آموزشش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزشش رو گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله پخش میکنه.
مرسی![]()
مرسیاین یکی هیچ جوری به عقلم نمیرسید!
سلام
من دو تا سوال داشتم خواهش میکنم جواب بدین
1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
بابا یکی جواب بده . یعنی فقط گوشی من اینجوریه؟؟؟؟
من اگه بودم W810 به خاطر اینکه از ظاهر w800 خوشم نمیاد ...1- اگه شما در شرایط انتخاب بودین w800 با رجیستر اصلی رو انتخاب می کردین یا w810 با رجیستر دستی ؟
اینجا زده آخرین فریم ویر همه گوشی هارو :2- آخرین فریم ور برای w810 چی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوست عزيز
من فكر كنم مشكل از هدفون باشه چون خودم دو روز پيش خريدم هدفونش صداي باسش از k750 خواهرم ضعيف تر بود.
نظر ت در مورد دوربينش چيه؟
عكس انداختي باهاش ؟
چه جوري بود؟
دوربینش همون در حد k750 هستش.
من نمیدونم آخه این چه خریتی بود که من کردم رفتم این لعنتی رو خریدم حیف اون 280 هزار تومان. هرچی فکر
میکنم میبینم تو هیچی بهتر از k750 نیست . شما اگه یه هدفون چکشی و یهدونه رم 512 واسه k750 بگیری
میشه همون w810 تازه بهترم هست. واقعا خریدن این لعنتی تو زندگیم یه اشتباه بود. خیلی پشیمونم.![]()
ببینم کسی هستش اینو با یه k750 نو عوضش کنم.
از من به همه نصیحت پولتون رو بریزید تو جوب بهتره که w810 بخرید .
من 1 گوشي 810 دارم كه بعد ازهر بار در اوردن سيم كارت و گذاشتن دوباره ان inactive simcard ميزند وبايد سيم كارت ديگري را چند بار داخل گوشي گذاشت تا سيم كارت فعال شود و من ان را 1 با ريست كلي كردم كه تم اوربيت ان نيز رفت.ورژن گوشي همr4ea031 ميباشدو گوشي نيز قانوني است و شماره هاي ان نيز يكي است و گارانتي پارس نيكاتل دارد.راهنمايي نماييد چه كار كنم تا مشكل برداشته شود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)