فکر کنم شبکه ورزش بازی دورتموند رو دیدی. بازی شبکه سه نه لوگو داره نه صدای گزاشگر. خفه هم نمیکنن ناسلامتی عمری هست فوتبال دزدی دیدیم از تی ویفقط در یه صورت خریداری نشده که کانالی رو ایر باشه که هم بشه صدای گزارشگرش رو off کرد هم لوگوش رو !
فکر کنم شبکه ورزش بازی دورتموند رو دیدی. بازی شبکه سه نه لوگو داره نه صدای گزاشگر. خفه هم نمیکنن ناسلامتی عمری هست فوتبال دزدی دیدیم از تی ویفقط در یه صورت خریداری نشده که کانالی رو ایر باشه که هم بشه صدای گزارشگرش رو off کرد هم لوگوش رو !
یعنی فکر میکنید صدا و سیما این بازی ها رو پخش میکنه پول میده میخره ؟!!!
هفته پیش بازی بایرن داشتم از شبکه ورزش میدیدم بوندس لیگا هم نتایج بر عکس بقیه لیگ ها سمت راست میزنه لوگو شبکه ورزش رفته بود تو نتیجه یه ربع هی داشتن لوگوی شبکه ورزش اینور اونور میکردن
دیشب هم بازی منچستر داشتم از شبکه ورزش میدیدم یهو از دستشون در رفت تنظیمات و منوی ماهوارشون اومد رو صفحه
اینجاست که قانون کپی رایت که تو ایران جریان نداره به نفع ما هست و صدا و سیما همه بازی ها رو پخش میکنه ما هم حال میکنیم دمشونم تو این مورد پخش بازی های خارجی گرم![]()
یعنی واقعا فکر میکنی ایران واسه این بازی ها پول میده ؟
والا من که دیشب داشتم بازی رئال رو میدیدم بالاش لوگو چمپیونز بود (( به این دلیل که لوگو شبکه پخش کننده رو حذف کنن ))
بازی های لالیگا هم همیشه لوگو لالیگا اون بالا هست
تو همه بازی هایی که میبینم همیشه لوگو رو میندازن رو تصویر بالا تا لوگو شبکه پخش کننده رو حذف کنن (( حتی یکبار یادمه از دستشون در رفت آخر بازی لوگو اسکای رو نشون دادن در حالی که تو بازی لوگو لالیگا بود ))
این تصاویر اصلا خریداری شده نمیتونه باشه !!!!!!!
تصاویر کاملا دزدی هست و با لوگو چمپیونز و لیگ هر کشور وسط بازی لوگو شبکه منبع رو میپوشونن
Last edited by wooooow; 19-09-2013 at 00:49.
محتوای مخفی: ادامه ی عکس ها
سلام .فقط جهت اطلاع دوستان
بازی های که لوگو و گزارشگر روش نیست از فید الجزیره استفاده میکنه صد در صذ هم غیر قانونی پخش میکنه
TAPATALK
مسی:
"اون شوت رو زانو رو عمدی زدم؟ آره "
"فکر میکنم این چیز خوبیه که به بازیمون روشهای دیگه ای هم اضافه کردیم، ما بازیکنایی هم داریم که بتونیم رو ضد حمله هم خوب عمل کنیم"
![]()
من حرفی از بازی های لیگ های دیگه یا بازی رئال نزدم. بازی بارسا- آزاکس خریداری شده بود. والسلام ختم کلام
هرکس منکره توضیح بده لوگوی شبکه و صدای گزارشگر رو چطور حذف کردن، خودم هم خیلی کنجکاوم بدونم!
بازی های که لوگو و گزارشگر روش نیست از فید الجزیره استفاده میکنه صد در صذ هم غیر قانونی پخش میکنهمیشه بیشتر توضیح بدی؟
تبریک
بازی تاریخی ای بود
9 گل تا آقای گلی تاریخ چمپیونز لیگ
رائول 71 گل در 144 بازی برای رئال و شالکه
مسی 62 گل در 80 بازی برای بارسا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر دوست من متاسفانه اینجا نمیتونم بیشتر توضیح بدم
شما سوال تون رو در گروه اصلی ما ه و اره و d .vb که اتفاقا لینکش در امضای مدیر گرامی جناب nw_nk هست مطرح کنید تا موضوع رو کامل توضیح بدم
موفق باشید
TAPATALK
معمولا منبعشون الجزیره اسپورت ها هست ، صدای گزارشگر رو کم میکنن.تصاویر کاملا دزدی هست و با لوگو چمپیونز و لیگ هر کشور وسط بازی لوگو شبکه منبع رو میپوشونن
یک سری از کانال Sky Sports هست که بازی هارو بدون صدای گزارشگر پخش میکنن + معمولا بازی هایی که ایران پخش میکنه و صدا نداره یک مقدار زوم شده هستش دلیلش رو نمیفهمم ![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم شبکه ورزش بازی دورتموند رو دیدی. بازی شبکه سه نه لوگو داره نه صدای گزاشگر. خفه هم نمیکنن ناسلامتی عمری هست فوتبال دزدی دیدیم از تی ویفقط در یه صورت خریداری نشده که کانالی رو ایر باشه که هم بشه صدای گزارشگرش رو off کرد هم لوگوش رو !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)