بازی پیام صادقیان که نیمه اول بازی فقط توپ لو دادخلعت که مثل همیشه نیست و شاکری که یه فرصت مسلم گلزنی رو از دست داد
    *مورد دیگه در مورد تعویض های داییه.چرا به امثال شاکری تو آزادی بازی نمیرسه ولی تو این بازی به این حساسی و ده نفره بکار گرفته میشه؟احتمالا بعد این بازی شاکری هم مث عباسزاده از لیست 18 نفره خط خواهد خورد.
    *ورود نوروزی هم همچنین.ایکاش بعد اخراج میثم،خانزاده بجای صادقیان میومد بازی و بجای سیدصالحی از بازیکنای قدرتی دیگه تو خط هافبک استفاده میکردیم .
    نمرات بازیکنان
    نیلسون:9 مثل همیشه عالی بود.
    سیدجلال:8بغیر از ده دقیقه اول بازی که کل تیم سردرگم بودند بقیه دقایق بازی خط دفاعمون ضعف انچنانی نشون ندادند.
    بنگر:8
    ماهینی:6
    میثم حسینی:0
    دهنوی:8
    کفشگری:8
    صادقیان:2
    عالیشاه:6
    خلعتبری:6
    سیدصالحی:6
    شاکری:4 شاید اگه بجاش خلعت نوک بود مساوی میشد بازی.چه فرصتی رو دقیقه هشتاد از دست داد.
    نوروزی:2
    نورمحمدی:5

4. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میثم حسینی:0
    بازیکن با ناداوری اخراج شده شما 0 میدی؟!
    Last edited by Alinho; 21-09-2013 at 12:27.

8. 7 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

یه نکته دیگه رو هم یادم رفته بود بگم با مصاحبه سید جلال یادم افتاد.
    یه نفر به گوش بازیکنای تیم برسونه که خواهشا و لطفا دیگه بازی جوانمردانه انجام ندین میخوایم با ناجوانمردی ببریم اصلا.این همه تیم اینطوری میبرن ما هم بشیم یکی از اونا.به کجای فوتبال بر میخوره؟(هر چند میدونم مرام و خصلت پرسپولیسی اینطوری نیست اما خیلی ناراحتم هنوز خیلی).حتی اگه بازیکن حریف مغزش هم ریخته بود وسط زمین پاتون رو بزارین روش و رد بشین و به بازی ادامه بدین.
    بازی با گسترش بنگر موقعیت خوبی که داشتیم رو به خاطر جوانمردی زد بیرون.این بازی هم خلعت توپ رو میده به احمدی.غلامی مصدوم میشه بازیکنای ما بیخیال توپ میشن که ببینن بلایی سر بازیکن حریف نیومده باشه اونم در شرایطی که عقب بودیم و شاید هر کسی دیگه بود اصلا اهمیتی نمیداد و بازی رو ادامه میداد.بعد بازیکنشون میاد توپ رو بر میداره و میره سمت دروازه ما تا گل بزنه.بردن و گل زدن به چه قیمتی بین بعضی تیما رواج پیدا کرده.نمیدونم چه فکری کرده بود این جهان عالیان که این حرکت رو کرد.بگو آخه کسی میاد توپ رو همینطوری الکی رها کنه که شما راحت بری گل بزنی؟بگو مدافعای ما که دیوانه نیستن توپ رو بیخیال بشن.خط دفاعی که توی ۹ هفته ۳ تا گل بیشتر نخورده که مغزش عیب نکرده بزاره شمااینقدر راحت تک به تک بشی.
    نمیدونم چطوری تیمی که ادعای هم ریشه بودنش میشه با ما و ادعای شاهینی بودن داره اینجور حرکات رو باید انجام بده.

بازی بعدی هم که یه شومن مثل یاوری هست که خوب بلده چطوری در مورد بازی جوانمردانه و رعایت نکردنش فیلم بازی کنه .که اگه بند کفش بازیکنشون هم باز بشه انتظار داره بازیکنای پرسپولیس و فقط همین تیم و نه هیچ تیم دیگه ای توی لیگ تک به تک رو هم بزنن بیرون که بند کفش بازیکنش بسته بشه.

10. 5 کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نگاه نصيرزاده به داور جنجالي هفته

سایت گل: هميشه گفته مي شود بهترين داور در يك مسابقه پنهان ترين داور است در حالي كه وقتي محسن قهرماني سوت مي زند علاقه زيادي به آشكار شدن دارد.

هوشنگ نصيرزاده كارشناس داوري فوتبال كه علاقه زيادي به واكاوي شخصيت هاي داوران دارد و بيوگرافي همه شان را زير و رو كرده درباره شخصيت محسن قهرماني داور جنجالي هفته دهم ليگ برتر نگاهي متفاوت و جالب دارد.

حرف هاي نصيرزاده را بدون كم و كاست مي خوانيد:

كارمند اداره پست مشهد،قد بلند،با چهره اي فتوژنيك،چشماني براق و به قول عادل فردوسي پور داراي گوش هاي اتمي!او قبلا بر اساس صحبت هايي كه در بازي مي شنيد اخطار مي داد و اخراج مي كرد كه آن ماجرا توجيه داشت اما حالا بر اساس آنچه نمي بيند تصميم مي گيرد.وي اخيرا بر اساس نديده ها قضاوت مي كند كه اين موضوع مطلوب هيچ كارشناس داوري نيست.

بعد از مدت ها كه به اضافه وزن قهرماني گير داده بودند به يكباره در مدت كوتاهي وزن خود را پائين آورد به طوري كه حسرت تمام افرادي كه وزن بالايي دارند را برانگيخت و اينكه چگونه با يك اراده توانسته به وزن دلخواهش برسد.

هميشه در بازي هايي كه قهرماني سوت مي زند 23 نفر حضور دارند؛22 بازيكن و يك دوربين تلويزيوني.حركاتي كه او از خود به نمايش مي گذارد تا فصل گذشته توام با افراط بود اما او در اين فصل بخشي از آن حركات كه مورد استفاده قرار مي گرفت را كنار گذاشته اما همچنان مايه هاي آن كار را دارد.

او به همراه مظفري زاده و جهانبازي به دليل بهره مندي از قد بلند جزو آسمانخراش هاي كميته داوران است .در اينكه او داور با تجربه اي است شكي وجود ندارد .چهره اش مي گويد صادق و صميمي است ولي در برخي مسابقات دست به رفتاري مي زند كه ميميك چهره او در تصاوير تلويزيوني اينطور تلقي مي كند كه او در حال كار كردن با مسعود كيميايي است!

هميشه گفته مي شود بهترين داور در يك مسابقه پنهان ترين داور است در حالي كه وقتي محسن قهرماني سوت مي زند علاقه زيادي به آشكار شدن دارد.

انرژي كه او در طول مسابقه صرف حركات داوري اش مي كند خيلي زياد است و انتقادي كه حتي تشكيلات رسمي به او دارند اين است كه قهرماني علاقه زيادي به تابلو شدن در مسابقه دارد.چندي پيش او در مصاحبه اي گفت روانشناس من اين توصيه را به من داشته و اين به آن مفهوم است كه وي پذيرفته حركاتش اضافه تر از يك داور حرفه اي است.اتفاقا اين حركات باعث مي شود كه حتي اگر او بهترين سوت جهان را هم بزند تيمي كه از او شاكي است به حركاتش گير دهد .الان مهمترين انتقادي كه از قهرماني مي شود كمتر فني و بيشتر مرتبط با حركات مصنوعي اوست.

پسر خوب و سر به زير مشهد با پنالتي – اخراج دقيقه 2 بازي سپاهان – پرسپوليس چيزي شبيه به يك ماجراجويي را آفريد در حالي كه مطالعه تصويري اين صحنه نشان مي دهد بازيكن سپاهان زودتر فن كمر زده است تا با گرفتن يك پنالتي كاملا اشتباه بخش هاي خبري واحدهاي سياسي نيز به جريانات داوري اين بازي بپردازند.

يكي از دوستان مي گفت اگر قهرماني مي خواهد مشهور شود بايد شغل ديگري انتخاب كند چون فوتبال محلي است كه داور مسابقه بايد كمتر ديده شود.محسن قهرماني داراي تجربه طولاني در قضاوت بازي هاي داخل و خارج كشور است و بطور قطع خودش هم مي داند تمام اشكالاتي كه به او وارد مي شود به اندازه سر سوزن فني و به اندازه يك تير چراغ برق اشكالاتي است كه از حركات او گرفته مي شود.

دوستاني كه با او مشكل دارند مي گويند وقتي بازي هاي او تمام مي شود به جاي كارشناسان داوري بايد اعضاي خانه سينما در مورد او اظهار نظر كنند.

چيدمان او براي قضاوت اين بازي هم اشتباه بود چون قهرماني به خاطر قضاوت ناهماهنگ در دربي فصل قبل توسط كادر فني و تماشاگران پرسپوليس در ليست سياه آنها قرار داشت.

البته به جز صحنه پنالتي و كارت قرمز كه تصميمات مهم او بود تقريبا در تمامي موارد قهرماني همان طوري سوت زد كه از يك داور باتجربه انتظار مي رفت اما براي بر هم خوردن جو مسابقه همان اشتباه كافي بود .البته يكي از مقصران واقعه ديشب هم كمك داور بازي بود كه قسر در رفت.

يكي از سردبيران جرايد مشهور كشور مي گفت اين تصميم اشتباه تيراژ روز شنبه ما را تحت تاثير قرار داد چون علاقه مندان به فوتبال وقتي يك بازي از دقيقه 2 به مشكل مي خورد 88 دقيقه را با استرس تماشا مي كنند و اين جذابيت بازي را از بين مي برد.
    Last edited by Alinho; 21-09-2013 at 12:38.

12. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا دلش خواسته پنالتی گرفته به هیچکسم ربطی نداره!! اینا دیدن پرسپولیس داره خوب کار میکنه و احتمال داره این فصل قهرمان بشه، واسه همین پیش خودشون گفتن تا دیر نشده فتنه رو تو نطفه خفه کنیم و نذاریم کار به جاهای باریک بکشه!! توی این 10-11سال خوب پرسپولیسیو نابود کردن، سال87 از دستشون در رفت با قطبی قهرمان شدیم. دیگه نمیخوان حادثه دردناک سال87 دوباره تکرار بشه!!(تو شب نشینی خرچنگهای مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست؟)
    همون سالم از دستشون در نرفت هر کاری تونستن کردن
    کجای تاریخ فوتبال ایران سراغ دارین که از یه تیم 6 امتیاز کم کنن
    اما مدیر عامل نفوذی پرسپولیس اینقدر دست دست کرد و بدهی پرسپولیس رو نداد تا اون اتفاق افتاد آب از آبم تکون نخورد
    کدوم مدیر عامل؟
    همونی که چند سال بعدش خون به دل همین علی دایی کرد و اینقدر روی سقف قرارداد تاکید کرد تا همه بازیکنای خوب برن استقلال و سپاهان(شما فکر کنید اتفاقی هستش)

ولی من خیلی باید ساده لوح باشم که فکر کنم همه اینها اتفاقی هستن
    توی همون فصل هم تا دیدن پرسپولیس یه نیم فصل بدون باخت با اقتدار صدرنشین شد چنان به جونش افتادن که کارو به جایی کشوندن که همون تیم با خیانت امثال شیث یه شکست سنگین توی اهواز آورد
    به خدا اگر غیرت قطبی و بازیکنا و حمایت خالصانه هوادارا نبود اون تیم قهرمان نمیشد

همون بازی فینال گونه با سپاهان رو ببینید که همش 7 دقیقه وقت اضافه رو به رخمون کشیدن
    نیمه اول پنالتی روی کعبی رو نگرفت و شما مطمئن باشید ده تا خطای دیگه هم اتفاق میفتاد بازم بدتر از این قهرمانی اصلا خطا نمیگرفت

حالا فکر کنید من دچار توهم توطئه شدم اما چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
    لیگ و بازیهای حساس رو از ما میگیرن و ما رو با جام حذفی و بردن چنتا تیم معمولی سرگرم میکنن
    منتظر باشید بعد از دو سه ماه قهرمانی رو دوباره توی یه بازی معمولی بذارن داور و برامون یه پنالتی و... بگیره تا دل هوادارا رو بدست بیارن و دوباره توی یه بازی 6 امتیازی سرمون رو بکنن زیر آب

نمیخوام نا امید کننده حرف بزنم اما این داستان همچنان ادامه داره مطمئن باشید
    اینو به راحتی میشه از چیدمان مدیریتیِ هیئت داوران و سازمان لیگ و فدراسیون فهمید

14. 11 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

به عنوان یک استقلالی میگم همه زیر سر اصفهانیان هست موزی ترین فردی که فعلا تو فوتبال داریم کسی که با اینکه میدونه امثال قهرمانی و فغانی چه صدماتی به دو تیم استقلال و پرسپولیس زدن بازم برای بازیهای مهم این دو تیم از اینا استفاده میکنه راحته میان میگن اره اشتباه کردن ولی خب شما چیکار کردی که دیگه اون داور اشتباه نکنه چیکار کردی بره اشتباهش رو اصلاح کنه ببین اون داور چیکار کرده با اعصاب چند میلیون نفر بازی کرده کاری کرده که تماشاگرا اعصاب براش نمونه فحش بده بعد امتیاز از تیم کم کنن
    کثیفترین فوتبال رو ایران داره بخدا اگه یه سیستم سالم وجود میداشت تبانی و رشوه هایی که تو این فوتبال انجام میشه روی امثال فوتبال ایتالیا و ترکیه رو سفید میکرد حیف با اینهمه استعداد فوتبال افتاده دسته یه مشت آدم سیاسی بله قربان گو

16. 16 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس پس از بررسي متخصصان از انتهاي هفته دويدن‌هاي خود را آغاز مي‌کند.

مهرداد پولادي پس از مصدوميت چندين بار تحت جراحي قرار گرفت تا بالاخره وضعيت مصدوميتش بهبود پيدا کرد.

به گزارش فارس، وي بالاخره پس از بازگشت پزشکش از خارج از کشور مورد معاينه نهايي قرار گرفت و متخصصان به وي مجوز دادند تا از انتهاي هفته دويدن‌هاي خود را آغاز کند و کفش فوتبالي را بپوشد.

پولادي نيز قرار است از انتهاي هفته تمرينات خود را به صورت ويژه با بدنساز تيم دنبال کند تا شرايط را براي همراهي پرسپوليس پيدا کند.

وي ضمن تاييد خبر فوق به فارس گفت: خيلي خوشحالم که وضعيتم خيلي بهتر شده و پزشکان هم اجازه تمرين من را صادر کردند. انشاالله از آخر هفته با پوشيدن کفش فوتبالي با خيال راحت دوران بدنسازي‌ام را آغاز مي‌کنم تا هر چه سريعتر به شرايط ايده‌آل براي کمک به پرسپوليس برسم. مصدوميت سختي بود اما خدا را شکر که آن را پشت سر گذاشتم و اميدوارم همين طور رو به جلو بروم.

هرچه زودتر برگرد و جواب پرسپولیسو که پات نشست رو با بازیای خوبت بده

18. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

20. 9 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •