تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 112 از 138 اولاول ... 1262102108109110111112113114115116122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,111 به 1,120 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

17:35

خوشحالم که ترکیبی که پیش بینی کرده بودم فقط با یک تغییر درست بوده و اونم آزپیلی کوئتا تو دفاع راست و ایوانویچ در دفاع وسطه. من همش میگم که مورینیو رو مثل کف دستم میشناسم ولی اینجا میان به من توهین میکنن! مورینیو هیچ وقت نمی یاد اون ترکیب های داغونی رو که یک سری تو این فروم گفته بودن بازی بده، ترکیب رو هم خوب چیده، ببینیم حالا بازی چطور میشه، از یک موضوع ناراحتم و اون اینه که اگه چلسی ببره امروز، سیتی شانس اول قهرمانی میشه و اصلا دوست ندارم سیتی قهرمان بشه.
    دوست عزیز اینجا کسی به شما توهین نکرده در مورد ترکیب هم خدمتت عرض کردم که شاید حربه مورینیو باشه که دیدیم در کنفرانس قبل بازی گفت هیلاریو بازی میکنه اما شوارزر را در ترکیب قرار داد

=============

خوب نیمه اول با برتری چلسی به پایان رسید

برخلاف گزارش ضعیف و یکطرفه سیانکی لیورپول موقعیت خاصی نداشت و نتونست حتی یک شوت به دروازه چلسی بزنه و چلسی هم روی دفاع منطقی تونست کاملا بازی را کنترل کنه

اشتباه جرارد هم باعث گل ما شد در سال 2010 هم جرارد پاس گل به دروگبا داد و زمینه قهرمانی چلسی شد
    Last edited by 30vil; 27-04-2014 at 17:38.

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واقعا دارم دیوونه میشم. این تیم لیورپول و منچستر سیتی رو دبل میکنه، از آرسنال و یونایتد و تاتنهام هر کدوم چهار امتیاز میگیره ولی به خاطر باخت به ساندرلند و استون ویلا و کریستال پالاس، نمیتونه قهرمان بشه!!!!!!!!

4. 9 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

وای چه بازی جالبی شد
    تبریک میگم به همه ی طرفدارای چلسی به خاطر برد لیورپول تو خونه حریف!!!
    گزارشگر هم که فوق العاده زر!!! میزد واقعا رو مخ بود و مثل طرفدارای دو اتیشه لیورپول بازی رو گزارش میکرد
    خوشم میاد با تیم دوممون هم تیمی حرفی واسه گفتن نداره
    در کل امیدی به قهرمانی لیگ برتر نمونده تقریبا ولی این برد اندازه یک قهرمانی ارزش داشت
    Last edited by stealer; 27-04-2014 at 18:35.

6. 8 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تبریک به همه عزیزان همین که چلسی با تیم دوم و لشگری مصدوم و محروم لیورپول پر ادعا که اتحادیه و کل انگلیس برای قهرمانیش تلاش کردند شکست داد نشان از ارزشهاش داره

دو تیم مدعی قهرمانی را دبل کردیم و در نبود چک و تری و وجود بازیکنی مثل کالاس از بهترین خط حمله جزیره گل نخوردیم

خوشحالی بیشترم برای ضد حال خوردن سیانکی هستش واقعا یک گزارشگر چقدر میتونه یکطرفه گزارش کنه که این آقا این کار را انجام داد و با گزارش ضعیفش اعصاب همه و بیشتر از همه خودش را خورد کرد

شوارزر امروز عالی بود و چندتا سیو عالی داشت و این برد و 2 کلین شیت و گل نخوردن از لیورپول در انفیلد میتونه برای بازی 4شنبه هم براش خوب باشه

مورینیو هم دوباره ثابت کرد که تک و خاصه و هیچکش مثلش نیست

8. 11 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

تبریک

این بار با داور هم حریفمون نشدن ( اشاره به خطای هند صد در صد لیورپول در نیمه اول )

این برد واسه قهرمانی که فک نکنم ولی واسه بستن دهن یه نفر به نام سیانکی خیلی ارزش داشت

10. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

گزارش امروز سیانکی یکطرفه ترین گزارشی بود که تو صدا و سیما دیده بودم

12. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

منم این برد شیرینو در نبود خیلی از بازیکنامون تبریک میگم.همون طور که دو ستان گفتن شانس قهرمانی خیلی کمه و باید افسوس اون باختای مزخرفمونو بخوریم .دو تیم بالای جدولو رفت و برگشت بزنی ولی اخرش.............

14. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

گزارشگر بازی که خیابانی بود، سیانکی نبود!

16. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

گزارشگر بازی که خیابانی بود، سیانکی نبود!
    شبکه ورزش هم بازی رو پخش میکرد با گزارش سیانکی

من اواخر نیمه اول فهمیدم شبکه سه هم داره بازی رو پخش میکنه و نیمه دو رو از سه دیدم

گزارش خیابانی کمتر رو اعصاب بود

18. 5 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

واای مردم از استرس دم بچه ها گرم، دمشون واقعا گرم، خدا حفظشون کنه
    تبریک میگم به همه دوستان، واقعا و واقعا برد ارزشمندی بود، اصلا دلم نمیخواست کیک قهرمانی لیورپول ما باشیم، بدترین توهین بود واسمون
    خدایا شکرت...
    لیورپول تو این بازی 12 نفره بود! نفر دوازدهم هم کسی نبود جز جناب خیابانی که سعی داشت با چشم زدنای پیاپی مارو به باخت یا تساوی بکشونه که خدا رو شکر موفق نشد

از شوخی که بگذریم بچه های انفیلد به صورت خیلی خارق العاده پر اشتباه بودن تو این بازی، یکی از تاریخی ترین لحظات این بازی واسه من اشتباه جرارد بود، نه به این دلیل که ما رو جلو انداخت، به این دلیل که به طرفدارانشون نشون داد پاس رو به عقبی که سال ها پیش به سمت دروازشون داد و دروگبا اونو دزدید و مارو باهاش قهرمان کرد پاس عمدی به دروگبا نبوده و یک " اشتباه کاملا اشتباه "(!) بوده، جرارد حتا تو بازی ای که خودشون یه پای قهرمانی اند هم اشتباه میکنه، چه برسه به بازی که جزو مدعیان هم نبودن... خوشحالم که این اتفاق افتاد
    واقعا دم بچه ها گرم، تک تکشون، از شوارزر و کالاس و... بگیر که خیلی خوب و عالی کار کردن، اشلی کولی که نشون داد هنوز یه چپ تمام عیاره، جان میکلی که تو بعضی از صحنه ها منو یاد اسین هفت هشت سال پیش مینداخت و تورسی که مثل بازی با بارسا دقایق آخر حرکتی رویایی رو کرد و دل همه ماها رو شاد تر کرد خوشحالم که خودخواهی نکرد.
    در آخر هم بگم که اگه مورینیو به این بچه ها از ابتدای فصل فرصت خودنمایی میداد شاید نبود مهاجم تاپ هم زیاد به چشم نمیومد، چقدر بچه های دفاعی عالی کار کردن، چقدر عالی...
    تبریک

20. 7 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •