ظاهرا حذف کردن لینک ها رو ...
ظاهرا حذف کردن لینک ها رو ...
شما گفتید امسال چند نفر میگیره. نگفتید پارسال چقدر بوده. پارسال فکر کنم 4000 و خورده ای بود! دقیق یادم نیست.پزشكي روزانه امسال ( بدون احتساب خودگردان هاي پولي و بورسيه هاي مخصوص و تعهدي ها و ... بيش از 2800 نفر هست خيل هم كم نشده. دانشگاه هاي بزرگ ظرفيتشون رو كم كردن مثل تبريز و تهران و شهيد بهشتي ولي دانشگاه هاي جديد كه پزشكي نداشتن هم پزشكي آوردن. الان دانشگاه هاي گناباد و فسا و سبزوار و بم و جهرم و زابل و جيرفت و دزفول در مجموع حدود 180 نفر ظرفيت پزشكي روزانه دارن.
الان اینا رو ببینید : ( بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و... )
پزشکی
تهران : پارسال 100 -> امسال 80 = کاهش 20 نفر
شهید بهشتی : پارسال 179 -> امسال 119 = کاهش 60 نفر
ایران : پارسال 180 -> امسال 160 = کاهش 20 نفر
شیراز : پارسال 189 -> امسال 114 = کاهش 75 نفر
مشهد : پارسال 174 -> امسال 130 = کاهش 44 نفر
اصفهان : پارسال 179 -> امسال 115 = کاهش 64 نفر
تبریز : پارسال 159 -> امسال 133 = کاهش 26 نفر
اهواز : پارسال 144 -> امسال 100 = کاهش 44 نفر
و...
وقتی تو شهر تهران 100 نفر کاهش باشه، اون جمعیت دانشگاههای اصفهان و شیراز و مشهد رو میگیرن، اونجا خودشون هم کاهش داشتن و همینطور به رده های بعدی میره. یعنی کسانی که پارسال میتونستن قبول بشن، الان باید برن دانشگاههای پایین تر.
دانشگاههای خیلی کمی ثابت موندن یا افزایش داشتن اونم خیلی کم.
دانشگاهای رده های بعد مثلا دانشگاهی مثل دانشگاه بندر عباس پارسال پزشکی میگرفته 88 نفر، امسال 48 نفر! حتی دانشگاه جهرم که خودتون اسم بردید، پارسال 42 بوده امسال 35. کجا افزایش؟!!
تازه اینا نسبت به پارساله که ظرفیت ها خودش داغون بود. سال 91 واقعا بهترین ظرفیت ها بود که هر سال دارن کمش میکنن!
رشته ریاضی اوضاع خوبی داره و گاها افزایش ظرفیت هم میبینیم در برخی رشته ها. کلا هیچ نگرانی نداشته باشن
Last edited by vahid-p; 01-08-2014 at 18:29.
دوستان آیا امکان داره نتایج زود تر از زمان اعلام شده بیاد ؟
امسال که دقیقا همه چیز از ثبت نام تا دریافت کارت ورود به جلسه راس ساعت 14 بود ... گفتن اعلام نتایج هم ساعت 14 هست ... با این حال آیا امکان داره زود تر بیاد نتایج ؟
کسی لینکی چیزی نداره خودمون پیش قدمی کنیم ؟ یا هنوز نتایج آپلود نشدن روی سرور سنجش؟
مرسی.
نتایج رو که قائدتا زودتر میذارن که ترافیک سایت روی ساعتای مختلف بخش بشه و سایت نیاد پایین. من انتظار داشتم نتایج امروز بیاد که احتمالا به خاطرات این تعطیلات گذاشتن همون 12 ام بدن.
سال قبل که گفتن 10 صبح میزنن از ساعت 4 صبح رو سایت بود
مسیرشم بر اساس لینک های سال های قبل باید حدس بزنی .. ما خیلی پارسال تلاش کردیم مسیرشو پیدا کنیم اما یه چیز کاملا متفاوت بود ( حالا اگه بیکار بودی شب قبلش یه تلاشی بکن )
روزانه ها:
پزشکی : سال 92 = 3424 نفر . سال 93 = 2777 حدود 19% کاهشداروسازی : سال 92 = 704 نفر . سال 93 = 625 حدود 11% کاهشدندان : سال 92 = 758 نفر . سال 93 = 735 حدود 3% کاهشبین الملل یا پردیس های خود گردان:
پزشکی : سال 92 = 935 . سال 93 =838 و کاهش 11%داروسازی : سال 92 = 500 . سال 93 = 280 و کاهش 44%دندان : سال 92 = 550 . سال 93 = 270 و کاهش 50%
اینا بدون در نظر گرفتن سهمیه های خاص مثل ارتش و بومی های استاتی است
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبری از رشته های ریاضی ندارین؟
ممنون میشم اگه بذارید![]()
بلاخره اسامی نفرات برتر به صورت رسمی اعلام شد.
از این رو احتمال اعلام نتایج تا ساعات آینده ( 10 تا 15 ساعت آینده ) وجود دارد.
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بابت رشته ریاضی خیالتون تخت. بهترین وضعیت رو بین رشته های دیگه داره و شاید گاها کاهش اندکی در بعضی رشته ها دیده بشه، ولی از طرفی رشته های پرطرفدار بیشتری افزایش داشتن. کلا وضعیت مطلوبی داره لذا نیاز به جمع آوری امار دقیق نیست. ( من خودم دانشگاههای برتر ، تمامی رشته هاشون چک کردم. مثلا هوافضا شریف 10 نفر افزایش، مکانیک تهران 20 نفر افزایش و... داشتن ) کلا وضعیت مطلوبه
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)