ميشه برنامه داوين چي برام بزاري داخل شيراز هرچه گشتم پيدا نكردمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم
ميشه برنامه داوين چي برام بزاري داخل شيراز هرچه گشتم پيدا نكردمنوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم
سلام ببخشيد اين سوال و اينجا ميكنما
ولي من برنامه ي قفل و پنهان كردن پوشه ها رو تو گوشيم ريختم ولي نمي دونم چي كار كنم نصب بشه
من خيلي به اين نرم افزار نياز دارم
مي شه بگيد چيكار كنم
واقعا ممنون [
گوشيمم k750
مرسی متین جون
دستت درد نكنه خيلي خيلي زحمت كشيدينوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
navid_ice_heart_128 جان وقتي ميرم داخل داوينچي ميگhold c button and plung usb cable من c رو نگه مي دارم كابل و وسل ميكنم ولي هرچقدر صبر مي كنم هيچ چيز نمي شه چه كار كنم
دوست من روشش بسیار سادست برنامه مورد نظر را از طریق کابل usb در پوشه other ریخته وسپس کابل را جدا کرده به پوشه other میروید و روی برنامه مورد نظر رفته و install میکنید وبرنامه به راحتی نصب میشه![]()
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟
پس pc suite واسه چیه؟
این مدل pc suite مموری میخوره؟
با تشکر
سلام تا اونجايي كه من ميدونم تو سوني اريكسون اين گوشيها بدون نرم افزار به كامپيوتر وصل ميشن w810 k510 k310 ولي بايد به كا750 پيسي سويت باشه تا وصل شه![]()
سلام شما درايور فلش نصب كردين يا نه از divice manger
contorol panel>system>harware>divice manger
برو اينجا وقتي كه دستتو رو c گذاشتي ببين روي فلش درايور علامت سوال هستش اگه باشه مشكل همونه
![]()
راستي اسمم نويد هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)